Şimdi Ara

6.15 Yama Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Worlds hazırlıklarını tamamlamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Dostum sen yenisin galiba bu oyunda. :) "Better nerf irelia" sözünü duydun mu hiç? Nerf yemelere doyamadı şampiyon, kaç nerf yedi diye soruyorsun.
  • kb824 K kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda aldığı nerflersen bahsediyor.
    Q'suna Ad buff aldıktan sonra sadece ultisinin süresi uzatıldı.
    O da yeterli değil.

• Braum heca vlad nerf.

• Bilmem ben başlıkta son dönemi kastettiğine dair bi işaret bulamadım. Trinitye gelen değişiklik ve ulti cd'sinin uzatılması az değil. Bence boşa isyan ediliyor.

Trinity işine yaradı bence.
    Ayrıca ultisinin süre uzatması onu baltalamadı yeteri kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-863A03C10 -- 26 Temmuz 2016; 15:14:28 >
  • iş yerindeyim göremiyorum banada kopyala yapıştır yaparmsınız?
  • Nidalee ile aa resetlemek o kadar önemli miydi ki onu alıp hasar buffı attılar şahsen ben bilmiyordum bile ultisinin öyle bi özelliği olduğunu :D

Yani Zed, Vlad falan 60% ban oranına sahip olunca sorun var Irelia bu oranlara sahip olunca Irelia problem değil öyle mi? Hangi şampiyon broken durumdaysa ben onu söylerim benim işim bu.İster counterplayi olsun ister olmasın sorun değil.
    Postta zed, vlad ya da ban rate nerf gerekliliği ilişkisine dair bi yorum yaptığımı hatırlamıyorum. Ah bi de otör gibi benim işim bu falan demişsin xd Nesin sen, analizci falan mı? :)
  • Braum nerf efso olmuş pasiif yiyince ölüyodum botta

Cork cork metaya girer mi?

Hecarim oynayanlar o Q damagei ile deli olacaklar nerf getirilmesi gereken E'nin hasarıydı bence.

Illaoi nerf demeye bin şahit lazım

Renekton buff topta terör estirecek

WAYEN

Zyra buff?

• quote:

Orijinalden alıntı: kb824

Postta zed, vlad ya da ban rate nerf gerekliliği ilişkisine dair bi yorum yaptığımı hatırlamıyorum. Ah bi de otör gibi benim işim bu falan demişsin xd Nesin sen, analizci falan mı? :)

Benim işim seni ilgilendirmez gelip yorumuma maydonoz olan sensin ben ne saçmaysa onu söylüyorum.Sana sormadım, zaten bir şampiyonun 2 yıl önce nerf yemesi şuan yemeyeceği anlamına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 26 Temmuz 2016; 21:59:11 >
    Yorum yapıyorum küçük enişte, maydonoz değil. Forumun kurallarını sen mi koyuyorsun :) Dilediğim yoruma dileiğim cevabı atarım ^^ Benim cvp vermem için bana sormana gerek yok, nöronlarını çalıştır biraz. :) İrelia karşısında durmayı beceremeyip nerf pls diye ağlayan bi yapın var gibi geldi bana daha çok...
  • J4 çok güzel olmuş, az önce denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdigns

Nidalee ile aa resetlemek o kadar önemli miydi ki onu alıp hasar buffı attılar şahsen ben bilmiyordum bile ultisinin öyle bi özelliği olduğunu :D

top'da ad nidalee oynayanlar için çok çok önemliydi . AD Nidalee artık tamamen bitti
  • AD nidalee mi kaldı yav o taa 4. Sezondaydı nidalee 1 senedir ormanı domine ediyor Ap oynanarak.

O zaman laf gelince burda bir ton boş söz yapmayacaksın.Biraz insan ol da yorumuma maydonoz olup cevabını alınca boş yerlere olayları çekme.Irelia karşısında duramayıp ağlasam burda gelir konu açarım senin gibi boş yapmam hadi ordan hadi.Zaten oyuna girmiyorum kaç gündür ben siz miyim burda konu açıp şu şampiyon nerf diye ağlayacak.

Başka yerde free elo şampiyonunu savun ben yemem çünkü bu numaraları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

yeni client ne zaman gelecek. beta sürümünde falan diyolardı.

Hâlâ alpha aşamasında.
    Söylediklerimin hiç biri boş laf değil, senin duanla boş olmaz benim lafım merak etme sayın analizci ötör :((( Cevap alınca derken? Bi şampiyonun nerf yemesi için tek kriter ban rate mi? Bu neyin kafası :) Oyuna girmemenden banane olm kezban gibi triplerdesin? Neyse büyü biraz benden sana abi tavsiyesi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.