Şimdi Ara

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
63
Favori
41.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevabınız için teşekkür ederim.

Öncelikle Hyperos 2.0 yüklemeyin bence gereksiz. Bende xiaomi.eu hyperos 1.0 varken 2.0 yükledim bir fark göremedim. Hiç performans gerektiren oyun oynamam, birkaç tane basit oyun hariç dolayısıyla performans farkını göremedim.

Sizin yazdığınız gibi 2.0 sürümü tekrar temiz olarak kurup deneyeceğim, olmazsa da hyperos 2.0 düzeltme güncellemesi bekleyeğim. En kötü durumda hyperos 1.0'a döneceğim.

e-sim'i yurtdışı için kullandığım için şu anda gerekli değil. 5ber kartta çalışan bir e-sim yüklü ve yurtdışında kullandım ama eğer kartı tekrar aktif hale getirebilirsem mevcutta aktif kullanmadığım bir Türk Telekom hattımı da e-sim'e ilave olarak kaydetmeyi düşünüyorum.

Root yok, bootloader açık, telefon kayıtlı. 5ber kartın kendi uygulamasını kullanıyorum. E-sim paketleri için de Mobimatter kullanıyorum. 20 gün önce kullandım memnun kaldım.

Ayrıca konuyla alakasız ama 5gb'lık deneme paketi almıştım birkaç günde bitiremedim. Türkiye'de olsa 2 günde biterdi.

Sevgili operatörlerimiz sayesinde ülkemizde internet paketlerimiz maalesef çabucak bitiyor ama 5gb avrupada yarıya kadar indi bayağı kullanmama rağmen.

• Merhaba, Erasmus ile birkaç ay sonra Portekiz'e gideceğim, esim.io uygulamasında 7$ bakiyem var gayet güzel herşey, ancak:

cihazım Xiaomi 11T ve yazılımsal olarak IMEI repair yapıldı, 5ber alırsam esim.io qr'ini 5ber'e kurup kullanmak istiyorum ancak cihazin imeiler yazılımsal olarak degistigi icin sorun cikarir mi emin olmam gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • greefkarga G kullanıcısına yanıt

Benim telefonun durumu da aynı. Ben 5ber e-simi yurtdışında ve yurtiçinde sorunsuz kullanıyordum, hyperos 2 yi yükleyene kadar..

İki sim slotunuz da şu anda aktif çalışıyorsa ve telefon modeliniz 5ber sim'i destekiyorsa hiç bir sıkıntı olmuyor.

Telefonun destekleyip desteklemediğini 5bersim uygulamasını kurarak ve web sitesinden kontrol edebilirsiniz.

• yeni gelen standart kartlara lpac ile profil yüklemeye izin vermiyor. euicc_init hatası alıyorum. sanırım kullanılan AID değişmiş. Projeyi compile edip tekrar yazarım sonucu.

• Telefonum redmi note 12 pro listede yer almıyor ama ben riske girip alacağım. Son gümrük kanuna göre çinden gelen ürünlere %60 vergi uygulanıyor. Bu da 25 dolarlık ürün için 15 dolar vergi demek. Yakın zamanda teslim alanlar ne kadar vergi ödedi aydınlatabilir mi? Eğer vergi çok çıkıyorsa Avrupa'daki arkadaşımın adresine gönderim yapacağım.

• Cifaretto kullanıcısına yanıt

hocam ben 18inde satın aldım çinden 19unda teslim edildi. yeni nesil kart diye düşündüm ama denedim e-imza okuyucu ile halledebildim. yeni esim yazdım.

• arkadaşlar linkini verdiğim sitede aylık ücretsiz 3gb internet var tüm avrupada roaming ücretsiz fakat esim olmayan telefonda yapılamıyor. bunu almanın yolu var mıdır sizce?

• İsmailfidancı İ kullanıcısına yanıt

ben redmi note 8 pro da kullanıyorum, merak etme ;) kendi app i desteklemese bile konu içinde diğer yöntemlerle esim yazma yaparsın...

• İsmailfidancı İ kullanıcısına yanıt

2 kart aldım 155 tl vergi çıktı.

• mertsamet M kullanıcısına yanıt

bendeki kartlara olmuyor:) 5ber standart

• Merhaba arkadaşlar,

Yedek duran fiziksel sim olan Türk Telekom hattımı 5ber e-sim'e yazdırabilir miyim?

Türk Telekom satış mağazasıyla konuştuğumda e-sim kaydını telefona sadece kendilerinin yaptıklarını söylediler.

Yani uygulamaya okutulacak bir QR kod ya da yazılı kod vermiyorlarmış.

5ber sim kart'a hattı Türk telekom hattı yazdırıp kullanan var mıdır?

• yeni gelen standart sürüm kartlarda easylpac ile işlem yapamıyordum. AID i güncelleyince sorun çözüldü. .exe paylaşmak güvenli olmadığından projeden fork alıp compile edip easylpac içindeki lpac.exe ile değiştirebilirsiniz

custom aid A0000005591010FFFFFFFF8900050500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 30 Aralık 2024; 18:23:9 >
  • SinclairZx kullanıcısına yanıt

imei ile eşleme yapıyor sanırım. qr ı alabilirseniz yükleme yapabilirsiniz

paylaş hocam kim ne diyecek herkes kendi riskine göre indirsin

• 5ber std kart üzerine satın aldığım bir esim'i atamaya çalışıyorum.

Easylpac ile profile sekmesinde download seçiyorum. Scan Image dan QR kodu taratıyorum. Download deyince hata alıyorum. İşlem sıram doğru mudur?

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın

hocam ultra kart var bende de onada easylpac üzerinden kart okuyucuyu tanımıyor ondada koruma var o engelide ultra modelinde engelini de kaldırır mı acaba sadece 5ber uygulaması üzerinden yapılabiliyor şuan

• Ç324 kullanıcısına yanıt

yarın bendeki ultra ile deneyeyim ama sanmıyorum.

• Konuyla ilgili farklı bir sorum olacak: Satın almış olduğum 5ber SIM kartın gelişi gecikince, (2 ay) internet üzerinden yardım istedim ve onlar da bana yeni bir kart yolladılar. Teslim aldım, telefonuma taktım, deneme için Airalo'dan ücretsiz 500MB yükledim ve sorunsuz çalışıyor. Bugün kontrol edince asıl satın aldığım ilk kartın da gümrükten çıktığını ve birkaç gün içinde bana ulaşacağını gördüm. Yani bir kez para ödeyerek 2 karta sahip olmuş olacağım.  Sizce ikisini de kullanabilir miyim? (Mesela eşimin telefonunda.) Daha önce forumda benzer şekilde yeni kart talep edenler olduğunu görmüştüm, belki onlara da aynı şey olmuş olabilir. Her türlü cevabınıza şimdiden teşekkür ederim.

• hyphen H kullanıcısına yanıt

Resmi uygulamayı kullanamasan bile resmi olmayan diğer uygulamalarla kullanırsın bence.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

5ber in kendi uygulaması dışında, resmi olmayan uygulamalara örnek verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.