Şu linklerin hepsinde görüş var, fikir var, bir ölçüm, düzgün bir karşılaştırma yok. Telefonun veri kullanımı sayfasına bakıp karşılaştırmaya üşenen, ama oraya buraya yazmaya üşenmeyen insanlar. Turkcell 25 kilobayt olan veriyi sana 100 olarak veremez ki, veriyi alan senin cihazın, hadi Turkcell araya girdi 25 kilobayt görseli aldı boyutunu arttırdı tekrar verdi, bunu aşırı gecikmeden her türlü anlarsın. Her veride o kadar bekleyip sana veri büyütüp gönderecek gecikmeyi yapsa sayfalar açılmıyor diye tek kullanıcısı kalmaz. Her veri türünde de yapamaz bunu. 26 GB paket kullanıyorum. Yaklaşık 15 gigabaytını hız testleri yaparak kullanıyorum ki, onlar da olmasa 20 gigabaytı bile göremeyeceğim demek ki. Çok kullanıyorsunuz hocam. Başkasına bahane aramayın. |
5G-A ile rekor hız: 10 GB dosya 10 saniyede indirildi (2. sayfa)

-
-
aynen hocam. türk telekomda ayda 40gb yeterken ve 10gb artarken türkcellde hiçbir şey değişmemişken 40gb tamamen bitmesi hatta bazen yetmemesi kullanımla alakalı
türk telekomu 12 ay kullandım türkcelli ise 4-5 ay oldu. durum bu. deneyleri de yapılmış ama sanırım inanmak istemeyen gene inanmaz.
https://x.com/HaberReport/status/1808944812097483008?t=UezXTXmXm56F4mCnfo3jxQ&s=19
zaten hiç çakallığıyla milleti soymasıyla falan bilinmeyen temiz dürüst ahlaklı güvenilir firmalar bunlar, hiç çakallık yapmalarıyla bilinmezler
bu kadar insan da türkcelli çekemeyen dış güçlerin oyunları. maşa olarak bunları kullanıyorlar türkcelle bok atmak için. ah şu dış güçler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 16 Şubat 2025; 15:28:41 >
-
Hocam, ömür boyu İnternet'i aynı şekilde kullanıyor olsaydınız dediğiniz anlamlı olurdu. Telefonun veri kullanım sayfasında da mı görmediniz farkı? Operatör 40 bitti diyor, telefon daha 20 anca harcadın mı diyor? :D
Bu testin bir geçerliliği yok hocam. İki arkadaş dediği ikisinin de videoyu izlediği kaynak ayrı, kodeği bilen yok, çözünürlüğü bilen yok, ölçüm geçerliliği yok hani testte. Ben de o dizinin tüm sezonlarını 5GB ile izledim derim, izletirim de, 140p sıkıştır, mis gibi izlesinler.
Operatörlerin onca eleştirilecek yeri varken olmayacak yerlerine takılmak boş.
-
işte ben de onu diyorum ben burda iki simle deney yapsam gene inanmazsınız o yüzden tartışmak boş. ama nasıl ki son yıllarda özellikle ülker markasında hazır gıdalarda inanılmaz bi kalite kaybı olduğunu söylüyorsa herkes, gofretlerin falan kağıt gibi olduğunu (gramaj düşmesinden bağımsız tat ve kalite düşüşü) burada da bir bit yeniği var. dediğim gibi bunu kanıtlayacak olan biz vatandaşlar değil devlettir. bu söylenenleri ve şikayetleri ihbar kabul edip gerekli testleri yapmnası lazım
-
Hocam, ölçüm yapmak imkansız değil ki. En kötü telefonun sayacı ile operatörün sayacını karşılaştırırsın, bu kadar basit. O kadar kota katlayan bir şey varsa ille ortaya çıkar. Ancak bir tane ölçüm yapan yok. Herkes bence diyor, fikrimce diyor. Bu muhabbetler ilk çıktığında biz denemesini yaptık, bir fark bulamadık. Hâlâ ortada bir delil olmadan boş iddialarla geçiştiriliyor ortalık. Test yaptığını söyleyenler de elma ile armutu karşılaştırıyor. Teknoloji kanalı diye geçinenlerden de ne hikmetse ses yok. Beleş kullanıyorlar galiba operatörlerden.
-
Turkcell'in sahibi devlet değil hocam. Orada başka bir şeyler var. Devlet'in böyle hizmet verdiği nerede görülmüş? Yani yanlış anlaşılmasın şunu demek istiyorum. 7/24 anında müşteri temsilcisi, hizmet vs. Devletinmiş gibi gösterdiler. İçerde işler karışık anladınız siz.
Kablonet'te devletin. Bir bakın fiyatları nerede? Şimsek çakar hatları kopar, yağmur yağar hat gider. Ne kampanya ve indirim duyuyor musunuz hiç?
-
Turkcell esasında Mehmet Emin Karamehmet tarafında n kurulmuştu. Sonra devlet bu adamın tepesine kabus gibi çöktü. Bu adam kim dersen araştır. Tutunabilmek ve devlete olan borçlarını ödeyebilmek için Yapı Krediyi ve Turkcellde hisselerini sattı. En son elinde %13 gibi bir hisse vardı ve bu hisseyle koskoca Turkcell'in yıllarca yönetti bu adam. Daha sonra devlet buradaki hissesine de el koydu ve çok butik işleri haricinde bu adamı tamamen tasfiye etti. Devletin aldığı hisseler Tvf'ye devredildi.Tvf de sonra %13 kadar daha hisse aldı ve halka açık olmayan kısımda mutlak pay sahibi olup şirketi yönetmeye başladı. Yıllardır da yönetiyor. Geri kalan pay Ruslara ait ve %54 ü borsaya kote.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu hıza bak helal olsun vallahi diyorum , ne olaylar ne teknolojiler yapıyorlar
,Türkiye'de de Turknet Gigafiberden başka hızlı net bağlantısı yok gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X