Şimdi Ara

5k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç geo yapamıyorum, bu sürede bitirmemde cok zor
    Mattan 30+
    Edb50+
    Coğ20+
    Geo5-15 arası bırakıyorum
    Ygs 57 bin
    Obp 94-95 ilk5k imkanı var mı? Puanzadan baktım, neye bakacağımı bilemedim ygs soralamam alakasız cünkü orda, size danısmak istedim. Tm3 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedefboğaziçi -- 8 Mayıs 2016; 10:25:52 >

• obp nasi 95 abi bu egitim sistemine adil diyenin ben taa..
  • 9 dan beri her sınava aynı özenle çalışınca çokta imkansız değil.. Adillikle ne alakası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedefboğaziçi

Hiç geo yapamıyorum, bu sürede bitirmemde cok zor
    Mattan 30+
    Edb50+
    Coğ20+
    Geo5-15 arası bırakıyorum
    Ygs 57 bin
    Obp 94-95 ilk5k imkanı var mı? Puanzadan baktım, neye bakacağımı bilemedim ygs soralamam alakasız cünkü orda, size danısmak istedim. Tm3 bu arada

Mat +40 olmadığı sürece zor.
  • Yav ben mattan iki kere 0 aldım ve lys mat denemelerin ortalama 40 üstü yapıyorum obp nasıl adaletli (matematiğim hep ortalama üstüydü bu arada)
  • Okul hocaların cinsliğine bağlı haklısınız o konuda, benim kastım şişirme değil anlamındaydı.
  • Görmediğin sınavın iyi kabul edilecek netini nerden uydurdun?

Sınavın yapılabilirliğine bağlı 40 net. 40 net az da olabilir fazla da yeterli de. Net hedeflemek çok tehlikeli. Kafanızı gömüp ful çekicek gibi çalışmanız lazım. gerisi boş yorumdur. @OpethciVeled
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    35k-40k arası laptop tavsiye
    geçen yıl açıldı
    68 obp ile say 30k?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayırsızınBiri

Görmediğin sınavın iyi kabul edilecek netini nerden uydurdun?

Sınavın yapılabilirliğine bağlı 40 net. 40 net az da olabilir fazla da yeterli de. Net hedeflemek çok tehlikeli. Kafanızı gömüp ful çekicek gibi çalışmanız lazım. gerisi boş yorumdur. @OpethciVeled
    çok rahat olur.
  • Geo 5-15 net birakiyorum.birakiyorum nasil bi laftir ya
  • Alpbeyyy A kullanıcısına yanıt
    Sanırım bundan sonra kullanacağım tabirleri de size danışacağım. Çok kafaya takıyorsunuzda. İnsanları biraz özgür bırakın derim, isteyen istediğini desin hani.
    @Alpbeyyy
  • Hedefboğaziçi H kullanıcısına yanıt
    Tamam.bi tuvalete birakip geliyorum..
  • Allah yardımcın olsun.
  • Geometri hiç bilmiyorum diyorsun obp nasıl 95 arkadaş sadece geometriden düşük alsan bile obp yi aşağı indirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puropaket

Geometri hiç bilmiyorum diyorsun obp nasıl 95 arkadaş sadece geometriden düşük alsan bile obp yi aşağı indirir
    O sayısallarla zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intexo

O sayısallarla zor.

Alıntıları Göster
    lys geçen seneki gibi olsa sen bu netleri yapsan rahat 5 kdasın
  • Okul derslerin bu kadar iyidi ve obp bu kadar iyiyken geo yapamaman ilginç doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowesso6

Okul derslerin bu kadar iyidi ve obp bu kadar iyiyken geo yapamaman ilginç doğrusu
    peder okula aylık kaç para bayıldı
  • Prowesso6 P kullanıcısına yanıt
    Geometriden 70lerim zaten, 45-55 vs notlarımda oldu, ona rağmen 94-95. Bir şekilde dengeyi sağladım. Bu ortalamayı hesaplayana kadar ben de beklemiyodum. @Prowesso6
  • asosyalbirkişi4 A kullanıcısına yanıt
    Dostum haklısın, ama o cocuklarla da benim seviyem bir değil. Bana o sınavları yapsalar anadolu liselerinde sınıfça kalırız. Ama burda kişisel olarak bi insanın hakkını yediğimi düşünmüyorum, kendi çabalarımla aldığım notlar bunlar. @asosyalbirkişi4
  • tourist48 kullanıcısına yanıt
    Şunu anlayamıyorum, şurada bi insanın bi başarısı görüldüğünde hemen bi üzerine gitme vs. Oluyo. Ya troll damgası, ya bi bu tarz bi yorum. 95 ortalama yaptığım için özür dilerim arkadaşlar, böyle bi tepki beklemiyodum(!) @tourist48
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.