Şimdi Ara

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
602
Cevap
53
Favori
32.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın
  • M540 kullanıcısına yanıt

teşekkürler. Bu arada 1 sim kartına kaç esim yazdırabiliyoruz hocam ?

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    15
  • Bu arada ben cihazı yeniden başlatmiyorum sıkıntısız geçiş yapıyor

15 taneden 1 tane silip tekrar yazdırabiliyor muyuz

İstediğiniz gibi silip yazabilirsiniz. 15 tane toplam bulunabilecek e-sim sayısı. İstediğinizi tek tıkla aktif edebiliyorsunuz. Kota değil yani. Hafızası o kadar destekliyor. Birini silip başkasını eklersiniz

Türkiyedeki esimler tek kullanımlık olduğu için kafama takıldı. 5ber uygulamasına yerli esim'leri tanıttıktan sonra istediğimiz gibi esimler arasında gidip gelebiliyor muyuz? tek seferlik aktivasyon limitine takılır mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 25 Mayıs 2024; 21:46:36 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Açıp kapatma mevzusu telefonu uçak moduna alma modu gibi bir şey. Dediğiniz şeyin olması için sim'i silip yeniden yüklemeye çalışmak lazım

denediniz mi peki hocam? başka bir sıkıntı da 5ber simine turkcell esim yazdınız diyelim, o sim başka cihazda çalışacak mı, turkcell imei ile eşleme yapıyor mu bunlar hep soru işareti.

Denemedim. Sadece TT IMEI istiyor diğerleri istemiyor diye biliyorum. İmei'ye özel değilse diğer cihazda çalışır. Tahmin yapıyorum dediğim gibi denemedim

Deneme yapabilirsen 10 numara olur hocam, kardeşimle birlikte 2 adet sipariş geçmeyi düşünüyoruz.

TT'nin ofise gittim e-sim için. IMEI istedi(Ugandada bile istenmiyordur). IMEI'den telefon modelini kontrol edip e-sim veriyor sistem. Cihaz desteklemediği için vermedi. E-sim'i alamayacagiz gibi TT'de

Hattınla git gel yapıp tekrar turk telekoma tasirsan sim kart yerine karekod esim verirler diye tahmin ediyorum.

Aynısını bir arkadaş bayide yaptı onda da IMEI istediler. İnternetten olur mu bilmiyorum. 1000 lira cayma bedelim var deneyemem ben

yok artık ya

Hocam bir ihtimal sadece verme aşamasındaki kontrolde imei isteniyordur. siz karekodu aldıktan sonra aktifleştirdiğiniz cihazın imeisine bakmıyordur. Bir tanıdığın iphoneunun imeisi verilebilir. Denemesi parayla ama 5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın 

1.5k para gitti bu işlere bu ay dinlenmem lazım
    Taşıma yaparken de imei istiyor TT
  • Tarife fiyatlari o kadar çığrından çıktı ki yurtdışı operatörleri cazip hale gelmeye başladı, bu simden alip farkli farkli operatorleri kullanabilirsiniz
  • Elime ulaştı çok iyi bir cihaz kullanımı şöyle Premium olanı aldım. bunda aynı anda 15 e-sim depolayabiliyoruz. daha fazlası için 1 tanesini silerseniz yenisini kabul eder sınırsız yazma silme hakkınız var. aynı anda sadece 1 e-sim'i açabilirsiniz. ve e-simi aldığınız operatör eğer qr kodu tek kullanımlık verdiyse profili silerseniz 2.kez ekleyemezsiniz. yeni QR kod almanız gerekir. 75 Tl vergi ödedim.

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saban003 -- 29 Mayıs 2024; 15:8:13 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.