Şimdi Ara

5s jelatin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5s hangi jelatin kullanmalıyım ekrana zarar gelmemesi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazar malı dışında hepsini kullan kardeş pazar malında tırnak bile çiziyo boş yere para almaya gerek yok mat falanda sakın alma bana kalsa hiç alma zaten çok zor çiziliyo ekran iyi bakarsan hiç bişe olmaz şeffaf jelatin bile ekranda kötü duruyo bana göre ama bende 5s alsam bende takarım yani o kadar para gidiyo içim gider

• Alma
    Ekranın içine ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrani etkilemesin istiyorsan isicam al.

• Clear-Coat
  • İlanıma beklerim en iyisinden ultimate shield tam gövde jelatin seti orijinal ingiliz malı. Son bir tane kaldı kapan alır :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam her çeşidini denemiş birisiyim ve iki küçük çocuğum var yani her türlü çiziliyor jelatin en iyisi 1 ay dayanıyor en ucuzu 28 gün aradaki farkı siz anlarsınız eminim
    bence önemli olan sizin nasıl kullandığınız
    150 liralık jelatin var diye üzerine binip kayacak değilsiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeez

Arkadaşlar 5s hangi jelatin kullanmalıyım ekrana zarar gelmemesi için

Merhaba,

Orijinal Otterbox Ekran ve Tam gövde Koruyucu Filmlerini aşağıda ki linklerden inceleyebilir, ayrıca satın alabilirsiniz.
    Kaliteli Ekran Koruyucu Ürünlerini üreten Wrapsol firmasını bünyesine katan Amerikan Otterbox firmasının ürettiği çizilmelere,darbelere ve sıvı serpintilerine karşı cihazları koruyan ürünlerdir.

Yake Bilişim Olarak Sormak istediğiniz bir soru olursa yanıtlamaktan memnuniyet duyarız.

Ürün Linki :

http://www.yakebilisim.com/kategori/apple/iphone-5s/ekran-koruyucular.aspx

Sevgi ile kalın..

• Arkadas eleman birsey soruyor yardimdan cok reklamci var

• Spigen'in Glass.TR Nano Slim var pahalı biraz ama ömürlük yani. Aşağıda ürünün linki ve videosunu verdim videonun sonuna doğru sağlamlığını falan görebilirsiniz ayrıca adam tornavidayla ekrana hayvan gibi dalıyor birşey olmuyor orda . Normal ekran koruyucuların dayanıklılığı 3H falanken bununki 8-9H o yüzden zaten cam kendiside. Eğer iPhone 5S gibi bi cihaz kullanıyorsanız 10 TL'lik ekran koruyucuları kullanmayın yani hem görüntüyü bozuyolar hemde parmak izi, kir toplama vs binbir türlü derdi var. Ben bunu kullanmaya başladım 1 haftadır orjinal ekrandan bir farkı yok tavsiye ederim.

Ürün
    Video

• full body koruyucu önerirmisiniz.
  • Bende spigen in nano 0,2mm lik versiyonununalmıştım ama Daha uygulama aşamasında uyguladıktan hemen sonra tırnağımda sağ alttan azıcık bir kuvvet uyguladım çıt diye gitti çimin bir görüntü oldu geri iade ettim 35 tl telefoncudan ultimate buff diye bir jelatin taktırdım çizilmez ve darbelere karşı daha iyi geldi bana 5s in. Arkası için de böyle kırılmaz çizilmez bir jelatin var mı acaba

• Jelatin 1 ay dayanıyor diyenleri anlayamıyorum. 2 yılda 2 kez jelatin değiştirdim. Nasıl kullanıyorsunuz telefonları acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rvn_10

full body koruyucu önerirmisiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_84877718/f_//tm.htm#84877718 buradaki konuya ekledigim resimleri inceleyebilirsiniz. Yillardir bu markanin urununu kullaniyorum.
  • 5S için telefonun arkasını koruyacak çizilmez şok a karşı dayanıklı bir jelatin önerisi olan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.