Şimdi Ara

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
739
Cevap
62
Favori
40.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

selam hocam , geliştirici mutlaka düzeltme geçecektir. fork alıp build alabilir herkes. ben kartta farklı işlemler de yapmak istediğimden uygulamayla oynuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ben desem ki. Bir eSIM sağlayıcısı olarak ben bu kartın aynısını donanımhabere özel 15 dolara Türkiye'den gönderimle, gümrük vergisi olmadan, kargo ücreti olmadan, türk kargo şirketleri ile max 4 günde elinize geçecek şekilde yolluyorum. Siz buna ne dersiniz?

• Cagonni C kullanıcısına yanıt

önce nasıl olacak derim

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    adetli olarak elimde var, faturasıyla göndereceğim. sitemiz üzerinden satın alacaksınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagonni

adetli olarak elimde var, faturasıyla göndereceğim. sitemiz üzerinden satın alacaksınız.

anladım hocam, alacak kişi kartı yönetmek için üçüncü parti yazılım/yöntemlerle uğraşmak zorunda kalacağını bilerek alırsa satılır tabi sorumluluk reddi vermeniz lazım sonra başınızı ağrıtırlar kart aldık kullanamıyoruz diye.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

eSIM satarken de aynı şeyleri yaşıyoruz zaten. Zorlanacak müşterilere burada yükleyip göndereceğiz.

• Ç324 kullanıcısına yanıt

hocam bnesim den esim alıp denedim sorun yok kullanabilirsiniz. ultra kart almaya da gerek yok bundan sonra. standarttan devam :)

• Cifaretto kullanıcısına yanıt

openEUICC için de uygulamayı düzenlemiş miydiniz hocam? öyleyse paylaşırsanız güzel olur.

• Uygulamayı indirdim iki sim kartta uygun değil olarak gözüküyor. Cihazım huawei p20 lite, normalde sitede uyumlu gösteriyor.
    Kartı satan arkadaşlar özelden yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbrssr -- 4 Ocak 2025; 19:11:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Carlinkkit ile nasıl kullanabilirim.kişisel erişim noktasını açmadan. Telefondan bağımsız olarak

• netttt2627 N kullanıcısına yanıt

hocam sim takılıyorsa kullanabilirsin sinyal alır

• Cifaretto kullanıcısına yanıt
    İçinde sim cloud diye bir uygulama vardı aktif etmiştim cihazı ilk aldığımda 4 gün verdi ama telefonda kişisel erişim internet açmasamda kullanabildim. Şimdi bnesim aldım illa telefondan açmam gerekiyor kişisel erişim noktasını. Bunu diğer uygulama gibi nasıl yaparım

• netttt2627 N kullanıcısına yanıt

sim cloud nasıl çalışıyor bilmiyorum. bnesim i fiziki sim karta yazıp kullanıyoruz. cihazda sim kart girişi varsa simi takıp kullanabilirsiniz aksi takdirde hotspot yapmaya devam.

• Arkadaşlar merhaba. Ben de 5ber sipariş verenler kervanına katıldım. Göründüğü üzere 25 Aralık'ta sipariş verdim ve aradan geçen 13 günde ne kart geldi ne de sistemde bir ilerleme gözüküyor. China Post'un sitesine gidiyorum orada da bir gelişme yok. Bilgilendirirseniz sevinirim.

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın

• cuneyt83 C kullanıcısına yanıt

Tam 50 gün bekledim, hiç hareket olmadı. Satıcıdan destek istedim, yeni kart yolladılar. 15 günde geldi. Hemen arkasından 70 günde ilk kart da geldi. 🙂

• peki süreç benim kargo görselimdeki gibi "in transit" adımında mı takılmıştı hocam?

• olivier_kahm O kullanıcısına yanıt

Merhaba,akıllı sim kart okuyucum var, EasyLPAC de kuruldu, 5ber SIM kartıda taktım, onu da gördü ama şimdi nasıl/ne yapılacağını anlayamıyorum. Bu işin nasıl yapılacağına dair bir site, youtube videosu v.b. varsa ve yazarsanız çok memnun olurum.

• hyphen H kullanıcısına yanıt

hocam otg kablo ile 5ber'i taktığın eimza okuyucuyu telefona takın. ( usb, otg'ye; otg, Telefona) EasyLPAC uygulamasını açınca grant permission diyecek onu onaylayın. Sonra telefon kart okuyucuyu görecek oradan sağ üstte + işareti ile esim ekleme yapabilirsiniz. tavsiyem karekod ile yapın eğer olmuyorsa aşağıda resimde olduğu gibi kodları ayırıp girebilirsiniz. ".com" ile biten server adresi "$" işareti sonrası gelen karışık harf rakam vb. şeylerden oluşan aktivasyon kodu alt iki satır boş bırakılabilir. Bazı firmalar iki adet "$" işareti veriyor aktivasyon kodu sonda kalan değil iki işaret arasında kalan oluyor. Süre internet hızına göre 2-3 dkka olabiliyor. Telefon ekranı kapanırsa program hata veriyor otg görmemeye başlıyor ekran kapanma süresini 30dk felan yapıp deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertsamet -- 8 Ocak 2025; 15:20:0 >

• Teşekkür ederim, siz telefon ile olanı söylemişsiniz. Ben bilgisayardan yapıyorum. Mantığı kavradım sanırım, eğer olmazsa telefondan denerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.