Şimdi Ara

5s'de anten sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler telefonun wi-fi yı bana çok yavaş geliyodu kılıfını çıkardım bi baktım baya hızlandı.
    Sonra dedim acaba anten sorunu mu var?
    elimi aynı iphone 4'deki gibi siyah çizgilerin olduğu yere götürdüm koydum ve şebeke 2 kademe düştü, wifi 1. kademeye geldi.

Yani telefonda bildiğin anten sorunu var. ben telefonu vodafonedan almıştım değişim yaparlar mı ki ve ya direk apple store'la mı iletişime geçsem. ?

• Kılıf ile kullan sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_yunus

Beyler telefonun wi-fi yı bana çok yavaş geliyodu kılıfını çıkardım bi baktım baya hızlandı.
    Sonra dedim acaba anten sorunu mu var?
    elimi aynı iphone 4'deki gibi siyah çizgilerin olduğu yere götürdüm koydum ve şebeke 2 kademe düştü, wifi 1. kademeye geldi.

Yani telefonda bildiğin anten sorunu var. ben telefonu vodafonedan almıştım değişim yaparlar mı ki ve ya direk apple store'la mı iletişime geçsem. ?

Sen dedikten sonra test ettim. Kılıfsız kullanıyorum herhangi bir eksilme olmadı çekiş gücünde. Direk Apple'ı ara istersen artık Türkiye'de :)
  • Hocam ben 4s kullaniyorum bende de 1 dis dusuyor anten araliklarini kapatinca degil de telefonu elimle sarinca(4ste anten sorunu duymadim hic). Telefon hat kaybetmiyorsa biraz dusus normaldir hele modeme biraz uzaksaniz. Baska bir 5sle ayni sartlarda karsilastirin fark gorurseniz o zaman ustune gidersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıfsız 4 çizgiyi de kapattım. Düşen eksilen birşey yok.
  • Vodafone'la konuştum telefonu alalı henüz 5 gün olduğu için bire bir değişim yapılabileceğini söylediler. Bu arada bu sorunu yaşayan bi kaç kişi daha gördüm yabancı forumlarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Note 4 NFC bağlantı sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.