Bildirim
5S Batarya Kullanım Süresi
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bencede az hocam. Ne kadara ve nerede değiştirttiniz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya az hocam acaba size ikinci el batarya falan mı taktı ? -
Eski bataryandan 15 dk kullanım süresi alıyorsun sanırsam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal takdirman daha mantikli olurdu yan sanayii batarya telefona zarar verirse o telefonu cope atarsin gecmiş olsun..
70 tlye taktırdım ama iade edicem kendim deji alıp taktırıcam.Birde telefoncu hem 50 tlilik hem 70 tlilik var dedi sözde iyisiymiş batarya çöp ama 0 yıpranma gösteriyor🙁
Hocam yanlış anlamayınız ama 2-3k para verilen telefona 70TL lik batarya takılırsa, sonuç en iyi ihtimalle resimde gördüğümüz gibi olur. -
Bu sürümde de sorun var. Yeni güncellemeyle daha iyiye çıkacaktır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Güncelleme yapayım batarya az gittiği için orjinali ile değiştirmek istedim apple servisinde ve telefon şuanda anakart arızası ver şarj olmuyor kaldım sanırım arkadaş haklıydı :( -
keşke apple store da değiştirseydiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kamera lens koruyucu yorumları
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- rova batarya yorum
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- iki iphone birbirine aktarma
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X