Şimdi Ara

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
602
Cevap
53
Favori
32.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. İlginç bir alet. Tam anlamamış olabilirim. Çok eskiden kart okuyucu ile sim kartların ki ve imsi kodlarını okuyup, boş bir sim karta 2 hat yüklüyordum. Hangisinin pin kodunu girersem o hat çalışıyordu aynı anda çalışmazdı yani. Bu alet ile hali hazırda bir yerli operatörün sim kartını okuyup yükleyebiliyor muyuz? İkiz sim kart gibi. Sadece yurt dışında esim olmayan telefonda kullanmak için mi yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80s90s -- 20 Mayıs 2024; 22:48:55 >
  • 80s90s 8 kullanıcısına yanıt

mantık benzer, yazılıp çizilebilen bir sim kart ama fiziki sim kartları kopyalamak için değil. içine istediğiniz bir eSIM profilini yazabiliyorsunuz, mesela gidip turkcellden esim aldınız verdikleri QR kodu bunun uygulamasına giriyorsunuz uygulama da o bilgileri sime yazıyor.

bu arada o sim kopyalama işleri hala yapılabiliyor mu? benim ikiz sim var ama üçüz olsa fena olmazdı  

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Destekleme mevzusu sim kartı ayarlayabilen telefonlar için
  • Benim sim kart da gümrükten geçti. 73 lira vergi yazmışlar
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• desteklemeyen cihazda esim yazdırabilen oldu mu arkadaşlar ?

• kadir1003 kullanıcısına yanıt

parayı postacıya mı veriyorsunuz nasıl oluyor? Yani kargo geldiğinde illa evde mi olmak lazım ben kapıya bıraktırıyorum hep.

Evet kargocuya ödeme yaptım, dağıtıma çıkmadan şubede yakalarsanız ordan da alabilirsiniz
  • Cihaz elime ulaştı. Firsty e-sim yükledim. Apn ayarlarını yaptıktan sonra şuan sıkıntısız çalışıyor
    Artık olmuyor maalesef. Yeni sim kartlar bu konuda okuma engellenmiş halde, belki dedim bu cihaz çaredir :) teşekkürler bilgiler için.
  • Sim kartların içindeki Ki kodunu (simkart ile şebeke haberleşirken hattı açan kod bu) ÇOK ESKİ sim kartlardan brute force yöntemi ile ufak bir program yardımı ile öğrenebiliyorduk. Bu simkartlar 128v1 diye geçiyordu. Ama bu açığı kapatalı çok oldu. Hatta aria aycell zamanlarında kapatılmaya başlanmıştı. Aria simkartlar okutulabilirken aycell kartlar okutulamıyorlardı. Artık 4G uyumlu diye verdikleri bütün simkartlarda bu kod okunamıyor. Bunlar 128v2 algoritma ile şifrelendi bu Ki kodu...

• M540 kullanıcısına yanıt

cihazınız destekliyor muydu ?

Evet benim cihaz destekliyordu. Sizin cihaz nedir?

desteklemeyen bir cihazla dener misiniz ? bir fikrimiz olur. samsung m30s

Benim cihaz s20fe. Ben 5ber cihazı destekliyor mu diye sordunuz sandım. Cihazımda e-sim özelliği yok normalde. M30s'de sıkıntısız çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 23 Mayıs 2024; 21:45:11 >

Doğru anlamışsınız, 5ber desteklemeyen bir cihazda esim yüklemeye çalışabilir misiniz ? Ona göre ben de satın alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 23 Mayıs 2024; 21:49:18 >
    Maalesef yanımda öyle bir cihaz yok ama dediğiniz gibi cihaz m30s ise 5ber sitesinde destekliyor olarak gösteriyor

Kardeşimin telefonu uyumsuz, alırsa o alacak. Eğer uyumsuz bir telefonla denerseniz çok sevinirim.

5ber uygulamasını indirin. View compatible seçeneği var oraya basın destekliyor mu gözüküyor. Muhtemelen direkt kontrol yapıyor internetteki listeden bağımsız olarak
    5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın

view compatable seçeneği bulamadım, resim atar mısın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.