Bildirim
5s ios 8.1 İnteraktif Bildirim Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3. parti yazılımlara destek yok. İnteraktif bildirim olayı sadece Imessage gibi zımbırtılarda var. Apple yazılık kitlerini yayınlamadığı sürece 3. parti yazılımlarda bu olay olmayacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
3. parti yazılımlara destek yok. İnteraktif bildirim olayı sadece Imessage gibi zımbırtılarda var. Apple yazılık kitlerini yayınlamadığı sürece 3. parti yazılımlarda bu olay olmayacak.
Evet ama arkadaşlarda bu sorun yok onlarda cevap yazılabiliniyor dedigim şekilde. -
İmkansız -
quote:
Orijinalden alıntı: vlkn216
İmkansız
Saçma bir teorim daha var bu konuyla ilgili bu arkadaşın telefonu yurt dışından geldi.Gercekten oluyor yani.Adam whatsappa girmeden üstten mesaj yazabiliyor. -
ios 8.1 yüklü olup whatsappdan interakitf bildirim olarak mesaj atan kimse yok mu şimdi ? -
quote:
3. parti yazılımlara destek yok. İnteraktif bildirim olayı sadece Imessage gibi zımbırtılarda var. Apple yazılık kitlerini yayınlamadığı sürece 3. parti yazılımlarda bu olay olmayacak.
Yanlış biliyorsun dostum. Apple ile alakası yok bunun. Uygulama geliştiricinin kendisiyle alakalı bir şey. Mesela Twitter'de var o özellik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903
quote:
Yanlış biliyorsun dostum. Apple ile alakası yok bunun. Uygulama geliştiricinin kendisiyle alakalı bir şey. Mesela Twitter'de var o özellik.
Twitterdada indirdigimde yanıtla cıkıyor basıyorum yine twitterın uygulamasına gönderiyor ordanda cevaplayamıyorum ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Dot4n2
quote:
quote:
Twitterdada indirdigimde yanıtla cıkıyor basıyorum yine twitterın uygulamasına gönderiyor ordanda cevaplayamıyorum ?
Bak oraya kadar işlem yapmamıştım. Sadece aşağı doğru çekip bakmıştım seçenekleri görmüştüm :)
Ben WhatsApp uygulamasına bu özelliğin geleceğini düşünüyorum ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dot4n2
quote:
quote:
Twitterdada indirdigimde yanıtla cıkıyor basıyorum yine twitterın uygulamasına gönderiyor ordanda cevaplayamıyorum ?
Bak oraya kadar işlem yapmamıştım. Sadece aşağı doğru çekip bakmıştım seçenekleri görmüştüm :)
Ben WhatsApp uygulamasına bu özelliğin geleceğini düşünüyorum ama.
Yani anlaşılan hemen hemen herkesde aynı sorun var ?
-
Bu bir sorun değil. Henüz whatsapp geliştiricilerinin getirmediği bir özellik. Beklemedeyiz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- bildirim sesi gelmiyor
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone eldiven modu
- en iyi telefon kılıfı markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X