Şimdi Ara

5oo Tl Bütçe (2. El) Ekran Kartı Tavsiyesi P35c ds3r Anakart 500 Watt Güç kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim.

14 yıllık bilgisayarımı malum piyasa koşulları sebebiyle yenisini alamadığım için bütçem dahilinde yeniliyorum.

Kullanım amacım İnternet de dolaşma, video izleme, office programları kullanımı olacak. Şu hali bile yeterli biliyorum . Elimde PS4 Pro var çok güncel oyun olursa oradan oynuyorum .

Ama bunu da Steam yada benzeri marketlerde zaman zaman bedava, zaman zaman çok uygun oyunlar olabiliyor. Örneğin bu ay bedava verilen GTA 5 örneğindeki gibi. Onları makul akıcılıkta ama çok ayar kasmadan oynamak. 36 yaşındayım, eski çocukluğumun oyunlarını oynamak .

Bütçeye başlıkta 500 TL sı yazdım ama asıl amacım 300-350 TL sına ikinci el bir ekran kartı almak . Ama işin uzmanı bir arkadaşım derse ki 350 vereceğine 400-500 TL sına çık zorla kendini şu ekran kartını al derse . Değecek fark varsa bu ay olmadı sonraki aylarda zorlar o kartı almaya çalışırım.

Anakartım : Gigabayt P35C DS3R v. 2.0

İşlemci : İntel Xenon 5460

Ram : 4+4 8 GB DDR3 kingston 1333 mhz

Harddisk : 120 GB Sandisk ssd ve şimdilik 25o gb sata disk ( benu elimde ki harici 1 TB disk ile arttırmayı düşünebilirim.

Güç Kaynağım : High power 500 A12s 500 Watt

Ekranım : Şimdilik Led 19 inch hd eski bir monitör ama belki 5-6 ay sonra uygun 21-23 inch ikinci el yada sıfır maximum 1080p bir ekran olur .

• Nvdia tarafından 4 gb lık gtx 960 2 ci el bulabiliyorsanız satın alın. Olmadı 2 gb lık gtx 760.
    Amd tarafından ise 4 gb lık rx 560
  • İlginize teşekür ederim. İlanlara bakıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 400 TL na RX 470 aldım. Şimdilik memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.