Şimdi Ara

5k'ya sıkıntınızı sorun? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
6
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıkılma konusunda ben de tek başımaydım evde olduğum zamanlar akşamları yürüyüşe çıkıyordun çiğköfte yiyordum bazen geri dönüyordum sonra. Ama yürüdüğüm yerler insanların az olduğu arabalara yolu görmeleri için yapılan aydınlatma dışında pek ışığın olmadığı sakin yerlerdi. Hoşuma gidiyordu.

Bazen film izliyordum pcyi tvye bağlayıp.

İlgimi çeken kitap olursa onu okuyordum ki acayip sarıyordu çoğu bırakmak zor gelebilir dikkat et.
    Bir de sevgilim vardı o zaman onunla konuşuyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellar -- 9 Aralık 2018; 20:17:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik okyanus lys konu anlatımını okuyordum ben umut öncül de izliyordum bazen. Zaman var daha konuları bitirmeye çalış yapabilirsin yani. Ben kimya özelden izledim o konuları not da tutuyordum aynı zamanda yeterli oluyordu, anlıyordum. Konu anlatımı için palme hoşuma gidiyordu benim. Pdf bile olur.

• Netlerin şu zamana göre iyi zaten konuların geneli bitmiş. Deneme çözersin bilmediğin konuları fark edersin bunların üzerine gidersin. Muhtemelen bu gidişle tahmininden iyi sıralama yapacaksın için rahat olsun.

• Önemli olan konuyu anlamak. Hiç video izlemeden kitaplardan çalışan arkadaşım da vardı fizikte atışlar için 11 video umut öncül izleyen arkadaşım da. Anlıyorsan sorun yok.

• Birçok nedenden kaynaklanıyor olabilir, oturuşunuzu değiştirebilirsiniz. Ancak en doğrusunu doktorunuz söyleyecektir.

• jsy418 kullanıcısına yanıt
    Dengesizliğin sebebi çözdüğün denemelerin farklı olması mı veya bazen dikkatten soru kaçmazken bazen de çok soru mu kaçıyor? Sorunu anlaman lazım öncelikle. Neden diğer soruları çözemediğini sorgula. Konu eksiğin yoksa çokça deneme en iyi yöntemdir bana gôre. Kaliteli yayınlardan çözmek şartıyla.

• 5k&amp;amp;#39;ya sıkıntınızı sorun?

• Hocam merhabalar bu sene mezuna kaldım ve sınav sonucum:

TYT:

Türkçe 32 d 7 y

Mat 6 d 8 y

Fen 6 d 8 y

Sosyal 8 d 7 y

AYT

Mat 5 d 2 y

Kimya 1 D

Bİyoloji 2 d

Hiç çalışmadan bu sonuçları elde ettim bu sene tüm derslerden özel ders almaya başladım şuan kimya ve biyoloji çok iyi gidiyor matematikte temel attım tyt bitmek üzere Geometriyede başladım kenan kara ile gidiyorum , hedefim ilk 250 k ama 180 k ya falan girsem çok iyi olur. Şimdi hızlıca tyt matematiği tekrar edip üç dört beş bitirmeyi düşünüyorum , eylülden beri kendim çok çalışmadım sadece özel ders ve 1-2 saat belki...şimdiden itibaren hızlanmak istiyorum çok hırslı biriyim günde 10 saat civarı çalışmayı planlıyorum yarından itibaren sizce 180k civarı bir sıralama yapabilirmiyim? Gerçekten moral olarak çökmüş durumdayım etrafımda hiç arkadaşım kalmadı herkes gitti ve ailem bana yapamayacak gözüyle bakıyor (geçen sene yapamadığım için)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Castellar kullanıcısına yanıt
    İnşallah sana da ünide başarılar dilerim dostum

• Bir de şeyi sorayım günde kaç saat çalışıyordun. Yani illa gündelik bi rutinin olmuştur. 4-5 saat yetersizmidir sence?

• Şuan 5 saat yeterli ilerde 6 ya çıkarırsan güzel olur ama. Tercih döneminde de beklerim:)

• Qwspow kullanıcısına yanıt
    Kardeşim meslek lisesinden tıp kazanan öğrenci var neyini yapamayacaksın. Yaparsın tabii ama bi anda günde 10 saat diye çalışma istersen diğer günler sıkılabilirsin sen sabah kalk günde 4 saati tamamlamaya çalış baktın oluyor her gün 10-15 dk fazla çalış bi yere kadar artar o sonra sabit devam edersin. Senin istediğin sıralamalar için gerekli olan net bilgisine sahip değilim ama bildiğim bişey var çalışırsan her türlü yaparsın.

Hatta sen 4-5 saat çalış sonucu ne olursa olsun çalıştın sonuçta. Sen çalıştıkça ailenin ilgisi artacak sana çalışıyor diyecekler hoşuna gidecek o ilgi. Arkadaş kısmı ise pek önemli değil ben de yazın tektim takılıyordum bi şekilde yürüyüş falan yapıyordum,kendimi dinliyordum güzeldi yani.

• mezunum,160k dan bıraktım ve sayısalım hocam ve sürekli başlayacağım diye söyleyen ve ertesi gün başlamayan bir öğrenciyim şu ana kadar çok az ders çalıştım mat tytnin yarısı bitti sadece ama şu 2 gündür bayağı çalışıyorum hedefim istanbul tıp sizce kazanabilirmiyim?şimdiden teşekkür ederim
  • Castellar kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam cevap için,Karaağaç veya Çap fasikülleri alayım hangisinde daha kolay ilerlersem ondan sonra sözel sorulara geçerim.Türkçe için günde 20 paragraf olayıni halihazırda yapiyorum bakalim umarim işe yarar.

• Gravity- G kullanıcısına yanıt
    Karaağaçta müfredat dışı ve gereksiz kasıntı sorular var çap daha iyi bence ama araştır tabii. Rica ederim

• malefizz M kullanıcısına yanıt
    Bi an önce başlamalısın ve konu eksiğin çok olduğu için çok çalışmalısın. Mümkün yani ama senin elinde.

• Dostum düşündükçe sorular geliyor aklıma Peki tyt matematiği nasıl bu kadar iyi yapabildin? Deneme mi çözdün kitap mı bitirdin?

• Benim de netlerim bir ay önce 100+ idi. iki aydir tyt bakmıyorum su an 80lerde . Tyt mat düşmüş özellikle önerin nedir? ayt konularım kimya ve uc dört konu dışında bitti sayılır . Ama tekrar programı oturtamadıgimdan uçuyor. Tyt ayt toparlamam için genel bi tavsiyen var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam benim tytden konu kalmadı sayılır netler 85-95 arası gidip gelmekte
    aytden matta lti kaldı limit çalışıyorum şu an
    geodan trigo+katı cisim kaldı analitiğe ayrıntılı çalıştım
    fkb den de ayt konularının şöyle 1.5 aylık kısmı kaldı hedef de 5k, olur mu demek mantıksız çalışırsan olur diyeceksin de hani durumum nasıl ne seviyedeyim?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.