Şimdi Ara

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
63
Favori
41.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yok hocam root ile yüklemedim otg kablo ile e-imza için kullanılan sim okuyucuya takıp yükledim. yeni hesaba takmak birşey değiştirmez bence çünkü sim kartın kodunu okuduktan sonra 2 hak var diyor. önceki mesajlarda fazla para versen hak sınırsız olmuyor yeni sim almak lazım demişlerdi. o yüzden simin seri numarası ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

• Teşekkürler hocam.

@MEMO6390 Teşekkürler.

Tp link mr100 aldım bakalım. Sonuçları paylaşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cifaretto kullanıcısına yanıt
    Ben deneme fırsatı bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uyg51 U kullanıcısına yanıt

firsty ile 20gb harcamak başarı :)

• Firsty günlük sınırsız paketi aldım. 5ber e activation code ile yükledim. Sorunsuz kullanılıyor 40/50 mbps veriyor . Altyapı olmayan yerlerde 4g modemle kullanılabilir. tplink mr100 iş görüyor

Not = easyeuicc ile rootsuz cihazda 5ber card ı göremedim. activation code u qr yapıp öyle yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 11 Aralık 2024; 9:2:16 >
  • Cifaretto kullanıcısına yanıt

Root yetkisi olan ve OpenEUICC Magisk modülü ile 5Ber Ultra kart üzerinde herhangi bir işlem yapamıyorsunuz. Doğru mu?

Daha önce bir yerde daha gördüm bu durumu. Teyit etmek için soruyorum.

• osos11 O kullanıcısına yanıt

hocam yanlış bilgi vermişim düzeltiyorum. rootsuz cihazda easyeuicc denedim birkaç yerde denk gelip. ultra card ı görmedi . kart okuyucuyla da denemedim.

• kartınızın türü fark etmez (edit: ultra olmuyormuş)

*root varsa openeuicc ile telefondan yönetebilirsiniz

*root yoksa kart okuyucuya ihtiyacınız var;

-kart okuyucuyu telefona otg ile takıp easyeuicc kullanabilirsiniz

-bilgisayardan easylpac ile kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 11 Aralık 2024; 10:39:2 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Geliştirici öyle demiyor ama. 5Ber Ultra OpenEUICC ile kullanılamıyor anladığım kadarıyla. Teyit etmek lazım.

https://gitea.angry.im/PeterCxy/OpenEUICC/issues/46

• Tam anlamak adına ozet geçip soru sormak istiyorum. Esim olmayan cihaza bu esim.5ber fiziksel hatttı takarak esim özelliği tanımlamış oluyorum. Bu sayede yurtdışından türkiyede geçerli uygun paketli esim aboneliği esim olmayan cihazımda bu esim.5ber fiziksel hat ile tanımlamış olacağım. Ve o sim kartı istediğim telefona takıp esim özelliği gelmiş olcak. Diğer faydasını anlamadım. Birde yurtdışındaki türkiyede geçerli internet paket fiyatları bu işe değiyor mu ?

• osos11 O kullanıcısına yanıt

haklısınız, ultraya yeni bir güvenlik katmanı eklenmiş.

• diğer faydadan kastınız nedir? faydası dediğiniz gibi esim profillerini esim desteklemeyen telefonda kullanabilmek. fiyat olarak bakarsak yüksek paketler için gerek yok gibi. ihtiyaç halinde 1 Euro'ya 1gb falan alıp kullanabilmek iyi oluyor.

EasyLpac hangi cihazları destekliyor. Huawei E176 3g usb modem var. Programı açtığımda APDU driver hatası veriyor.

• gulnare G kullanıcısına yanıt

sadece ACR38T-D1 ile denedim

5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 11 Aralık 2024; 11:53:51 >

Turkcell vınn ile "Toplu sms" program çalışmam vardı. Excel de n verileri alıp sms atıyordum. Forumda da paylaşmıştım ama arşivelerimi kaybedince hepsi gitti.

• bende 5ber sim aldım ama infinix zero 30 5g de telefon simkartı görüyor ama uygulaması görmüyor sonra acaba simkart mı arızalı diye samsung cihazda denedim onda çalıştı demekki infinix cihazda calışmıyor

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    https://esim.5ber.com/supportdevice?language=en-US
    Buradaki 5Ber uyumlu cihaz listesini kontrol etmiş miydiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jordi J kullanıcısına yanıt
    Etmiştim ama orası tam liste değildi çalıştığı kanıtlanan cihaz listesi belki çalışır umuduyla aldım olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben de 29 Kasım da Black Friday günü Premium 5ber Esim i 21.25$ a aldım. Yaklaşık 2 hafta oldu..Daha önce yazan arkadaşlar kasım ayında ortalama 2.5 hafta civarı geldiğini belirtmiş..

17Track.net Tracking sitesinde en son gelişme PTT "2024-12-11 15:57TÜRKIYE,Türkiye, Send item to customs (Inb)"

olarak gözüküyor.

Şimdi aynı takip no yu PTT nin Kargo Takip sitesine yazdığımda 6 Aralık dan itibaren bazı gelişmeler olduğu 11 Aralık da da "Gönderi Gümrüğe Sevk Edildi" Türkiye diye yazıyor.

Ücretler e tıkladım, orada henüz bu diğer arkadaşların bahsettiği 153 TL fln yazmıyor..Başka yapmam dikkat etmem gereken bir şey var mı arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim..

• Cnrps C kullanıcısına yanıt

hocam bende ultra modelini aldım 29 kasımda 23.8 dolara geldi şuan aynı yazı 14 aralık tarihinde benim içinde yazıyor muhtemelen daha gümrüğe sevki olacak o zaman ücretlendirelecek diye tahmin ediyorum haftaya netlesir sanırım durum şuan için beklemeye devam

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.