Şimdi Ara

6.15 Yama Notları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Riot yine ortalığı kızıştırma amaçlı bir yama atmış. Eski yama notlarındaki şakalı contextler de bitmiş sanırım. Oyunun en sevdiğim yanlarından biriydi.

Jarvan yararlı olmuş. Eskiden çok seçilirdi, Riot yine ortalığı kızıştırmak istemiş. Jungle'da ölecek kadar kötü clear atan bütün hasar odaklı ganking junglerlar dengeli değil bence çünkü erkenden gank atmaları gerekiyor çoğunlukla.

Braum bir pasif supporta göre çok fazla hasar atıyordu. İyi olmuş.

Oyunu en az bir yıldır oynayan herkes Corki değişikliğinin kızıştırma amaçlı olduğunu anlayabilirdi. Her sezon bufflanıyor.

Hecarim çok güçlüydü. Şimdi hypercarry gibi oynanacak.

Illaoi değişikliği beyini olanlara daha kolay counterplay imkanı sunacak.

Karma'nın support yeteneklerini nerflemişler. Umarım midde uzun süre kalmaz ve asıl koridoruna geri döner.

Kassadin değişikliğinin kızıştırma amaçlı olduğu çok açık. Worlds'de yeniden picklenmesini istiyorlar.

Malzahar'ın pasifi aşırı güçlüydü. Hiç üzülmedim. Kendini stunlamaya devam etsin.

Nidalee Worlds'ün vazgeçilmez bir junglerı olarak kendini oraya iliştirdi. Her yerden çıkıyor gıcık cougar.

Shen nerf'ü yeterli değil.

Shyvana'ya koklatmışlar. Riot metaya girmesinden korkuyor (bence güçsüz).

Sona'ya iyi olmuş. Permabandı kendileri.

Taliyah zaten yeterince zordu bir de profesyonel arenada (Brezilya sanırım) görür görmez nerflemişler. Sonu Rek'Sai gibi olmaz umarım.

Vayne değişikliği sadece veletleri özendirecek bir şey olmuş. Oynayan zaten taşıyordu.

Viktor değişikliği nötr olmuş kanımca.

Vladimir gank atılamayan illet bir şampiyondu. Şimdi üzerine yeterince baskı kurarak bir şeyler yapılabilir.

Zac değişikliği az ama öz.

Zyra'ya buff atmanın tek amacı profesyonel arenada oynanmasının istenmesi.

Ardent Censer stacklenmesin demişler. İyi olmuş. Yine de özellikle Janna için çok güzel bir item.

Turret değişiklikleri lane swapı önlemek için yapılmış (Profesyonel maçların çok sıkıcı olmasına neden oluyordu.) ve objektif odaklı maç anlayışını yüceltmiş. Objekif odaklı oynayan beni mutlu etti. Şimdi kill odaklı oynayan bronzlar düşünsün.

Kısacası Riot'un torpil patch'i. Ben beğendim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 27 Temmuz 2016; 13:52:35 >

• Kassadin'e buff atıp sonra tekrar öldürecekler bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Kassadin'e buff atıp sonra tekrar öldürecekler bence

Aynen oyle,ultiye bir nerf bekliyorum ben eger cok oynanirsa.Çünkü zaten kassadinin olayi ultisi.Q-e-w bufflayip ultiden kisacaklar ne yazik ki Ryze vardi,reworklediler.Irelia vardi,nerflediler(hala nerfluyorlar).Simdide Kassadini nerfluyorlar.Anivia,syndra,viktor oynasam onlarda nerf yiyecek eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hecarim'i çok etkiler mi acaba bu nerf?
  • kb824 K kullanıcısına yanıt
    Tek kriter ban rate demedim yine algı peşindesin rezil olma.Ban oranı competitive oranları her şey var dediklerimin içinde ki aldı da nerf zaten bilmeden yorum yapıyorsun sonra laf gelince delirip hakaret etmeye başlıyorsun.Haydi yol al.

Ayrıca benim yorumlarım sana batıyor mu istediğim şekilde yorum yaparım seni ilgilendirmez.Bu arada benim nasıl oynayacağımı da sen öğretemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 29 Temmuz 2016; 2:13:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.