Şimdi Ara

5s ve z2 arasındayım yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşa yorum yazmayın arkadaşlar. Adam Android forumunda da aynı konuyu açmış ve orada Z2 alacağını yazmış. 5s alacağı felan yok.
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    hani nerde demişim?

araştırdım z2 nin bir sürü sorunu varmış 5s alcam kardeşim boş boş yorum yapmazsan sevinirim
  • iphone 5s in z2 den üstün olduğu bi taraf yok büyüklüğünden şikayet etmeyeceksen tabiki z2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: soyu123

samsung hayatta almam o plastik kokusunu bile almak istemiyorum.iPhone un da bataryası cıkmıyor ama en ufak bi sorun bile olmuyo

Niye metal olunca kokusundan yeniyor mu anlamadım.

Anlayamazsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S kullanıyorum ama Z2 aklımı kurcalayan tek cihaz olurdu herhalde. Yinede Android olduğu için almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

quote:

quote:

samsung hayatta almam o plastik kokusunu bile almak istemiyorum.iPhone un da bataryası cıkmıyor ama en ufak bi sorun bile olmuyo

Anlayamazsin...

note 3 çıktığından beri kılıfsız kullanıyorum ve çok kez yere düşürdüm. Ne hikmetse cihaz bir kez olsun dağılmadı. Yani plastik olması onun tamamen kullanışsız olacağı anlamına gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Sony su geçirmeme sevdasından vazgeçmediği sürece alınmaz, adamların en başarılı olduğu konu olan ekran teknolojisi sırf su geçirmesin diye bildigin çamur gibi 5s ile devam et bence.

Sonyi sevmem ama z2 nin ips ekranına çamur dedin ya ne diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGSalesB -- 23 Haziran 2014; 11:49:01 >
  • Z2 al boşver Ayfonu.

• G2 kullanıcısıyım bana sorarsan iphone ile devam et. Z2 tasarım olarak gerçekten hoş duruyor ama şu geçirmez olduğu için bazı şeyleri yeterli seviyede değil ayrıca sony yazılım konusunda oldukça sabıkalı. Tabi Cm 11 gibi düz Romlar kurup OC yapabilirsiniz mesela benim suan bu yazıyı yazdığım g2 2.8 ghz.

• Burada çoğu kişi iphone kullandığından herkes iphone al diyor haklı olabilirler. Bende 4.5 senedir 3gs kullanıyorum. Artık tak dedi canıma delirtiyor beni telefon ama yavaş da olsa her işimi yapıyorum. Bir ara 2. el i5 alıp i6 cıktıgında satıp onu alırım diye dusunuyordum. Sonra vazgectım beklıyorum i6 yı. Eger i6 büyük ekranı ile gelmezse en azından 4.7-5 inc aralıgında gelmezse kesınlıkl2 Z2 alacağım. 2 gün önce inceledim telefonları z2 ve s5 i. Z2 daha sağlam ve kasa olarak çok daha iyi geldi. İçeriklilerine yabancıyım daha once hic android kullanmadım ama neden olmasın dıye dusundum. Tas gibi telefonlar hoşuma gitti Z2. Şimdilik bekliyorum i6 yı.
    Ama sen hemen almam lazım dıyorsun ve 3gs kullanıyorsun artık darlanmısın :) 1000-1200 civarı i5 alıp ekim kasım aylarında da i6 alabilirsin.
    Ancak dediğim gibi i6 umarım büyük ekranlı gelirki ios8 çok güzel detaylara gebe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

iphone 5s in z2 den üstün olduğu bi taraf yok büyüklüğünden şikayet etmeyeceksen tabiki z2

Marketi

• Eskiden olsa ios derdim ama android iyilestikce ios tarafi kötüye gitmeye basladi 4 sene iphone 6 aydir g2 kullaniyorum şahsi fikrim

• Z1 veya Z2 kullanma şansın oldu mu hiç ?
  • z2 tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

quote:

quote:

Anlayamazsin...

note 3 çıktığından beri kılıfsız kullanıyorum ve çok kez yere düşürdüm. Ne hikmetse cihaz bir kez olsun dağılmadı. Yani plastik olması onun tamamen kullanışsız olacağı anlamına gelmez.

Anlayamazsin dedigim iste tam bu.dusmesine gerek yok.sifir telefon bile olsa plastik hissiyati farkli metal hissiyati farklidir.dusup dagilmasi sorun degil..

• neyro61 kullanıcısına yanıt
    hocam 3-4 ay bekleyemem ya telefonu kırasım geliyo valla

5s de işimi görmez mi? bataryası falan pek güçlü değil tamam da yazılım donanımı çok iyi desteklediği için çoğu androidden iyi diye düşünüyorum.Bi de 3-4 ay i6 beklersem ölürüm hrlade sinirden işimi görür büyük ihtimal 5s
  • 5s al

• O kadarda değil kesinlikle Z2 yada iphone 6 bekle

• İllede iOS Z2 deki ram 5S ten fazla ama uygulamaları aynı anda açıyolar. Buda iPhone farkı ;) Gözünü boyamasın ram miktarı falan
  • soyu123 kullanıcısına yanıt
    neden olmasın 5s çok daha iyi bir telefon 5 daha uygun fiyatlı bulursun diye yazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.