Şimdi Ara

5s hangi telefonla takas edilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde tertemiz çiziksiz 5s 16 gb telefonum var öğrenciyim üzerine para ekleyemiyorum cihazdan sıkıldığımdan değiştirmek istiyorum sizce hangi telefonla takas edilmesi mantıklı olur pişman olmak istemiyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5s inizi en iyi ihtimalle 1000 liraya verebilirsiniz. o fiyata alacağınızı herhangi bir sıfır android cihaz sizi üzebilir.
    illa ki değiştirecekseniz ikinci el,
    samsung note 4 eğer temiz bulabilirseniz ihtiyaçlarınızın çoğunu karşılar. Ancak note 4 için bütçenizin biraz üzerine çıkmanız gerekebilir.
    note 4 e göre daha yeni bir samsung A510 bakabilirsiniz.
    eğer şansınıza güveniyorsanız sıfır Lg G3 tavsiye ederim. ben kullandım hiç sorun yaşamadım ama sorun yaşayan bir hayli kullanıcı var.
    xaomi, lenovo, asus gibi cihazları ne kullandım ne de kullanan yakınım oldu. önerecek arkadaşlar vardır mutlaka ama ben bu markalara pek güvenemediğimden almayı hiç düşünmem.
    Son olarak size en mantıklı tavsiyem cihazınız ile yola devam edin. Bütçenizi arttırabildiğiniz zaman iphone 6/6s/7, samsung s7/s6 gibi cihazlar almanız.
  • mvpeko kullanıcısına yanıt
    Sıfır düşünmüyorum hocam zaten bu bütce ile 2. el g4 ler nasıl hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan58 -- 29 Ekim 2016; 21:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan58

Sıfır düşünmüyorum hocam zaten bu bütce ile 2. el g4 ler nasıl hocam

Bootlop olmama ihtimali %10 %20 civarı ama riske alman lazım 2ci el tertemiz 1000liraya samsung s6 ve sony z3+ telefonlarına bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 29 Ekim 2016; 22:20:00 >
  • gurkan58 G kullanıcısına yanıt
    Lg tamamen süpriz yumurta. Kutudan ne çıkacağı belli değil. Çevremde ben dâhil 4 kişi aynı zamanda g3 aldık en ufak sorun yaşamadık. G4 kullannan 2 arkadaşımda var. Son derece memnunlar. Ama sorun yaşayıp forumda çare arayanlar da çok fazla.

• Xiaomi mi5 nasıldır sizce hocam pek bi övülüyor cihaz

• quote:

Xiaomi mi5 nasıldır sizce hocam pek bi övülüyor cihaz

Özellik bakımından iyidir ama garanti konusunu bilemiyorum.

• quote:

Xiaomi mi5 nasıldır sizce hocam pek bi övülüyor cihaz

hocam şahsi görüşüm, sıfır gm5 plus satın alabilirsiniz 1000 tlye satıp sizi üzmez çünkü saf android ile geliyor daha uzun süre kullanırısınız yalnız iphoneden general mobile geçmekte biraz ironik duruyor
  • Sony alabilirsiniz 1000 liraya Xa bulursanız 2 sene üzmez ama kimse takas yapmaz o sıkıntı:-)
    Şişmez en azından.

• gurkan58 G kullanıcısına yanıt
    iPhone 5s'i 4 ay önce Temmuz/2016'da 750 tl.ye saatım, üzerine biraz para ekleyip sıfır kilometre GM5 PLus aldım.

Muhtemelen sende o fiyat civarında satabilirsin. Bu aralar fetö'cülerin kullandığı ByLock programı sebebiyle 2. el telefonlar tehlikeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.