openeuicc ile yükleme yaparken ekran yan döndüğü için programdan çıktı ve 5ber patladı arkadaşlar. Artık openeuicc görmüyor. üzerinde ne varsa şu an onu kullanıyorum. başka telefonlara taktığımda bir görüyor bir görmüyor. Aman dikkat edin param çöp oldu sizin de olmasın. |
5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (31. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yazma sırasında uygulamanın böyle bir hata yapması trajik. geliştiriciye bildirilecek türden bir hata.
-
Garip ve üzücü bir durum.
Geliştiriciye bir bildirimde bulunabilirim bu konu hakkında. Tam olarak hangi sürümü kullandığınızı öğrenmem lazım. Magisk modülü mü kullanıyorsunuz? Eğer modül ise modülü yükledikten sonra uygulamayı elle farklı bir sürüme güncellediniz mi? Güncellediyseniz tam sürüm numaranız nedir?
Ayrıca cihazınız nedir, hangi android sürümünü çalıştırıyor?
-
Hocam benim paket gümrükten çıkmış ücret olarak 155.06 TL yazmaya başladı bugün olmuş gelişme..yani 11 aralık da gümrüğe girmiş 19 aralık da çıkmış gözüküyor..
-
benimkide dağıtıma çıkmış bu sabah 8 civarında ama elime ulaşmadı henüz ücret olarak 154.86tl ücret çıkmış ama sms gelmedi telefonuma dağıtıma çıktığına dair sanırım yarın yada cumartesi teslim ederler diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evdeki android 8 cihazların hiçbirinde sim kartı uygulama uyumlu demesine rağmen görmedi ultra modeli almıstım simdi bilgisayara android 13 kursam usb sim kart okuyucuya 5ber simi takarak 5ber uygulamasını yükleyerek gösteremezmiyim arkadaslar bu sekilde sizce profil yüklenebilir mi cihaza
son günlerde Firsty esim i 5ber e ekleyebilen oldu mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 5 kez denedikten sonra ekleniyor bende. ilk bir eid ler uyuşmuyor hatası vs veriyor.
Merhabalar,
Konuyu keşfedince ayın 10u gibi deneme amaçlı geçtiğim sipariş bugün elime ulaştı. Öncelikle kartı fiziksel olarak deneme amaçlı Poco F2 Pro telefonuma taktıktan sonra konuya da hattı denemek için ucuz yollu bir esim planı soracaktım ki araya bir işim girince kendi hattıma dönmek durumunda kaldım ancak hiç beklemediğim birşey oldu ve kendi hattım şebekeye artık bağlanmıyor.
Telefona bir kere 5ber kartı taktıktan sonra telefonda normale dönmem gereken bir ayar vs. mi var? Ne otomatikte, ne de manuel olarak hiçbir şekilde şebekeye kenbdi telefonumda bağlanamıyorum ama başka hattı başka telefona takarsam hat çalışıyor.
güncelleme:
sorunu hallettim, uzun zaman geçince unutmuşum simlerden biri iptali idi, değişiklik sonrası yanlış sime takmışım. tabi bunu format sonrası hat gelmeyince yeniden bakarken fark ettim.
güncelleme 2: Aynı hataya düşmeyin diye
Esimi YD Poco F2 pro cihazda kullanamadım. Uygulamadan kontrol ettiğimde sim1'in desteklediğini görünce sipariş geçmiştim. Kart gelip denediğimde ise çalışmadı. Çalışmama nedeni de şu YD cihazlarda simlerden biri çalışmıyor. Kontrol ettğimde 5ber sim1 i destekliyor görünüyordu, *#06# ile emailleri kontrol ettiğimde hattımın da sim1 de takılı olduğunu düşündüm ama meğer *#06# ile sim 1 dediği telefondaki ayarlar cihaz hakkında da sim 2, kodun sim 2 dediği ise ayarlarda sim1 olarak görünüyordu. Haliyle bu beni yanılttı.
Oysa direkt telefonda mobil ağlardan hattın hangi yuvada takılı olduğunu daha net anlaşılıyormuş.
Zatan başta yazdığım telefonu formata götüren şebeke hatası da buradan kaynaklandı. Sim numaralandırma karışınca yuvalar da karıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 24 Aralık 2024; 10:4:47 >
-
Benzeri bir durumunuzu samsungda vardı, samsung için 5ber sim karti sadece sim1 slotuna takmayi, asil hattinizi sim2 ye takmayi, sim kapat ac yapmayip sadece 5ber uygulamasi uzerinden kapat ac yapmayi tavsiye ediyorlar. Benzeri durum olusmus olabilir. Samsungda bu duruma giren telefonlar factory reset ile duzeliyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emkara -- 23 Aralık 2024; 17:44:25 >
arkadaşlar geçen hafta çin tatilim sırasında otele öylesine sipariş verdim yerel bir site üzerinden. kargoya güvenmediğim için standart versiyonunu almıştım. önceki 5ber kartı otg ile easyEUICC ile sim yazma işlemi yaptığım için ultrasını alma ihtiyacı hissetmedim fazla para vermek mantıksız gelmişti fakat denemelerim sonucu e-sim yazamadım. Son serilerde easyEUICC engellendi mi bilen var mı? rootlu telefonda işlem yapabilir miyim acaba?
-
Standart ve Premium modelleri donanımsal olarak aynı ürün. Lisans denetimini kendi uygulaması ile yapıyor.
Ultra model ise donanımsal olarak Standart veya Premium modelden farklı bir ürün. Bir iki yerde root yetkileri olsa bile Ultra modeline yazma işlemi yapılamadığı hakkında geri bildirimler okudum.
Yeni partiler hakkında bir fikrim yok. Daha önce Standart model ile ilgili dediğiniz gibi bir geri bildirime denk gelmedim.
-
normal standart aldım hocam. Belkide beceremedim akşam bi firsty ile yeni hesap eklemeyi deneyeyim o zaman belki aceleden dolayı yapamamışımdır.
-
Merhaba arkadaşlar,
Xiaomi 13 direnç kayıtlı xiaomi.eu hyperos 1.0 rom yüklü telefonumla 5ber esim'i sim slot 2ye takılı olarak sorunsuzca kullandım. ( Yurtdışında ve yurtiçinde)
Dün telefonu xiaomi hyperos 2.0 rom'una güncelledim ( telefonu twrp'den clean etmeden güncelledim android ver 14'ten 15 oldu).
Telefonun çalışmasında sorun yok ama maalesef hiçbir şekilde takılı olduğu 2.sim yuvasında 5ber sim kartı görünmüyor. Kartı söküp 2. yuvaya Türk telekom hattı taktım normal çalıştı. Tekrar 5ber sim'i 2.yuvaya taktım ama görmüyor.
5ber sim kartta fiziksel problem olmadığını düşünüyorum çünkü android 15 hyperos2 güncellemesi yapana kadar düzgün çalışıyordu.
Bir önerisi olan var mıdır?
-
Şimdi tekrar denedim 2 esim ekledim yurtdışında stabil WiFi yokluğu ve vpn yüzünden olmamış olabilir şuanda sorun yok 😂 😂 😂
Aynı cihaza sahibim. 1 yıldır annem kullanıyor. Direnç kayıtlı eu rom yüklü güncellemeleri vakit buldukça twrp üstünden ben yapıyorum.
HyperOS 2.0 daha denemedim. Açıkcası niyetliydim ama bazı yerlerde direnç kayıtlılar için sorun olduğundan bahsetmişler, ortalık durulup renkler belli olana kadar beklemek taraftarıyım.
5Ber HyperOS 1.0 ile sizinde dediğiniz gibi düzgün çalışıyor.
Muhtemelen denemişsinizdir ancak yine de yazayım.
5Ber kartı 1 numaralı slota takıp deneyebilirsiniz.
Başka bir cihazda test edip çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.
Son çare olarak HyperOS 1.0 sürümüne geri dönebilir veya mevcut sürümü temiz kurabilirsiniz.
Ayrıca root var mı? 5Ber kartı yönetmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
-
anladığım kadarıyla yurtdışı kayıt işine çare olmuyor. takıldığı sim slotunun imeisini kullanıyor. o yüzden kayıttan düşünce esim değiştirmek işe yaramıyor değil mi?
-
Dün denedim. İşe yaramıyor. 120 gün süresi dolan slota şebeke gelmiyor.
-
Gümrüğü ben mi arayacağım parasını ödemek ıcın. Telefon spam engelleme var aradılarsa belki görmemişimdir. Arasam ödeyebilir miyim son durum şu şekilde
-
Gönderiyi PTT kapınıza getiriyor. Getirdiğinde de kapıda nakit olarak o gümrük bedelini tahsil ediyor. PTT’nin takip sitesinden ve/veya e-devlet’teki takip sitesinden, takip numaranızla kontrol etmeye devam edin. Paketin gümrükten geçmesi sonrası, kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Gümrük bedeli vs. de görülecektir. Siz de o tutarı hazır edersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X