< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 20 Mayıs 2024; 22:48:55 > |
5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (3. sayfa)
-
-
mantık benzer, yazılıp çizilebilen bir sim kart ama fiziki sim kartları kopyalamak için değil. içine istediğiniz bir eSIM profilini yazabiliyorsunuz, mesela gidip turkcellden esim aldınız verdikleri QR kodu bunun uygulamasına giriyorsunuz uygulama da o bilgileri sime yazıyor.
bu arada o sim kopyalama işleri hala yapılabiliyor mu? benim ikiz sim var ama üçüz olsa fena olmazdı
-
Doğrudur. Destekleme mevzusu sim kartı ayarlayabilen telefonlar için -
Benim sim kart da gümrükten geçti. 73 lira vergi yazmışlar -
Teşekkürler.
-
desteklemeyen cihazda esim yazdırabilen oldu mu arkadaşlar ?
-
parayı postacıya mı veriyorsunuz nasıl oluyor? Yani kargo geldiğinde illa evde mi olmak lazım ben kapıya bıraktırıyorum hep.
-
Evet kargocuya ödeme yaptım, dağıtıma çıkmadan şubede yakalarsanız ordan da alabilirsiniz -
Cihaz elime ulaştı. Firsty e-sim yükledim. Apn ayarlarını yaptıktan sonra şuan sıkıntısız çalışıyor -
Artık olmuyor maalesef. Yeni sim kartlar bu konuda okuma engellenmiş halde, belki dedim bu cihaz çaredir :) teşekkürler bilgiler için. -
Sim kartların içindeki Ki kodunu (simkart ile şebeke haberleşirken hattı açan kod bu) ÇOK ESKİ sim kartlardan brute force yöntemi ile ufak bir program yardımı ile öğrenebiliyorduk. Bu simkartlar 128v1 diye geçiyordu. Ama bu açığı kapatalı çok oldu. Hatta aria aycell zamanlarında kapatılmaya başlanmıştı. Aria simkartlar okutulabilirken aycell kartlar okutulamıyorlardı. Artık 4G uyumlu diye verdikleri bütün simkartlarda bu kod okunamıyor. Bunlar 128v2 algoritma ile şifrelendi bu Ki kodu...
-
cihazınız destekliyor muydu ?
-
Evet benim cihaz destekliyordu. Sizin cihaz nedir? -
desteklemeyen bir cihazla dener misiniz ? bir fikrimiz olur. samsung m30s
-
Benim cihaz s20fe. Ben 5ber cihazı destekliyor mu diye sordunuz sandım. Cihazımda e-sim özelliği yok normalde. M30s'de sıkıntısız çalışır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 23 Mayıs 2024; 21:45:11 > -
Doğru anlamışsınız, 5ber desteklemeyen bir cihazda esim yüklemeye çalışabilir misiniz ? Ona göre ben de satın alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 23 Mayıs 2024; 21:49:18 > -
Maalesef yanımda öyle bir cihaz yok ama dediğiniz gibi cihaz m30s ise 5ber sitesinde destekliyor olarak gösteriyor -
Kardeşimin telefonu uyumsuz, alırsa o alacak. Eğer uyumsuz bir telefonla denerseniz çok sevinirim.
-
-
view compatable seçeneği bulamadım, resim atar mısın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X