Şimdi Ara

5s Pil ömrü çok kısa sürede azaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1550 kapasitesi olan 5s pil ömrü bir buçuk ay kullanımdan sonra 1435 e düştü bu gidişle çok dayanmaz gibi ne yapmalıyım gerçekten şarj konusunda sıkıntı çekiyorum ayarları düzeltmeme rağmen önerdiğiniz şarj etme şekilleri nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl şarj ediyorsunuz,biraz bilgi verirseniz
    Misal
    Şarjı tam dolmadan,prizden çıkarıyor musunuz?
    Veya şarj % 20 olunca hemen şarja takıyor musunuz?
    Şarjda takılıyken kullanım alışkanlığınız var mı?
    Üstteki sorunların hepsinin batarya ömrüne etkisi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Nasıl şarj ediyorsunuz,biraz bilgi verirseniz
    Misal

Hocam şarjda iken oynuyorum çok sık 3G ile oyun oynuyorum tam şarj döngüsünü daha sık yapıyorum mesela 5 şarjın 3 ünde

• Hocam düzene soktuğunuz zaman o değer yükseliyor.

Benim telefon'u aralık'ta aldım. Şuan baktım 1523 bir ara 1502 felandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: watchful33

quote:

Misal

Hocam şarjda iken oynuyorum çok sık 3G ile oyun oynuyorum tam şarj döngüsünü daha sık yapıyorum mesela 5 şarjın 3 ünde

Şarjda kullanmak,batarya ömrüne çok zarar veriyor,şarj döngüsünu yaptığıniz halde hata devam ederse,bataryayı değistirmeniz gerekir.

• quote:

quote:

quote:

Misal

Şarjda kullanmak,batarya ömrüne çok zarar veriyor,şarj döngüsünu yaptığıniz halde hata devam ederse,bataryayı değistirmeniz gerekir.

Kaç günde bir tam şarj yapmalıyım bundan sonra %20-25 gibi şarja takıp hiç uğraşmadan tamamlardan düzene sokunca artış görülürmü yada baktığım program yanlış bilgi vermiş olanilirmi çünkü ayda 100 kh çok gibi

• Anro kullanıcısına yanıt
    Pil ömrü düştükten sonra geri artmaz sanırım ama kullandığımız program yanılıyor olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pil ömrü düştükten sonra geri artmaz sanırım ama kullandığımız program yanılıyor olabilir

Bilemiyorum ama kullandığım program '' iBackupBot for iTunes '' ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Bilemiyorum ama kullandığım program '' iBackupBot for iTunes '' ...

Aynen bende onu kullanıyorum

• 4S'te kullanılan bataryalar çok daha kaliteliydi.. 2 senelik 4S'ler bile oldukça iyi batarya performansı ile kullanılabiliyor.
    Bir de tabi telefonun işlemci güçlendikçe bataryalar çabuk yıpranıp yetersiz kalıyor..
    Yeni çıkacak iPhone 6 da çok daha performanslı ve iPad performansına yakın süre dayanacak kaliteli bir batarya kullanılmalıdır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz 4s.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Cihaz 4s.

Bu hangi uygulama

• 360 Battery Doctor IOS7
    Cydia'dan indirdim.

• Ben de 7.1'in pil ömrümden çok şikayetçiydim.Apple Müşteri Hizmetleriyle konuştum baya da ilgilendiler helal olsun.Bana telefondaki bazı sıkıntıları söyledi ''crashlog'' yapan uygulamaları falan ismini verdi.En sağlıklı güncellemeyi itunes tan yaptığımı söyledikten sonra siz hiç zahmet etmeyin dedi 5 nisanda app store açılıyo dedi,kapınıza kadar gelip cihazınızı alırız halen bir sıkıntı var diyorsanız hallederiz 5 nisanı bekleyin dedi.Şayet senin de böyle bir sıkıntın varsa 5 nisanı bekle kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncmasum

Ben de 7.1'in pil ömrümden çok şikayetçiydim.Apple Müşteri Hizmetleriyle konuştum baya da ilgilendiler helal olsun.Bana telefondaki bazı sıkıntıları söyledi ''crashlog'' yapan uygulamaları falan ismini verdi.En sağlıklı güncellemeyi itunes tan yaptığımı söyledikten sonra siz hiç zahmet etmeyin dedi 5 nisanda app store açılıyo dedi,kapınıza kadar gelip cihazınızı alırız halen bir sıkıntı var diyorsanız hallederiz 5 nisanı bekleyin dedi.Şayet senin de böyle bir sıkıntın varsa 5 nisanı bekle kardeşim

Çok sağol kardeşim şimdi ben vatandan aldım telefonu şimdi app Store açılınca ben telefonu vatanını götüreceğim yoksa app stor Türkiye'yi falan mı aramam lazım benim telefonun Apple garantisi varmıdır nerden öğrenirim vede pil ömrü azalması sıkıntısı kullanıcı hatasına girmez değilmi

• watchful33 kullanıcısına yanıt
    Zaten telefonu aldığın kutuda belli resmi numaralar var oradan apple ın sitesine girdiği zaman garanti süresini söylüyor sana sıkıntı olmaz merak etme direkt appstore a götür için rahat olsun :)

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Değerler çok düşük.Batarya kalibre edilirse bu değerler yükselir.Şarjdayken kullanmayın.ayda 1 defa telefon kapanana kadar şart etmeyin ve normalde %20 nin altına düşürüp fazla akım çektirmeyin cihazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

Değerler çok düşük.Batarya kalibre edilirse bu değerler yükselir.Şarjdayken kullanmayın.ayda 1 defa telefon kapanana kadar şart etmeyin ve normalde %20 nin altına düşürüp fazla akım çektirmeyin cihazdan.

Öncelikle ilgilendiğin için sağol değerlerin yükselme şansı varmı az önce baktım 1390a düşmüş 2 günde 1435 den bu mümkünmüdür yoksa program güvenilir değilmidir batarya kalibre edilirse dediniz açıklarmısınız

• watchful33 kullanıcısına yanıt
    Söylediğim şekilde şarj etmeye özen gösterirseniz değerler düzelecektir.Dün telefonda oyun oynarken çok ısındı cihaz 37 derece oldu,batarya sağlığı akşam %83 tü.Sonra sabaha kadar şarjda kaldı bugun de yoğun kullandım 2 saat yolculuk yaptım navigasyon açıktı hep.Bugun düne göre daha iyi çünkü tam şarj etmiştim dün.Bugünkü değer %95.Genel olarak %97-98 değişiyor.Bu arada cihaz 2 yıllık ve yoğun kullanırım telefonu buna rağmen 1 günü deviriyor.Eğer oyun oynarsam yoğun bi şekilde o zaman iş yerinde 1 kere şarj ettiğim oluyor.Bunca yıldır okuduğum ve edindiğim tecrübelerden en iyi şarj şeklinin bu olduğuna kanaat getirdim.Uymanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

Söylediğim şekilde şarj etmeye özen gösterirseniz değerler düzelecektir.Dün telefonda oyun oynarken çok ısındı cihaz 37 derece oldu,batarya sağlığı akşam %83 tü.Sonra sabaha kadar şarjda kaldı bugun de yoğun kullandım 2 saat yolculuk yaptım navigasyon açıktı hep.Bugun düne göre daha iyi çünkü tam şarj etmiştim dün.Bugünkü değer %95.Genel olarak %97-98 değişiyor.Bu arada cihaz 2 yıllık ve yoğun kullanırım telefonu buna rağmen 1 günü deviriyor.Eğer oyun oynarsam yoğun bi şekilde o zaman iş yerinde 1 kere şarj ettiğim oluyor.Bunca yıldır okuduğum ve edindiğim tecrübelerden en iyi şarj şeklinin bu olduğuna kanaat getirdim.Uymanı tavsiye ederim.

Tamam deneyip 1 hafta içinde izlenimleri yazarım teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.