Şimdi Ara

5s yamulma ve ekran açıklığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba . 14 aylık 5s kullanıcısıyım. Son günlerde kasasının kameranın ordan yamulduğunu farkettim ve bununla birlikte ekranda da açıklık var. Bastırınca oynuyor ekran, herhangi bir darbeye maruz kalmadı zaten hep kılıfında kullanıyorum. Cihazımı, Metro Marketten almıştım, amerika cihazı vede Evo bilişim garantili.
    Şimdi telefonumu garantiye yollasam akibeti ne olur fikri olan varmı.

• powerful 22 P kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaşıma da aynısı olmuştu, büyük ihtimalle telefonunuzun bataryası şişti ve ekranı öne ittiriyor. Darbe almadıysa bir an önce servise götürün. Batarya şişmiş olabilir, sonuçta kulağınıza koyduğunuz bir alet. Kendinizi riske atmayın, hemen servise götürün. Arkadaşıma yenisini vermişlerdi, size de öyle olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastertramp

Bir arkadaşıma da aynısı olmuştu, büyük ihtimalle telefonunuzun bataryası şişti ve ekranı öne ittiriyor. Darbe almadıysa bir an önce servise götürün. Batarya şişmiş olabilir, sonuçta kulağınıza koyduğunuz bir alet. Kendinizi riske atmayın, hemen servise götürün. Arkadaşıma yenisini vermişlerdi, size de öyle olacağını düşünüyorum.

Cevap için teşekkürler. En yakın zamanda götüreceğim ama daha önce metro markete cihaz vermedim endişelerim var hizmet konusunda.
  • Hocam metroyla falan uğraşmayın direk premium reseller veya yetkili bir apple teknik servisine kargolayın. Cihanızın garantisini sağlayan firmaya gidip Zaman kaybetmesindense 4-5 gün önce sonuçlanır.
  • powerful 22 P kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hocam bence de direk bir apple store'a götürün. Aldığınız yere götürürseniz işlem bayağı uzar. Benim kuzenimin 5s'ini aldıkları yere verdikten sonra 1 ay sürmüştü geri gelmesi. Bu kişiler teslim alıyor, sonra apple'a gönderiyor. Daha sonra apple'dan geri alıp size getiriyorlar. İşlemi nerden baksanız 10 15 gün uzatır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mastertramp -- 15 Ocak 2016; 14:03:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastertramp

Rica ederim. Hocam bence de direk bir apple store'a götürün. Aldığınız yere götürürseniz işlem bayağı uzar. Benim kuzenimin 5s'ini aldıkları yere verdikten sonra 1 ay sürmüştü geri gelmesi. Bu kişiler teslim alıyor, sonra apple'a gönderiyor. Daha sonra apple'dan geri alıp size getiriyorlar. İşlemi nerden baksanız 10 15 gün uzatır bu.
    telefonun dışında çizik bile olsa servis yan çiziyor bilgin olsun
  • Evo garantili ve garantisi biteli 4 5 ay olmuş cihazımı batarya şismesinden dolayı Zorlu'da swap ettiler. Direkt randevu alıp gitmeniz veya yakınınız vasıtasıyla mağazaya göndermeniz en doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • qeep kullanıcısına yanıt
    Amerika'dan alınan ve garantisi biten İp5 ekran açıklığı sebebiyle ( eğer pil şişmesi ise ) swap cihaz ile değişim yapıyorlar mı ? Bir de İzmir'de olduğumdan yetkili satıcısı olan pupa ile bu işi çözebilir miyiz ?
  • Kendim cevap vermiş olayım 😀 bugün Pupa'ya giderek telefonu gösterdim. Açıklık için net birşey diyemediler ve sorunun ne olduğunun tespiti ve tamiri için İstanbul'a gönderdiklerini, sorunun 250 ile 500 TL arasında bir maliyetle çözüleceğini söylediler. İzmir'deki tek apple yetkili servisi olan Egemek apple reseller telefonumu gösterebileceğimi ilettiler. Fırsatını bulduğum birgün götürüp sorunu ve çözümünü öğrenip sizlerle paylaşacağım.
  • Hepinize teşekkürler. Ankaradayım ben ve İstanbula götürme şansım yok maalesef el mahkum aldığım yere vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerful 22

Hepinize teşekkürler. Ankaradayım ben ve İstanbula götürme şansım yok maalesef el mahkum aldığım yere vereceğim.

Alırken metrodan almasaydın böyle olmazdı. 100-150 tl ucuz olsun diye telefon garantisinden mahrum kalıyorsunuz. Büyük ihtimal değişim falan yapmazlar gecmis olsun.
  • 5s lerin kronik sorunu bu, batarya şişmesi kaynaklı olacağını düşünmüyorum.
    Apple de garanti geçirtebilirseniz ne ala
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

5s lerin kronik sorunu bu, batarya şişmesi kaynaklı olacağını düşünmüyorum.
    Apple de garanti geçirtebilirseniz ne ala
    eğer bu 5s ler için kronik bir problem ise swap ile gelen cihazda da aynı sıkıntının olma riski mevcuttur sanırım.. bende de 0.1 mm sağ üstte oynama var ama sıkıntı etmiyorum,çünkü biliyorum ki gelen cihazda da %80 aynısı olacak,artı ekran değişimine de sıcak bakmıyorum pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Hepinize teşekkürler. Ankaradayım ben ve İstanbula götürme şansım yok maalesef el mahkum aldığım yere vereceğim.

Alırken metrodan almasaydın böyle olmazdı. 100-150 tl ucuz olsun diye telefon garantisinden mahrum kalıyorsunuz. Büyük ihtimal değişim falan yapmazlar gecmis olsun.

Nerden almalıydım mesela? Bundan sonrakiler için böyle bir durum yaşamayayım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Nerden almalıydım mesela? Bundan sonrakiler için böyle bir durum yaşamayayım.

Teknosa, mediamarkt yada apple store dan alabilirdin. Diğer teknoloji marketleri önermiyorum. Yada apple premium reseller magazalarından herhangi biri olabilir. Vatan bilgisayardada apple garantisi var ama vatan sürekli ikinci el ürünleri paketleyip sıfır diye satıyor. Cok sikayet var ve cok ückagıtcı bir firma. Teknosa ve mediamarkt dısında teknoloji marketi önermiyorum. Bu ikisi dısında dedigim gibi apple store ve apple premium reseller

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Eylul ayinda ekran kabarmasindan 5s i garantiye yollamistim degisim yaptilar sorun cozuldu ama suanda bu swap cihazda da ekran kabarmaya basladi garanti hala devam ediyor gonderesim hic gelmiyor benimde
  • İp5 de ekran kabarma problemi var. Garantisi bittiği için bu şekilde kullanmak sakınca yaratır mı acaba ? Boşuna 250-450 TL arası bayılmayayım.
  • PomPom kullanıcısına yanıt
    5s lerin kronik sorunu ise gelen swap cihazda hemen olmasa bile ilerde de oluşması doğaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

5s lerin kronik sorunu ise gelen swap cihazda hemen olmasa bile ilerde de oluşması doğaldır.

oldu bile hocam ekrana bastırınca içine göçüyor garantiside var hala göndermeyide düşünmüyorum
  • PomPom kullanıcısına yanıt

burada kolay bir şekilde tamirini gösteren video var,basit bir işlem aslında denenebilir :) acele etmeden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.