Merhaba. Bugün elimde olan 5ber.eSIM inceleyeceğiz. Bu nedir diye sorarsanız esim olmayan telefonlara esim takma gibi bir şey. Fakat fark olarak etkinleştirdiğiniz esimi istediğiniz cihazla kullanabilirsiniz. İçine 15 adet esim yükleyebilirsiniz (eğer esimler büyük ise 8-9 anca sığıyor). Esim değiştirdiğiniz de mecburen yeniden başlatmak zorundasınız. Yani gerçek esimli cihazlar gibi seç bağlan gibi yok. Esimi değiştirmek için androidli cihaza ihtiyacınız var. Onun dışında eksisi yok.
İki model var biri standard ve premium. Standard sürümünü tavsiye etmem çünkü sadece 2 adet yüklemesi var yani 2 adet esimden sonra esimleri parayla yüklüyorsunuz. Bu yüzden biraz kesenizi açınız ve premium alınız. Premium 25 dolar, kargosu ücretsiz.
Turkcell, vodafone, türk telekom hatlarıyla deneyemedim. Telefonum arızalı o yüzden hat almayı erteledim. Fakat mobimatter üzerinden hat aldım ve başarıyla çalıştı. İstediğim cihaza taktım bir sorun yaşamadım.
Çinliler yine başarmışlar. Artık esim aldığımız da cihaza bir şey olacak diye dert edinmeye gerek yok çünkü cihaz çalışmasa bile simi sök başka cihaza tak çalışmaya devam etsin. Hele bize esim verirken sadece bu cihazda çalışır diyenlere gelsin bu esim. Ben kendi sitesinden aldım. Site adresi: https://esim.5ber.com/?language=en-US Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. Mobil operatörler kısmına açmaya çalıştım olmadı. Bu yüzden turkcell de açtım. EK: Ek 1: Türk Telekom imei numarası istediği için olmuyor. Turkcell de oluyor. Vodafone'yi denemedim. Ek 2: Sınırsız almak isteyenlerin dikkatine[:o]. Genelde ucuz sınırsızlar 2~5gb, pahalı sınırsızlar da ise 20~ küsür gb limiti var ondan sonra 128kb hızına düşüyorlar. Farklı firmalar ilk önce 5mb hıza sonra 1mb düşüyorlar. Yani sınırsız alayım kullanayım yok. Bir tek firma gerçek sınırsız veriyor o da sadece avrupa kapsama alanında. Kısaca: Alırken küçük yazıları dikkatli şekilde okuyun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 8 Ağustos 2024; 15:59:31 > |
5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın
-
-
Merhaba, davet kodunuz ile %5 indirim sağlıyor.
Davet kodum: 8F9ZYK
Sizde paylaşırsanız kullanmayı düşünüyorum.
esim.me ye alternatif olmuş fiyatı çok daha uygun ona göre, esim.me de şöyle bir olay vardı kendi uygulaması belirtilen cihazları destekliyordu ancak sim kartı istediğiniz cihazda kullanıyordunuz. Bunda da öyledir umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 5 Mayıs 2024; 23:11:32 > -
Desteklenen cihazların linki:
https://esim.5ber.com/supportdevice?language=en-US
Ben kendi konularımda davet kodu paylaşmayı uygun görmüyorum. Fakat başka alacak birisi paylaşabilir.
-
-
Ne kadar bi sürede hat elinize ulaştı peki? -
18 nisan da çinden yola çıktı. 29 nisan da elimdeydi.
-
Pasaport kaydı yapılmamış Kaçak telefonları sürekli kullanmaya yarar mı? 3 tane esim kursak değiş değiş değiş 12 ay gider mi? -
Yurtdışı olayı cihazın İMEİ numarası ile alakalı bir durum bu hizmet eSim’i fiziki bir sim karta gömüyor sadece -
Bu şekilde türk telekom, vodafone ve turkcell mobil kartlarimizin esimi yukleyerek tek simle 3 hat kullanabilir miyiz? (Ayni anda calismayacaginin farkindayim) -
Evet, kullanabilirsiniz. Dediğiniz gibi 3ü aynı anda çalışmaz.
-
bu hizmetin bir abonelik ücreti yok değil mi? bir kere satın alıyoruz istediğimiz gibi sim ekleyip kaldırıyoruz. 12 dolar olanı almayı düşünüyorum da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 6 Mayıs 2024; 10:36:12 > -
12 dolar olan 2 adet sim yüklemesi bedava, daha fazla yüklemek isterseniz paralı. O yüzden 25 dolar olanını almanızı tavsiye ederim. 25 dolarlık olan sınırsız esim yüklemeli. Abonelik ücreti yok.
-
Yurtdışından geldiği için bir gümrük vergisi çıktı mı hocam? Bende dün sipariş verdim bakalım bekliyorum. -
Standart pakette istedigimiz kadar 2 esim silip ekleyebiliyor muyuz? -
75 tl gümrük vergisi çıktı.
-
2 esim ekledikten sonra ekleyeceğiniz her esim için para ödemek zorundasınız yani silseniz dahi para ödeyeceksiniz standard pakette.
-
Ooo kötüymüş o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 6 Mayıs 2024; 13:41:57 > -
ooo kötüymüş o zaman ben 2 slot var sil sil kullan zannettim :)
üstteki mesajla aynı cümleyi kurmuşum farkında olmadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 6 Mayıs 2024; 17:24:55 > -
Siparişi verdim. Gelince haber ederim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
arkadaşlar madem bu openEUICC uygulaması 5ber sim kartını yönetebiliyor o zaman 12 dolarlık olanı alsak istediğimiz gibi profil yükleyip silebiliriz doğru mu? çünkü download sınırlaması uygulamadaki hesabınıza bağlı bir durum.
redditte de böyle bir mesaj var, adam sim takılabilen laptopunda Windows üzerinden 12 dolarlık standart 5ber sim kartına istediği gibi esim profili ekleyebiliyormuş. "i can manage (install new profiles and activate them) on my windows laptop with build in eSIM using the native windows settings. That's a great way to bypass the 2 downloads restriction on the 5ber standard card. I simply insert the 5ber card into the empty SIM tray of my laptop and magically the native windows settings let me apply eSIM profiles to the physical SIM tray instead of the build in eSIM" demek ki fiziksel olarak sim üzerinde bir engel yok. o zaman openEUICC ile de olur bu iş. |
esim.me vardı 70 euro + vergi + kargo. 5ber uygun alternatif zaten |
Benzer içerikler
- sim menü nedir
- vodafone emekli tarifeleri faturalı 2024
- bimcell numara taşıma
- turkcell tek numara iki sim kart
- türk telekom faturalıdan faturasıza geçiş
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell telefon kiralama
- türk telekom internet çekmiyor
- 5g nedir zararları
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X