5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (4. sayfa)
-
-
teşekkürler. Bu arada 1 sim kartına kaç esim yazdırabiliyoruz hocam ?
-
15 -
Bu arada ben cihazı yeniden başlatmiyorum sıkıntısız geçiş yapıyor -
15 taneden 1 tane silip tekrar yazdırabiliyor muyuz
-
İstediğiniz gibi silip yazabilirsiniz. 15 tane toplam bulunabilecek e-sim sayısı. İstediğinizi tek tıkla aktif edebiliyorsunuz. Kota değil yani. Hafızası o kadar destekliyor. Birini silip başkasını eklersiniz -
Türkiyedeki esimler tek kullanımlık olduğu için kafama takıldı. 5ber uygulamasına yerli esim'leri tanıttıktan sonra istediğimiz gibi esimler arasında gidip gelebiliyor muyuz? tek seferlik aktivasyon limitine takılır mıyız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 25 Mayıs 2024; 21:46:36 > -
Açıp kapatma mevzusu telefonu uçak moduna alma modu gibi bir şey. Dediğiniz şeyin olması için sim'i silip yeniden yüklemeye çalışmak lazım -
denediniz mi peki hocam? başka bir sıkıntı da 5ber simine turkcell esim yazdınız diyelim, o sim başka cihazda çalışacak mı, turkcell imei ile eşleme yapıyor mu bunlar hep soru işareti.
-
Denemedim. Sadece TT IMEI istiyor diğerleri istemiyor diye biliyorum. İmei'ye özel değilse diğer cihazda çalışır. Tahmin yapıyorum dediğim gibi denemedim -
Deneme yapabilirsen 10 numara olur hocam, kardeşimle birlikte 2 adet sipariş geçmeyi düşünüyoruz.
-
TT'nin ofise gittim e-sim için. IMEI istedi(Ugandada bile istenmiyordur). IMEI'den telefon modelini kontrol edip e-sim veriyor sistem. Cihaz desteklemediği için vermedi. E-sim'i alamayacagiz gibi TT'de -
Hattınla git gel yapıp tekrar turk telekoma tasirsan sim kart yerine karekod esim verirler diye tahmin ediyorum.
-
Aynısını bir arkadaş bayide yaptı onda da IMEI istediler. İnternetten olur mu bilmiyorum. 1000 lira cayma bedelim var deneyemem ben -
yok artık ya
Hocam bir ihtimal sadece verme aşamasındaki kontrolde imei isteniyordur. siz karekodu aldıktan sonra aktifleştirdiğiniz cihazın imeisine bakmıyordur. Bir tanıdığın iphoneunun imeisi verilebilir. Denemesi parayla ama
-
1.5k para gitti bu işlere bu ay dinlenmem lazım -
Taşıma yaparken de imei istiyor TT -
Tarife fiyatlari o kadar çığrından çıktı ki yurtdışı operatörleri cazip hale gelmeye başladı, bu simden alip farkli farkli operatorleri kullanabilirsiniz -
Elime ulaştı çok iyi bir cihaz kullanımı şöyle Premium olanı aldım. bunda aynı anda 15 e-sim depolayabiliyoruz. daha fazlası için 1 tanesini silerseniz yenisini kabul eder sınırsız yazma silme hakkınız var. aynı anda sadece 1 e-sim'i açabilirsiniz. ve e-simi aldığınız operatör eğer qr kodu tek kullanımlık verdiyse profili silerseniz 2.kez ekleyemezsiniz. yeni QR kod almanız gerekir. 75 Tl vergi ödedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saban003 -- 29 Mayıs 2024; 15:8:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X