Şimdi Ara

5s'ten Z2'ye Geçiyorum Doğru mu Sizce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem şarjdan bu kadar sıkıntılısınız bitane şarjlı kılıf alıp olayı cözerdiniz. Android telefona gectiginiz icin pisman olacaksınız. Hemde 5s gibi bir telden sonra geçince dahada pisman olursunuz benden söylemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle hata yapmışsın z2 de bağlantı sorunu var kullanmaya başladıkça pişman olacaksın, durduk yerde arayanlar sana ulaşamayacak, telefona sürekli arayan ulaşamadı mesajı gelecek, yolda giderken 3G yi kullanamayacaksın eğer imkanın varsa iade et. HTC One m8 daha mantıklı olur eğer şarjı ve ekranı iyi bir telefon istiyorsan. Ben bu cihazların hepsini kullandım başka aklına takılan bir şey varsa da sorabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Benim xperia da hoşuma gitmeyen bir arayüz bir de kalın kasa gerisini bilemem ama kasma,donma olduğunu zaten sanmıyorum. G2 kasmıyor ve donmuyorsa z2 ve ya z3 te hiç kasmıyordur zaten. Ama 5s ten ne kadar değer geçmek orasını bilemem. Fakat büyük ekranın ferahlığını yaşayacaktır eminim. Ben buna rağmen ios alıştığımdan mütevellit g2 satıp iphone 5 almayı düşünüyorum.

Hocam androiddeki ozgurlugu ozluyorum. Yani pc ye baglayinca istedigim gibi at bitir isini. Bunda oyle de degil sd kart girisi de yok.

Jailbreak?

Cihaz seçimi kişisel bir tercihtir. Senin de belirttiğin gibi şarj, hafıza gibi ufak tefek eksiklikleri olsa da hız, güvenlik, stabilite ve uzun yazılım desteğiyle iPhone genelde daha iyi ve uzun soluklu bir seçim oluyor. Ekran boyutu konusunda da artık sıkıntısı yok. Yine de jbsiz bir iPhone pek de iyi bir seçim sayılmaz; jb yapmayacak birisinin iPhone seçmesi ciddi anlamda hatadır.

Hocam jb var zaten de yine de aynisi degil. Bahsettiginiz stabilite yazilim destegi vs sony gayet basarili yapiyor. Xperia Z 2 senelik cihaz ve 5.0 alacak. 2 sene sonra zaten cogu kullanici degistiriyor. Android eskisi gibi degil cok seyler degisti ve iyilestirildi eskiden android ios dan kopya cekerdi simdi tam tersine dondu. Simdi de stabiliteyi de cozmeye calisiyorlar. Acik kodlu olmasina ragmen bu kadar iyilestirmeler bulunuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bekleyin 6s gelecek sabretmek lazım bence :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Madem şarjdan bu kadar sıkıntılısınız bitane şarjlı kılıf alıp olayı cözerdiniz. Android telefona gectiginiz icin pisman olacaksınız. Hemde 5s gibi bir telden sonra geçince dahada pisman olursunuz benden söylemesi.

Hocam dediğiniz kılıflar hem kalınlaştırıyor cihazı hem de 2000 küsür verdiğim cihazın kendisinin karşılamasını istiyorum bu ihtiyacımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: eeznoraa

quote:

Madem şarjdan bu kadar sıkıntılısınız bitane şarjlı kılıf alıp olayı cözerdiniz. Android telefona gectiginiz icin pisman olacaksınız. Hemde 5s gibi bir telden sonra geçince dahada pisman olursunuz benden söylemesi.

Hocam dediğiniz kılıflar hem kalınlaştırıyor cihazı hem de 2000 küsür verdiğim cihazın kendisinin karşılamasını istiyorum bu ihtiyacımı.

İphone kullandıktan sonra android işkence gibi gelecektir hocam. Bi şarj için geçilmezdi bence. Telefon kalınlassa dahı şarjlı kılıfla hallederdiniz. Hem bosu bosuna yenı telefon masrafı cıkmamıs olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treko

Kesinlikle hata yapmışsın z2 de bağlantı sorunu var kullanmaya başladıkça pişman olacaksın, durduk yerde arayanlar sana ulaşamayacak, telefona sürekli arayan ulaşamadı mesajı gelecek, yolda giderken 3G yi kullanamayacaksın eğer imkanın varsa iade et. HTC One m8 daha mantıklı olur eğer şarjı ve ekranı iyi bir telefon istiyorsan. Ben bu cihazların hepsini kullandım başka aklına takılan bir şey varsa da sorabilirsin.

Hıcam araştırdığımda bahsettiğiniz sorunların ilk serilerde olduğunu söylüyorlar. Şu açıdan rahatım. Ürünü internetten aldım 14 gün koşulsuz iade hakkım var. 5s imi de satmadım henüz. CihaZ geldikten sonra bahsettiğiniz problemlere özellikle dikkat edecem. Sorunlar olursa iade hakkımı kullanırım tabiki.

• quote:

quote:

quote:

İphone kullandıktan sonra android işkence gibi gelecektir hocam. Bi şarj için geçilmezdi bence. Telefon kalınlassa dahı şarjlı kılıfla hallederdiniz. Hem bosu bosuna yenı telefon masrafı cıkmamıs olurdu.

Ha şunu da eklemedim güzel tarafı bana ekstra masraf yapmıyorum z2 yi paralel aldım. İphone 5s imi satacağım fiyata z2 yi sıfır alıyorum 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 25 Ocak 2015; 12:27:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ha şunu da eklemedim güzel tarafı bana extra maaraf yapmıyorum z2 yi paralel aldım. İphone 5s imi satacağım fiyata z2 yi sıfır alıyorum 😃

İnşallah pisman olmazsınız hocam hayırlısı olsun ne diyim. Bence z2 nın tek artısı su geçirmez olması. Eğer iphone 6s yada iphone 7 su geçirmez olarak gelirse ozaman sony satısları cok düsecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ha şunu da eklemedim güzel tarafı bana ekstra masraf yapmıyorum z2 yi paralel aldım. İphone 5s imi satacağım fiyata z2 yi sıfır alıyorum 😃

Z2 5sden çok daha iyidir hayırlı olsun , pil ömrüne çok şaşıracaksın Yalnız bütün güncellemeleri yapmadan kullanmaya başlama. Şuan en son 4.4.4 sürümü var.

• En son 5s kullanıyorum,sattım sebepler ise belliydi;

Şarj sorunu ve ekranın artık cidden küçük gelmesiydi,dayanamadım artık satıp z2 aldım,z2 geçince şarj yönünden ve ekran olarak çok rahatladım,hani çok güzel ama başka sorunlar olmaya başladı.

Örnek vereyim z2 mesela fotoğraf çekerken dahi ısınan bir cihaz,video çekeyim dersen de ısınıyor,hani nette gezerken bile bazen ısındığını farkediyorum metal kasa çünkü ısısını yayıyor,oyun oynarken zaten ısınıyor ona yapacak bir şey yok,play store çok boşlanmış,yani öyle garip şeyler var ki adam bir uygulama yapmış lafta sırf reklam,senden öyle izinler istiyor ki delirirsin,hepsini geçtim güncelleme işi ne olacak meçhul güya lafta android 5 lolipop alacaktı z2 e hani ? kaç ay oldu çıkalı millet cayır cayır kullanıyor nexus'da biz bakıyoruz,iphone ios bir düzen vardı,ona alıştıysan android'e geçince sudan çıkmış balığa dönüyorsun,menüsü arayüzü çok garip gelebilir,zorlayabilir hatta,ha android geçmişin varsa zaten sıkıntı olmaz ama yoksa sorun,genel olarak z2 den memnunum,ilk başlarda 5s den geçince büyük gelecektir,kasa tasarımı vs. ele pek uygun değil,hani az oval hatlar lazım mesela g2 gibi g2 de var bende ekran boyutları aynı ama g2 elde çok daha rahat duruyor daha rahat kullanılıyor falan,onun haricinde ben 5s aramıyorum,satıp gidip 6 yada 6 plus alayım da demedim,hani ios'u aratmadı bana şuana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 25 Ocak 2015; 14:02:39 >

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Bakalım çıktık bir yola göreceğiz artık 😃

• Izun cevabınız için teşekkürler hocam. Androide yönelik eleştirilerinize kesinlikle katılıyorum zaten şuan ipad air kullanmasam kesinlikle bit anda ios dan elimi ayağımı çekmeye cesaret edemezdim.

Daha önce not 2 kullanmıştım. Bahsettiğiniz ne olduğu belirsiz uygulamalarla, korsan apklarla filan zaten işim olmaz öyle bir kullanıcı değilim. Belli başlı yapımcıların uygulamalarını oyunlarını kullanırım. Eğer lazımsa verdiğim paraya acımam ücretini ödeyip satın alırım zaten uygulamayı reklamla, korsanla filan uğraşmam. Zaten android market bu yüzden gelişmiyor. Apple her yıl milyardolarlar ödüyor geliştiricilere çünkü apple kullanıcıları genelde parasını baaıp alıyor uygulamayı.

Benim için cihazın akıcı bir şekilde çalışması ve batarya ömrü önemli olan. Anladığım kadarıyla siz bu iki hususda memnunsunuz cihazdan (?)

• eeznoraa E kullanıcısına yanıt
    5S göre uygulama açılış hızlarında bir yavaşlığı var,çok az bir fark bu bunun haricinde öyle menüde nebileyim arayüzde internette orada burada oyunlarda falan daha kastığını görmedim,performans olarak güzel batarya ömrü 5s göre en az 2 kat arttı,2 kat diyorum çünkü 5s ile 1 günü öyle 3g açık geçirmek zor,günde 2 kere şarj ettiğim bazen 3 kere bile ediyordum,z2 aynı kullanımımda 3g açık 1 günü çok rahat çıkartıyor,sabah tam şarj,akşam 8 e kadar yüzde 40-50 falan kalıyor,ki stamina modu falan aktif değil,evde dizi film takılırsam geceye yüzde 20 falan kalıyor hani gün içinde 3g kapatsam arada açsam stamina modu açık takılsam çok rahat 2-2.5 günü görebilirim,pil süresi harika zaten benimde geçme amaçlarımdan bir tanesi buydu.
  • Bence geç güvenlik falan diyenler yok öyle şeyler belki arayüzünü beğenmezsin ama xperianın arayüzü gerçekten güzel

• Gecme, hic bir android cihazi terch etme.

• Pil icin geciyorsaniz cok rahatlarsınız. Ben g2den z2ye gectim. Kamera olsun pil olsun ses kalitesi olsun kasa kalitesi olsun daha iyi bir telefon. Yukardaki arkadaşların dedigi gibi arayüz tasaramı daha iyi olabilirdi. Android 5 ile onu hallettiler ama. Sony e yok sevmiyom isinamadım falan diyenlerede dicek laf bulamiyom. Marka takıntısınıda anlamıyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

İyi geceler arkadaşlar 5s telefonumdan genel olarak memnundum. Ama şarj olayı büyük sıkıntı. Bu yüzden z2 ye geçme kararı aldım. Siparişi verdim, cihaz daha ulaşmadı. 5s imi de satmadım henüz.

Sizce doğrumu yapıyorum değiştirmekle, yorumlarınız nedir?

Ben 5s ten g2 ye gectim. Model fark etmez. Ama kesinlikle gecilmez. Cunku android uygulamalari yuklerken istedikleri izinler guvende olmadigimi hissettiyor. En kisa surede iphone alacam. Ve iphone dan baska telefonda kullanmam

Androidde görüpte o kabul etme yada etmeme seçeneği olan erişim izinlerini apple da direk uygulamanın inmesiyle onaylamış oluyorsun tüm izinleri.Fakat o izin aşamasını sana gösterilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

İyi geceler arkadaşlar 5s telefonumdan genel olarak memnundum. Ama şarj olayı büyük sıkıntı. Bu yüzden z2 ye geçme kararı aldım. Siparişi verdim, cihaz daha ulaşmadı. 5s imi de satmadım henüz.

Sizce doğrumu yapıyorum değiştirmekle, yorumlarınız nedir?

Ben 5s ten g2 ye gectim. Model fark etmez. Ama kesinlikle gecilmez. Cunku android uygulamalari yuklerken istedikleri izinler guvende olmadigimi hissettiyor. En kisa surede iphone alacam. Ve iphone dan baska telefonda kullanmam

Androidde görüpte o kabul etme yada etmeme seçeneği olan erişim izinlerini apple da direk uygulamanın inmesiyle onaylamış oluyorsun tüm izinleri.Fakat o izin aşamasını sana gösterilmiyor

Kafan güzelmiş güle güle kullan.

• İphone kullanmasaydım Sony alırdım bende
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.