Şimdi Ara

5lt sıvı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıvı soğutma kit imi upgrade yapdım ancak sıvı lazım fir firmada 1 litresine 44 lira istiyolar okadar vermek istemiyorum şuanda bende var 1 litre var hiç kullanılmamış bunu neyle kariştirayım antifiriz saf su birde bu safsu dedikleri akünün icersine koyulan safsumu?

• 1 LT muhtemelen yeterli olacaktır sisteme. Denedin mi hiç?
    Şuraya da bakabilirsin...
    http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=SIVIK%DDTLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gbanes374 -- 14 Ağustos 2009; 14:22:13 >
  • su tankı icerisinde pompası var sadece boş hali ile 4 lt alıyo pompayı koyarsam 2.5 lt desen tekli radyatör 2.5 3 metre 10mm hortum ve cpu bloğu var denemedim ama tahmını 5 lt yazdım
  • Su tankın nedir?
  • 4 lt su tankımı? hakikatten ne kullanıyorsunuz siz? resim vs atarsanız daha makbule geçer merak ettim şimdi
  • su kabı olarak damacanamı kullanıyorsunuz.şaka bi yana en fazla 1 lt toplar sistem ya.eğer tek döngü ise.2 döngü olsa en büyük hazne benim gördüğüm 500ml 2 tane olsa 1 lt hadi pompaydı boruydu radyatördü fazla fazla 2 lt diyim toplamda:S
  • cidden 5 litre ile ne yapacaksın rezervuar ın kapagını acık mı bırakıyorsun yedek mi alıcan diycem kapagı acık bırakmasan yedek de cok sakın oruc oruc 500 ml yi 5 litre okumus olmayın en öküz sistem bende sanırım en kabası yani bende bile iki sistemi toplaınce 3 ltre yapmaz
    yanı soyle soyluyum tum ekran kartımı kaplayan blok yaptım 20 ye 30 araba dayatoru var bu ıkısı vga ıcın sadece 500 lik rezervuarla calısıyo cpu y big water 760 is sogutuyo 600 ml falan da ona desek o o o 5 litre sok git bi antifreez al bence az da kolonya tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9229258DF -- 31 Ağustos 2009; 2:11:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.