Şimdi Ara

5s Garanti Dışı bırakıldı hakkımı savunmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar.
    Şu nedenlerden teli garantiye yolladım
    1-kendi kendine kapanıp açılması(7-8 aydır devam eden bi problem araştırmalarıma göre iphone 5s de bu konuda çok muzdarip olan adam var)
    2-Kamerada temassızlık var(ben bi ara düşürmüştüm kameranın ordaki kasa kısmından hasar aldı tel sokette temazsızlık oldu)
    NOT:telefonu düşürünce başlamadı kapanıp açılma sorunum ben telefonu aldığım ilk aylarda düşürdüm ama kapanıp açılma olayı o olaydan 3-4 ay sonra başladı.
    3-Karşı tarafın sesi konuşurken az geliyor)
    Telefonum iphone 5s 116gb vatandan aldığım için ilk başta onalra verdim onlarda Ofisiletişim olan apple yetkili serivse yollamışlar 10 gün sonra tel elime ulaştı ama aynen şöyle yazıyordu:Cihazın yapılan mekanik ve görsel incelemesisn de belirtilen soruna raslanmamıştır,cihaz sorunsuz çalışmaktadır.Kullanıcı menmuniyeti adına güncel İOS son sistem yüklenmiştir.
    2-3 kullandındım ama benim en önemli sorunum olan kapanıp açılma hala tekrar ediyordu bu sefer pupaya verdim
    1 gün sonra ürünüm darbelerden dolayı garanti dışı kaldığı belirtildi(Benim anlamadığım ilk servis garanti dışı etmiyorken ikinci servis garanti dışı ediyor) İphone 5s 16gb uzay grisi 3 ay garantili telefona 1.300Tl para istediler.Yetkili birimlerle konuştum onlar yeniden telefonu inceliycekler ama gene bunlar garanti dışı der çıkarlar işin içinden.
    Hakem heyetine başvurmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim kendimce biraz araştırmalar yaptım ama bilen arkadaşlarda yardım ederse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 24 Ekim 2017; 21:54:22 >

• Kozmetik sorundan dolayı kullanıcı hatası demişler , tüketici hakem heyetinede gitseniz bişey çıkmaz büyük ihtimalle .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32aslan kullanıcısına yanıt
    Ama hocam şöyle bir ironi var ilkinde böyle garanti dışı kalmalısıdır bu olay yoktu pupa böyle bişe çıkardı burdan hakkımı arıyamazmıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.