Şimdi Ara

5k'ya sıkıntınızı sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
6
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamam 5k geldi. Şuan tıp okuyorum. Çalışmanız, çalışamamanız vb herhangi bi konuda sorunuz,sorununuz varsa tecrübeme dayanarak en doğru şekilde cevap vermeye çalışacağım. Tıp hakkında merak edilenler konusu var ancak yine de sorabilirsiniz beklenti vs.

Edit: Sonuçlar eklendi tyt bu haliyle 12k geldi beklediğim gibi geçmedi Türkçe ile Matematik. Ayt'de matematikten kurtardım biraz.

Edit2: DOSTLAR ELİMDEN GELDİĞİNCE CEVAPLAMAYA ÇALIŞTIM, TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN UMARIM İSTEDİĞİNİZ HEDEFLERE ULAŞIRSINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellar -- 10 Aralık 2018; 16:18:15 >

• Fark ettim ki çok kitap çözmemişim :). Bence alanında iyi bi kitap özümsenerek bitirilince her şeyi katar insana. Sırf soru çözmek,bitirmiş olmak için kitap bitirmeyin. Ama çözdüğünüz kitabı da her sorunun bütün şıklarını sorgulayarak çözün( biyoloji,kimya, fizik sözel sorular ilk akla gelenler)
  • Bu saatte öğrenci de uyanık olmaz ama :)
  • Castellar kullanıcısına yanıt
    Mezunsa olur hocam :)

Bu aralar netleriniz nasıldı ve konularınız ne alemdeydi hocam? Ayt için hangi kaynakları çözdünüz?
  • Hecawin H kullanıcısına yanıt
    Herhangi bi zamandaki netlerimi hatırlamıyorum tam ama büyük ihtimalle bu zamanlar Tyt için konuşacak olursam 90-95 civarıydı normal denemelerde. Biraz garip gelecek olsa da bu zamanlar Ayt denemesi çözmüyordum daha çok konu çalışıyordum
  • AYT için yayın denizi ayt fizik, karekök matematik, hız ve renk biyoloji, limit biyoloji, apotemi sistemler, Fizik için okyanus lys konu anlatımı kullandım yeterince iyi. Ama yukarda yazdığım yayın denizi ayt fizik favorim
  • Brnin limitini bitirmiştim apotemi integral de çözmüştüm yeterince
  • Fark ettim ki çok kitap çözmemişim :). Bence alanında iyi bi kitap özümsenerek bitirilince her şeyi katar insana. Sırf soru çözmek,bitirmiş olmak için kitap bitirmeyin. Ama çözdüğünüz kitabı da her sorunun bütün şıklarını sorgulayarak çözün( biyoloji,kimya, fizik sözel sorular ilk akla gelenler)
  • Hocam selamlar öncelikle :) Geçen sene sıfır dil bilgisi ve sıfıra yakın bir Fizik ile sınava girdim,95k yapabildim mezuna kaldım. Bu sene hedefim ilk 20000'de bir Bilgisayar mühendisliği.Türkçe ve Fizik konusunda çok sıkıntı yaşıyorum.Türkçe ve Fizik konularını nasıl hallettin,bir de sosyal derslerine ne zaman çalışmaya başladın?Ve onları da nasıl hallettin
    Ek bir şey daha sorayım,Matematik temelim iyi.Şu anda Acil TYT Matematik ve Acil Geometri çözüyorum.Bunlardan sonra bir önerin var mı TYT/AYT adına?Benim kendi fikrim 2.bir TYT Matematik kaynağı çözmeden denemelerden devam etmek.AYT Matematik için de yine Acil AYT'sini düşünüyorum,fakat Karekök AYT diyen de oldu o yüzden bilemedim.Dediğim gibi asıl sıkıntı Türkçe ve Fizik.

Ben yayın denizi Fizik aldım fakat sorularda dökülüyorum.Bu nedenle önce sayısala yakın bir kaynak çözüp sonra yorumların ağırlıkta olduğu bir kitaba geçeyim diyorum.Sayısal sorular konunun mantığını kavratıyor diye bir görüş var ama ne kadar doğrudur bu bilemem :) Bir diğer düşüncem de bu.
  • Ayt kimyam kötü hocayla mı gideyim önden mi?
  • Mezun arkadaşlara tavsiyeniz var mı? 90kdan mezunum şahsen 5k yapsam havalara uçarım
  • 60-65 civarı TYT neti olan birisi 10k'ya zorlayabilir mi 6 ay içinde? AYT Fen kısmına başladım, matematikte sadece iki konu bitti AYT'den. Baba konular duruyor, bu hafta başlayacağım. İmkansız gibi geliyor, doğru mu bu hisler? Seneye kalır mı 10k?
  • Hocam her şey tamam da tyt sosyalı nasıl halledeceğiz sırf sosyal yüzünden netlerim istediğim gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedioglukedii

60-65 civarı TYT neti olan birisi 10k'ya zorlayabilir mi 6 ay içinde? AYT Fen kısmına başladım, matematikte sadece iki konu bitti AYT'den. Baba konular duruyor, bu hafta başlayacağım. İmkansız gibi geliyor, doğru mu bu hisler? Seneye kalır mı 10k?
    Tıpatıp ayni durumdayiz ve sorum aynı
  • Geldim arkadaşlar cevaplamaya çalışacağım souları
    Hocam netleri yazabilir misiniz?
  • Hocam türkçe hakkında öneri lazım şu ana kadar hep 29.5'de takılı kalıyorum. Bunu 35+ ya nasıl çekerim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.