Şimdi Ara

5s ile ilgili sorularım var!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar bugün bi arkadaştan 2 haftalık 5s silver aldım. Cihaz dış görünüşü süper cizik felan yok. Ama sarj kablosu orjinal değilmiş şarj ettim %100dü 30dk sonra %80 oldu, kullanıma girdim kullanım:29dk beklemede 1saat 54dk yazıyor sizcede bir sorun yokmu ?

sizce kablo orjinal olmadığından dolayımı bu kadar az gidiyor sarjı yoksa sorunmu var telefonda parayı vermedim daha sorun varsa iade edeyim telefonu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa444 -- 30 Ocak 2014; 23:01:09 >

• kablo orjinal değilse ios 7 uyarı verir ama adaptörü orjinal olmayabilir, sen bi şarjını full bitir kapanınca şarja tak iphonelar şarja takınca 5 dakika sonra otamatik açılır açılınca kapat 4 saat şarj olsun yani full dolduktan sonrada bi 1.30 saat şarjda dursun ondan sonra bak bakalım şarjı nasıl gidiyor sıkıntı yoksa ver parayı varsa ver telefonu
  • Fiyat nedir, cevap fiyata bağlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat 1500 şuan orjinal usb ile sarj ediyorum %100 olunca detaylı buraya yazayım ona göre siz yol gösterin bana IMEI den baktım garantili ürün. faturası yok ama garantiye yollayabilirmiyim acaba faturasız ürünü ? evkurdan alındı.
  • apple store açıldığında faturasız sistemden bakıp kabul ederler evkur kimin ithalatını aldığını bilmediğimden o firma fatura istermi bilemiyorum
  • fatura önemlimi yani isteyeyimmi faturasınıda ?
  • iste tabi kardeş bulunsun sende kafan rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.