Bildirim
5s ve z2 arasındayım yardım (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Z2 çok iyi ama bugun telefon alcam diye dışarı cıksam yine iphone alırım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iphone 5s al emin ol memnun kalıcaksın , ios8 ile iphone 5s daha güzel hale gelicek -
Z2 sorunlu bir cihaz diyorlar tam bilgim yok ama şuanda en alinasi android cihazlar NOTE 3, g2 ve g3. Eğer telefonu normal bir kullanıcıdan daha ileri kullanırım tamamen bana özel olmasını isterim root, Kernel, rom, Mod, Theme falan uğraşırım diyorsanız android öneririm ve bunları yapmak çok zevkli. Ben root falan uğraşmam diyorsanız 5s alın ya da bekleyebilirseniz 6 alın çünkü çok farklı olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç düşünme bile iP5S
Geçmiş olsun üzüldüm, eğer Z1 kullandıysan sırf su geçirmesin diye ekranın üzerine koruyucu bir tabaka koyduklarını ve bu tabakanın ekranı çamur gibi gösterdiğini bilmen gerek yoksa Sony ekran konusunda bir numaradır. -
quote:
Orijinalden alıntı: AkidTurk
Geçmiş olsun üzüldüm, eğer Z1 kullandıysan sırf su geçirmesin diye ekranın üzerine koruyucu bir tabaka koyduklarını ve bu tabakanın ekranı çamur gibi gösterdiğini bilmen gerek yoksa Sony ekran konusunda bir numaradır.
Bence ekranı güzeldi hocam ha şuan m8 in ekranı daha güzel ama kötü değildi z1 in ekranı, teşekkür ederim ayrıca
quote:
Orijinalden alıntı: Anro
Sırf su geçirmesin diye hoparlör diye bişey olmayan bir sony cihazı alınmaz.
Bence 5S her türlü alınır. Rahat rahat kullanılır.
Z2'nin hoparlörü iPhone 5/5S'ten daha iyi, GoldPunch incelemesinde bunu üstüne basarak söyledi.
Eğer yıllarca aynı kalitede kullanmak istiyorsan 5S.
Ama ben Dizi-Film izleyip oyun oynarım dersen tabii ki de Z2, tartışmasız. -
quote:
Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn
quote:
Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: soyu123
samsung hayatta almam o plastik kokusunu bile almak istemiyorum.iPhone un da bataryası cıkmıyor ama en ufak bi sorun bile olmuyo
Niye metal olunca kokusundan yeniyor mu anlamadım.
Anlayamazsin...
note 3 çıktığından beri kılıfsız kullanıyorum ve çok kez yere düşürdüm. Ne hikmetse cihaz bir kez olsun dağılmadı. Yani plastik olması onun tamamen kullanışsız olacağı anlamına gelmez.
Anlayamazsin dedigim iste tam bu.dusmesine gerek yok.sifir telefon bile olsa plastik hissiyati farkli metal hissiyati farklidir.dusup dagilmasi sorun degil..
Hissiyat için telefon tercih edeni ilk defa duyuyorum.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: soyu123
samsung hayatta almam o plastik kokusunu bile almak istemiyorum.iPhone un da bataryası cıkmıyor ama en ufak bi sorun bile olmuyo
Niye metal olunca kokusundan yeniyor mu anlamadım.
Anlayamazsin...
note 3 çıktığından beri kılıfsız kullanıyorum ve çok kez yere düşürdüm. Ne hikmetse cihaz bir kez olsun dağılmadı. Yani plastik olması onun tamamen kullanışsız olacağı anlamına gelmez.
Anlayamazsin dedigim iste tam bu.dusmesine gerek yok.sifir telefon bile olsa plastik hissiyati farkli metal hissiyati farklidir.dusup dagilmasi sorun degil..
Hissiyat için telefon tercih edeni ilk defa duyuyorum.
Ne icin alicam?maneviyat icin mi?telefomu elime alinca nasil hissettirdigine bakicam tabiki..elimde ucuz bi malzeme mi var yoksa saglam bi malzeme mi ona bakicam..Bu da anca telefonu eline aldiginda hissettigin "hissiyat" ile anlasilir.
Senin samsungla gobek bagin varsa manevi degerler agir basiyosa kullanmaya devam edebilirsin,yada gidip plastik merakini gidermek icin 5c alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rami isterse 64gb olsun yine 5S. Bana sorarsan düşünmeye gerek bile yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag
quote:
Orijinalden alıntı: Anro
Sırf su geçirmesin diye hoparlör diye bişey olmayan bir sony cihazı alınmaz.
Bence 5S her türlü alınır. Rahat rahat kullanılır.
Z2'nin hoparlörü iPhone 5/5S'ten daha iyi, GoldPunch incelemesinde bunu üstüne basarak söyledi.
Eğer yıllarca aynı kalitede kullanmak istiyorsan 5S.
Ama ben Dizi-Film izleyip oyun oynarım dersen tabii ki de Z2, tartışmasız.
Hocam o telefonu elinize alıp diğer elinize de 5S alıp siz denerseniz fark edersiniz.
Z2'nin Hoparlör bölümünde su geçirmesin diye katman bulunuyor. Bunlar ister istemez ses kalitesine etki ediyor. Z1'de durum daha çok vahim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X