Resmi uygulamadan yönetebilirsiniz daha önce bir arkadaş yazmıştı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 3 Aralık 2024; 22:43:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (29. sayfa)
-
-
Tekrar yazın yeni bir kart yollarlar size
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selam arkadaşlar 5ber truphone ekleyen varmı aranızda yardımcı olabilecek var mı
Bu e sim muhabbeti nedir
hocam kodu yazıyorum mail ile giriş yaptırıyor yapıyorum bölge ülke seçme çıkıyor, orada hangi ülkeyi seçersem seçeyim sayfa oradan ileri geçmiyor. yaptığım bir hata mı var acaba?
-
yok hocam bende aynı şekilde 6-7 hat aldım. ama ben google hesabı ile otomatik giriş yaptım hep. şifre yazmadım hiç fark orada olabilir.
-
Knk ne tür ayarlar yaptın bende de modem var takcam da
dün dediğim sorun bugün yaşanmadı hocam aldım ben de bir tane tr den, ilk esim tanımlamamı yaptım kart çalışıyor bunu öğrendim bari çok sağolasın :)
-
Şimdi deniyecegim bende inşallah olur
Arkadaşlar otg ve e-imza için kullanılan sim kart okuyucular ile esim eklemesi yapıp uygulama içinden yönetebiliyoruz. program olarak (https://gitea.angry.im/PeterCxy/OpenEUICC/releases) easyEUICC kullanabilirsiniz. Tek sorun takıp çıkarmak oluyor onun haricinde sorunsuz kullanım ve yönetim yapılabiliyor. Dikkat ederseniz hala 2 hak gözüküyor.
-
bu apn ayarlarını modeme girdim ve internet açıldı şifre orange
-
Teşekkürler hocam
fasty e-sim hangisi hocam bulamadım sayfasını
-
arkadaşlar selamlar , 5ber i uzun süredir kullanıyorum. bir tavsiye isteyecektim. bu kartla kullanmak için 4g modem tavsiyesi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu akşam deneme yapacağım Huawei r216 ile sonuçları aktarırım size
İkinci el vınn wifi modemlere bakabilirsiniz. Siyah olanları almayın ama onların şarjı max 2 saat gidiyor. Huawei olanlar daha iyi. Onun dışında evde sabit kullanacaksanız ikinci el superbox modemleri satanlar var onları bi incelemenizi öneririm. Yalnız onlara hat takılıyor mu başka operatör destekliyor mu emin değilim satıcıyla buluştuğunuzda bir kafede denersiniz.
firsty muhtemelen arkadaş yazım hatası yapmış
bunu görünce şey geldi aklıma birden fazla hesap açıp o hesapların haklarını kullanarak root olmadan yükleme yapabilir miyiz? Bir deneme şansınız var mı
ne dediğinizi anlamadım hocam. zaten resimde aynı hubby e sim'e ait 2gb'lık 4 hat var :)
-
Onları rootla yüklediniz di mi? Uygulamadaki iki hak sim karta ait olsaydı hata verirdi demek ki hesap başına iki hak vermiş. Bir hesaptaki iki hakkı kullandıktan sonra yeni hesap açıp oradan iki sim kart daha yüklenebiliyor olması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X