Şimdi Ara

5s ve z2 arasındayım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefon almayı düşünüyorum z2 ve 5s arasındayım.5 yıldır iphone kullanıcısıyım hiçbi sorununu görmedim 5s almak istiyorum ancak gerek pil ömrü gerek piksel gerek ram olarak z2 daha cazip geliyor.Ama iOS u da değiştirmek istemiyorum sonucta android iOS a göre daha yetersiz bi işletim sistemi.Z2 ve 5s kullanmış ya da bilgisi olan birisi fikir verirse memnun olurum

edit:Telefonum 3s eylüle kadar bekleyemem haftaya alcam telefonu iphone 6 bekleyemem öyle fikir vermeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyu123 -- 21 Haziran 2014; 19:59:07 >

• Doğru yoldan şaşma bence 5s

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 güzel cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS' a alışmışsın bi kere usta. Iphone' den şaşma.

• aynı durumdayım iphone 5s alacaktım ama vazgeçtim.1100 tlye iphone 5 2. el alacagım 900 tl param kalacak.eylülde iphone 5 i satarım 900 e felan 2 bin tlem yine olur iphone 6 alırım.
  • soyu123 kullanıcısına yanıt
    Sony su geçirmeme sevdasından vazgeçmediği sürece alınmaz, adamların en başarılı olduğu konu olan ekran teknolojisi sırf su geçirmesin diye bildigin çamur gibi 5s ile devam et bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 21 Haziran 2014; 20:04:44 >
  • lens kayması kasa acıklıgı gibi sorunları varmış z2 nin kullananların dediklerine göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇOK TEMİZ GALAXY S9 ********
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z2 on numara telefon ama iPhone devam derim.

• 5s.

• 5s.

• Z2'nin bataryası çıkmadığı için uzak dur derim. Android bir cihaz alacaksan Samsung'dan şaşma. Ama yine de Z2 almalımıyım dersen 5S al iOS' un eşssiz mağazasının tadını çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alismis kudurmustan beterdir. Bende senin gibi bu iki cihaz arasinda kaldim ama ios aliskanligim oldugundan dolayi gittik 5s aldim. Pismanmiyim hayir iyiki almisim ugrasamam androidle falan.

Z2 cidden saglam cihaz ama ios cekiciligi hicbirseye benzemiyor.
    Yasasin İOS

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    samsung hayatta almam o plastik kokusunu bile almak istemiyorum.iPhone un da bataryası cıkmıyor ama en ufak bi sorun bile olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___NeO

Alismis kudurmustan beterdir. Bende senin gibi bu iki cihaz arasinda kaldim ama ios aliskanligim oldugundan dolayi gittik 5s aldim. Pismanmiyim hayir iyiki almisim ugrasamam androidle falan.

Z2 cidden saglam cihaz ama ios cekiciligi hicbirseye benzemiyor.
    Yasasin İOS

İos 6 da 4le 4s arasinda bariz bi hiz farki vardi ,kendi kisisel dusuncem 5s in en az 3 sene goturucek bi amiral gemisi oldugu ... 4s hala zorluyo baksana 12 cihazi sanirim 4s

• ios kullanıcısı olarak z2 yi bende çok beğeniyorum, z2 nin tek kötülüğü aşırı büyük olması. Bence biraz sabret iphone 6 al
  • 2 sininde 3-4 aya yeni modeli cikacak, fazla deger kaybetmemesi ioslu olmasi sebebiyle 5s diyorum ama z2 ye de hayranligim var.

• Sırf su geçirmesin diye hoparlör diye bişey olmayan bir sony cihazı alınmaz.

Bence 5S her türlü alınır. Rahat rahat kullanılır.
  • Ram demissin lakin 5s'de ram diye bir problem zaten yasamassin.

5s al hayatini yasa
    Fanteziye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: soyu123

samsung hayatta almam o plastik kokusunu bile almak istemiyorum.iPhone un da bataryası cıkmıyor ama en ufak bi sorun bile olmuyo

Niye metal olunca kokusundan yeniyor mu anlamadım.

• Z3 ün de Eylül'de geleceği söyleniyor ben 6 ile z3 ü bekliyom 3 aydır, telefonum Nokia 5800xm :D
    şarjı az demişsiniz ama 2yıldan beri external battery ler çok yaygın, 5000mah olanını max 20tlye elde edersiniz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.