Şimdi Ara

5S satılıp 6s alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir 5s kullanıyorum ama bu aralar kafamda böyle bir soru belirdi 6s kullanıcılarına bu tarz bir soru sormak istedim. Üzerine yaklaşık tahmini 1500 - 1700 arası verip telefonu değiştirmek sizce ne kadar mantıklı bu konuda iphone kullanan bütün arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Lütfen saçma sapan yorum yapacak arkadaşlar yorumlarını kendisine saklasınlar.

Yorumda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tamamen sizin kullanım amacınıza göre değişen bir şey. Eğer diyorsanız ki çok fazla kamerayla işim oluyor, 3d touch benim için bir nimet, artık küçük ekrandan da sıkıldım büyük ekran lazım bana diyorsan almak mantıklı olur elbette. Ama yok sadece 5s'ten sıkıldım yeni cihaz istiyorum diyorsanız boşa para vermeye gerek yok. 6s 5s'ten çok daha kaliteli üstün bir cihaz ama siz o üstünlüklerinden fazlasıyla yararlanmayacaksanız almamalısınız. Yıl sonunda 7 çıkacak, onu bekleyebilirsiniz mesela.

• alırsın almasına ama çok para. almayada değer
  • Hocam ben 5s den 6s e geçtim.Eğer maddi durum müsaitse tabii geçilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Bu tamamen sizin kullanım amacınıza göre değişen bir şey. Eğer diyorsanız ki çok fazla kamerayla işim oluyor, 3d touch benim için bir nimet, artık küçük ekrandan da sıkıldım büyük ekran lazım bana diyorsan almak mantıklı olur elbette. Ama yok sadece 5s'ten sıkıldım yeni cihaz istiyorum diyorsanız boşa para vermeye gerek yok. 6s 5s'ten çok daha kaliteli üstün bir cihaz ama siz o üstünlüklerinden fazlasıyla yararlanmayacaksanız almamalısınız. Yıl sonunda 7 çıkacak, onu bekleyebilirsiniz mesela.

Hayır abi ben de bu yararlanma muhabbetine bitiyorum. telefondan maksimum ne verim alınıyor? solidworkte, revitte çizim yapıp, c++ ile kod mu yazıyorsunuz? yada ne biliyim oturup makale mi yazıyorsunuz? sonuna kadar yararlanmak nedir? bankacılık işlemlerine bakılır, biraz sosyal medya, biraz mail, biraz youtube, biraz müzik, bolcada konuşma iphone 7 çıksa ne verim alınacak?

• Selam bende 5s ten 6s e geçenlerdenim ve kesinlikle değer heleki iphone 5s in üretiminide apple durdurnuşken elden çıkartmanı tavsiye ederim apple 5s i siteden çıkardı güncelleme konusundada 5s yeni sürümlerde kasmaya başlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiRVaNaaa -- 11 Nisan 2016; 14:26:11 >
  • Uzun süre kullanmışsınız. Telefonda bir sorun yoksa, bence yeni iphone modelini bekleyin.
  • Maddi durumunuz el veriyorsa alınır

Tabi biraz daha bekleyip yeni çıkıcak üründe alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

quote:

Bu tamamen sizin kullanım amacınıza göre değişen bir şey. Eğer diyorsanız ki çok fazla kamerayla işim oluyor, 3d touch benim için bir nimet, artık küçük ekrandan da sıkıldım büyük ekran lazım bana diyorsan almak mantıklı olur elbette. Ama yok sadece 5s'ten sıkıldım yeni cihaz istiyorum diyorsanız boşa para vermeye gerek yok. 6s 5s'ten çok daha kaliteli üstün bir cihaz ama siz o üstünlüklerinden fazlasıyla yararlanmayacaksanız almamalısınız. Yıl sonunda 7 çıkacak, onu bekleyebilirsiniz mesela.

Hayır abi ben de bu yararlanma muhabbetine bitiyorum. telefondan maksimum ne verim alınıyor? solidworkte, revitte çizim yapıp, c++ ile kod mu yazıyorsunuz? yada ne biliyim oturup makale mi yazıyorsunuz? sonuna kadar yararlanmak nedir? bankacılık işlemlerine bakılır, biraz sosyal medya, biraz mail, biraz youtube, biraz müzik, bolcada konuşma iphone 7 çıksa ne verim alınacak?

Senin sosyal medya eğlence harici bir iş yapmaman, kimsenin yapmayacağı anlamına gelmez. :) Sen kullanmıyorsun diye o teknoloji yok değil. Senin teknoloji anlayışın sadece C+'da kod yazmak ve sosyal medyada gezmek arasında iki uç noktaysa biz ne yapalım. Arada birçok şey var. Sadece büyük ekran bile yeni telefona geçiş için kullanıma bağlı bir sebeptir.

• Hocam 2 yıldır kullandığım 5s touch id arızası verdiği için biraz üzdü beni. Ve bende 6s almak isteyenlerdenim.
    Şöyle bir durum var cihazınız sorunsuzsa bence gerek yok.
    En azından apple, i5s ten elini ayağını çekene kadar kullanılabilir

• Maddiyatı bilmem senin bileceğin iş orası ama eşekten inip ata bineceğinin garantisini verebilirim :)

• 5s den gecilir bence performans olarak cok fark cvar aralarinda kasa olarak 6s begeniyorsaniz bence hic dusunmeden gecin bence suanda 6s den daha iyi bir telefon yok

• Bende 5s ten 6s plus a geçmek istiyorum ama 6s mi olsun plus mu olsun yoksa tamamen farklı s7 edge mi alsam karar veremiyorum

• Niye almak istiyorsun? öncelikle niye sorusunu cevaplamalısın :)
    Mesajından gelip geçici bir heves gibi hissettim :)
  • s modellerinin her zaman daha iyi olduğu gerçeği varken düz 7 almanında bir esprisi yok. 6s i pas geçecekseniz 7s i beklemeniz gerek, ona da daha çok var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 11 Nisan 2016; 19:22:59 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alexturner

quote:

Senin sosyal medya eğlence harici bir iş yapmaman, kimsenin yapmayacağı anlamına gelmez. :) Sen kullanmıyorsun diye o teknoloji yok değil. Senin teknoloji anlayışın sadece C+'da kod yazmak ve sosyal medyada gezmek arasında iki uç noktaysa biz ne yapalım. Arada birçok şey var. Sadece büyük ekran bile yeni telefona geçiş için kullanıma bağlı bir sebeptir.

arada neler var acaba merakımı maruz görün?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

s modellerinin her zaman daha iyi olduğu gerçeği varken düz 7 almanında bir esprisi yok. 6s i pas geçecekseniz 7s i beklemeniz gerek, ona da daha çok var.

Hahahahaha koptum , arkadaşım evet s modelleri daha iyi oluyor ama sen olayı yanlış anlamışsın ,6s ten üstün bir cihaz olucak 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 11 Nisan 2016; 20:32:45 >
  • 5s artık kolay kolay satılmaz çünkü artık üretimden kalktı.Neden millet üretimden kalkan bir telefonu alsın ki?
    Zaten artık güncelleme desteği de kesilecek deniliyor.Yani alanın elinde patlar gibi
    Bende 5s kullanıyorum.6s e geçmeyi düşünüyorum.
  • mehmett3452 kullanıcısına yanıt
    para varsa olabilir
  • ben de 2 yıldır 5s kullanıyorum. arkadaşımda 6s var. bir aralar ben de heves edip değiştirecektim ama telefonun bana yettiğini en azında 6s için değiştirilmeyeceğini farkettim. kamerayla çok fazla işim olmuyor. arkadaşım kendisi bile 3d Touch hiç kullanmıyorum diyor. güncel ios sürümünde de 5s aşırı kasma yaşamadığına göre şu an için 5s satıp 6s değiştirmek en azından BANA GÖRE gereksiz. Zevk için değiştireceksem eğer yaz sonunda 7 alırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.