Şimdi Ara

5S Kasa ile Ekran Arasında Boşluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, dün Akasya Apple Store'a telefonumun sağ tarafını bastırınca ekran çökmesi ve telefonun üst kısmında ve yanlarında ekranla kasa arasında toz giren boşluklar olması nedeniyle gittim. Ekran değiştirileceğini ve ekran değişince boşlukların da olmayacağı söylendi. Ancak ekran değişiminden sonra ise kasa ile ekran arasında boşluklar hala vardı. Tekrar sordum bu boşluklar gitmemiş diye. Bu sefer de onların normal olduğunu, arada bi esneklik payı olması gerektiğini söylemeye başladılar. Ne ben onları ikna edebildim ne de onlar beni.
    Neyse sonra Zorlu Centerdaki Apple'a gittim. Ordaki en yetkili kişiyle görüştüm. Boşlukların olduğunu kabul etti ve telefona biraz baktı. Sonra bana telefondaki darbeden dolayı olduğunu söyledi. Telefonun tek bir çizik bile olmayan tarafında nası bi darbe olabileceğini bi türlü izah edemedi. Ki telefonun tek bir yanında değil 3 yanında birden boşluk var. Bu nası bi darbe olabilir anlamadım. İsterseniz 1050 tl karşılığında değiştirebilirsiniz dedi. Ama tabiki benden kaynaklanmayan bi sorundan dolayı böyle bişeyi kabul etmedim.
    Sizce ne yapmam gerekir. Zorlu'dan randevu alıp bir de orda rastgele birisine göstermeli miyim? Her genius farklı bir şey söylüyo. Yol gösterebilecek birisi var mı? Bu şekilde bir kağıt girecek kadar boşluk var
     5S Kasa ile Ekran Arasında Boşluk 5S Kasa ile Ekran Arasında Boşluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedriqos -- 29 Mayıs 2015; 18:10:49 >

• Çok uzun okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısaca telefonun sağ sol ve üst kısmında kasa ile ekran arasında açıklık var ve ekran değişmesine rağmen düzelmedi
  • Hani bir Fotoğraf ile güçlendirsen konuyu insanlar okuyacak veya yardım edecek..
  • yok mu arkadaşlar bilgisi olan? bu kadar açıklık olması normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedriqos

Merhaba arkadaşlar, dün Akasya Apple Store'a telefonumun sağ tarafını bastırınca ekran çökmesi ve telefonun üst kısmında ve yanlarında ekranla kasa arasında toz giren boşluklar olması nedeniyle gittim. Ekran değiştirileceğini ve ekran değişince boşlukların da olmayacağı söylendi. Ancak ekran değişiminden sonra ise kasa ile ekran arasında boşluklar hala vardı. Tekrar sordum bu boşluklar gitmemiş diye. Bu sefer de onların normal olduğunu, arada bi esneklik payı olması gerektiğini söylemeye başladılar. Ne ben onları ikna edebildim ne de onlar beni.
    Neyse sonra Zorlu Centerdaki Apple'a gittim. Ordaki en yetkili kişiyle görüştüm. Boşlukların olduğunu kabul etti ve telefona biraz baktı. Sonra bana telefondaki darbeden dolayı olduğunu söyledi. Telefonun tek bir çizik bile olmayan tarafında nası bi darbe olabileceğini bi türlü izah edemedi. Ki telefonun tek bir yanında değil 3 yanında birden boşluk var. Bu nası bi darbe olabilir anlamadım. İsterseniz 1050 tl karşılığında değiştirebilirsiniz dedi. Ama tabiki benden kaynaklanmayan bi sorundan dolayı böyle bişeyi kabul etmedim.
    Sizce ne yapmam gerekir. Zorlu'dan randevu alıp bir de orda rastgele birisine göstermeli miyim? Her genius farklı bir şey söylüyo. Yol gösterebilecek birisi var mı? Bu şekilde bir kağıt girecek kadar boşluk var
     5S Kasa ile Ekran Arasında Boşluk 5S Kasa ile Ekran Arasında Boşluk

Önce ekranı değişmişler ozaman darbe Olduğunu anlamamışlar sora beceremediklerinde cihazda darbe var demişler yani. Ve bi diyeride bu normal esneklik Payı var Demiş. Tabi canım olmamı esneklik payıdir o. Bariz Hatalı üretim kasa açıklığı diyememiş suçu kullanıcıya yıkmaya çalışmışlar. Zaten işin içinden çıkamayınca karşılarındakini aptal yerine koymaya Çalışıyor o geniuscuklar. Şimdi şu resimlere ve anlattıklarına baktıktan sora hala o genius ları savunan apple avukatları olacak burada onada eminim. Aslında uğraşıp zaman kaybetmiceksin. Direk gidip tüketici hakem heyetine şikayet edeceksin. Para iadesi yada yeni ürün talebinde bulunacaksın. 3 ay kadar beklersin ama sonunda kazanan sen olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 29 Mayıs 2015; 22:06:27 >

• Yani Apple tarafından olumlu bir gelişme yok ve sen haklılığına inanıyorsan durumda Hakem Heyetine başvurmanda senin için güzel bir gelişme olabilir. Üzüldüm gerçekten. Benimde yere düştü. Ekran yerinden çıktı öyle kullanıyorum. Bu bariz benim suçum herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı şekilde problem Yüzünden zorlu apple Store benim cihazımı değiştirmişti üstelik ücret istememişlerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekten düşürmediysen mutlaka hakkını ara ve hakem heyetine başvur.
  • cedriqos kullanıcısına yanıt
    benimde ekranın sağ üst tarafı kalkıktı geçen hafta perşembe verdim ertesi gün yenisini verdiler
  • Parayla yenisini falan almayın, üstteki arkadaşlar güzelce yazmışlar ben bu işlerden pek anlamam ama hakkınızı arayın kesinlikle. O kadar para veriliyor şu cihazlara ufak bir sorun olunca üstüne telefonun yarısı kadar para vermek zorunda değiliz.
  • yeni apple musteri politikasina hosgeldin diyorum o zaman,son derece teknik bilgilerden yoksun insancik onlar takma kafana en basiti rastgele randevu alip biriyle tekrat gorur herkes farkli konusuyor aynen,apple dan olan yazilim stabilitesi nedense calisanlarinda yok.

• Kardeş bu bende de vardı ama sorun etmedim çünlü bi zaraeu yok ve belli de olmuyo

• Ben de sorun etmiyordum ama sürekli oralardan toz girip telefonun kenarları siyah gözükmeye başladı. Üstelik düzeltileceği söylendiği halde bana onun normal olduğunu direttikleri için artık işi inada bindirdim resmen

• arkadaşlar son durumu yazayım, aynı şekilde problem yaşayan arkadaşlara yol gösterici olsun.
    bugün Akasya'ya tekrar randevuyla gittim. başka bir geniusa anlattım durumu. boşlukları gösterdim. buralardan toz falan girişi olacağını düşünmüyorum ama servise bir göstereyim dedi. gitti ve geldiğinde servisin de bu boşlukların herhangi bir problem çıkarmayacağını söylediğini belirtti. ben bu telefonu böyle kullanmak istemiyorum dedim. benim ekran değişimini kabul etmemin sebeplerinden biri de bu boşluklardı dedim. biraz surat falan yaptı ama isterseniz telefonu değiştirelim o zaman dedi. ben de kabul ettim ve telefon değiştirildi.
    Haklı olduğunuzu düşündüğünüz bi durum varsa mutlaka üstüne gidin arkadaşlar. her genius kafasına göre problem değil deyip gönderiyor. siz ısrarla çözüme ulaştırılması için uğraşın.
  • Ayni sorun bendede var banada ekranin kolay sokulebilmesi icin esneme payi demisti genius. Diger cihazlarda boyle bi sorun yok diyince her cihazda aralik farkli oluyo bu yuzden degisim yapamayiz dedi bende bisey demeden cikmistim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.