Şimdi Ara

6.0.2'den Sonra Görüşlerim ve Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Şimdiye kadar gelen en kapsamlı(!) genişletme paketi" hakkında görüşlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum yorumlarınızla görüşlerinizi yazarsanız güzel olur.

1-) Loading ekranında çok vakit geçirmeye başladım. Çok uzun sürüyor.
    2-) Sylvanas Realm'inde orgrammar'a gelen giden mi yok anlamadım Orgrimmar bildiğiniz boş...
    3-) Nerede benim Heirloom Vendor'um?!? Justice Point sistemini geri istiyorum.
    4-) Neler oluyor kazandığım arenadan 18-36 Honor Point alıyorum? 2000 Honor Point isteyen item'ları nasıl alacağım?
    5-) Arena aratma sistemi gerçekten güzel olmuş, chat'te artık görmüyorum arena boost isteyenleri.
    6-) Warlock'da kaldırdıkları skillere bir anlam getiremedim. Çok önemli ve o kadar da OP skiller değillerdi.
    7-) Stat'ları neden düşürdüklerini anlamadım. 500k can bana kötü gelmiyordu. Damage'ıma alışmıştım. Ne kadar hasarın fazla olduğunu kavramıştım.Şimdi 2k damage atınca fazla mı vuruyorum, yoksa az mı yoksa normal mi karar veremedim, alışmak zaman alacak.
    8-) Mount'ların nerelerden edinilebileceğinin yazması güzel olmuş.
    9-) Yok artık dediğim başka bir değişiklik, valor point ile yapılan upgrade olayını lesser charm of the good fortune ile yapmak gerçekten saçma geldi. Valor Point'imi geri verin.

Yazım hatası varsa gözümden kaçmıştır kusra bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aethrod -- 19 Ekim 2014; 12:23:43 >

• 1- "nedenini bilmediğim bir neden"
    2- sylvanas alliance realmi.

diğer soruların için:http://eu.battle.net/wow/en/blog/16279304/the-iron-tide-602-patch-notes-14-10-2014
  • Konu açmadan önce patch notlarını okumanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightley

1- "nedenini bilmediğim bir neden"
    2- sylvanas alliance realmi.

diğer soruların için:http://eu.battle.net/wow/en/blog/16279304/the-iron-tide-602-patch-notes-14-10-2014

Peki yükleme ekranı sorunu sizde de var mı? Uzun sürüyor mu eskiye göre?
  • uzun sürmüyor yalnız bazen problem oluşuyor her yeni oyun paketi öncesi olduğu gibi düzeltmeler v.s bug yaşanır

justice point artık yok gold ile alıcaksınız

upgrade i lesser charm yapmak çok iyi olmuş istediğim kadar yapabiliyorum önceden max 4 tane 1 haftada

stat düşürülmesi keyfi bişi değil hesaplamalar çok anormal seviyelere ulaşıyordu sonuçta düşürülmesi bu konuda programcılar için iyi hiçbir önemi yok.

yeni yaptığın dps zaten yeni skill v.s 100 lvl olunca önemli şu anki hali ile SoO ya zaten fazlası ile yeterli
  • Aethrod kullanıcısına yanıt
    yükleme ekranında herhangi bir değişiklik fark etmedim. ama oyunu patch öncesine göre daha rahat oynadığımı söyleyebilirim. yeni dosya sisteminden midir bilmiyorum ama fps arttı bende.
  • quote:

yükleme ekranında herhangi bir değişiklik fark etmedim. ama oyunu patch öncesine göre daha rahat oynadığımı söyleyebilirim. yeni dosya sisteminden midir bilmiyorum ama fps arttı bende.

Evet raid'lerde kasıyordu eskiden artık kasmıyor. Peki honor point olayına ne diyorsunuz? 2000 Honor Point isteyen itemı nasıl alacağız?
  • Aethrod kullanıcısına yanıt
    Honor var hala honor kasıp alacaksın işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aethrod

quote:

Evet raid'lerde kasıyordu eskiden artık kasmıyor. Peki honor point olayına ne diyorsunuz? 2000 Honor Point isteyen itemı nasıl alacağız?

Aradığın cevabı ben vereyim. WoD da yaptığın BG lerden ve Skirmish lerden Gear kutusu çıkıyor. Bu kutunun içinden belli miktar honor ve bazen gear çıkıyor. Şuan ki honor ekonomisi ona göre ayarlı ama o kutu oyuna henüz eklenmedi. O yüzden honor kasmak zor. WoD da düzeltilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: Aethrod

quote:

Aradığın cevabı ben vereyim. WoD da yaptığın BG lerden ve Skirmish lerden Gear kutusu çıkıyor. Bu kutunun içinden belli miktar honor ve bazen gear çıkıyor. Şuan ki honor ekonomisi ona göre ayarlı ama o kutu oyuna henüz eklenmedi. O yüzden honor kasmak zor. WoD da düzeltilecek

İşte aradığım cevap, teşekkürler. :)

• Wod da canlar yine panda seviyesine cikicak sanirim. Staminanin verdigi hp bonus 2 katina cikarildi cunku. Ama keske direk lich king ayarina gelseydi. Ne guzel 30k hp ile takiliyorduk

• Statlar keşke hep öyle kalsa.Eskiden sevinirdik "6k vurdum laaa" diyerek.Şimdi bi vuruyorum 45645675 damage diyo.Basamakları sayana kadar dayağı yemiş olursun.100 lwl de yükselecek tekrar diyorlar.Keşke hep düşük kalsa

• quote:

Bende oyunu patch gelmeden önce sorunsuz oynuyordum ama patch den sonra fps 12 - 20 arası gezmeye başladı ayarları en düşüğe almama ramen sorunu çözemedim buna benzer sorun yaşayan varmı ?

Yada önerisi olan patch den kaynaklı olduğunu düşünüyorum patch den önce gayet normaldi oyun
  • Stat düşürülmesi yalan ya, 100 level demo lock'um var 200k hp var gene.

Sistem gereksinimlerini yükselmişler, Lfrde 20 fps görüyordum mop zamanında, şimdi ne kadar görürum allah bilir

• Phodran kullanıcısına yanıt
    bende eskisine göre daha iyi, daha kötü değil. herhangi bir ayar da değiştirmedim.

mmo-champion'da patch i indirdikten sonra eğer ssd kullanmıyorsanız defraggler'la disk birleştirme yapmayı tavsiye ediyordu. eğer ssd kullanmıyorsan bunu deneyebilirsin. başka bir çözüm bilmiyorum. belki bilgisayarın artık eskimiştir.

http://www.mmo-champion.com/content/4410-Patch-6-0-2-Live-This-Week
    http://www.filehippo.com/download_defraggler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.