Şimdi Ara

6.18 Yama Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum işte Lissandra bunu risk almadan yapıyor sorun burda.
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Lissandra'nın ödülü büyük olabilir ama Azir'le boy ölçüşemez.Aslında bakarsan Lissandra'yı ctlemesi daha kolay.Olayı mid game'in sonuna kadar.Ama Azir'in ki bol keseden istediği kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayir takip ediyorum her yamayi. Gozumden kacan seyler illa ki vardir da aziri bitiren olay kule veya ultisi degildi. Onlara ragmen her mac ban pickti. Hasar olarak son defa vurdular askerlerine ordan sonra hic alinmamaya baslandi. Dedigin o acidan dogru. Azirin kulelere vurmamasi cidden etkileyen birsey onu hatirlamiyorum bile. Ama aziri azir yapan koridordaki inanilmaz ustunluguydu. Sirf yanina yaklasamiyoruz diye varusu metaya sokan herodur. Ne yaptilar? Dogal olarak yanina yaklasinca daha az can yakan birsey yaptilar. Cok seri pushluyordu ustune sana kule alti farm bile yaptirmiyordu. Haliyle nerfi haketmisti yani birbirimizi kandirmaya gerek yok. Turnuva icin hala yetersiz gorulse de ben soloqda mainlerin picklememek icin bir sebebi oldugunu dusunmuyorum. Birakin da azir karsisinda hamle sansimiz olsun biraz.

• Miss Fortune
    Pasifi artık kulelere tam hasar veriyor.
    *mf için mükemmel bir buff

----------------------------------------------------------------------------

* Yasuo neredeyse hiç nerf yememiş gibi... Nerf attık demek için nerflemişler sanki, daha çok nerf lazım.
    * Ekko'ya da yine aynı şekilde, nerf attık demek için nerflemişer
  • Ekko'nun en büyük problemlerinden biri bence 3nity ile oyundaki en mobil şampiyonlardan biri olması. 59325902 mov speed var , E ve R zaten ibretlik. Alakasız bi nerf olmuş. Hala op.

Yasuo nerfi yerinde.

Gnar'a vuracakları belliydi.

İyi bi yama gibi ama bu sefer hayvan gibi bufff yiyen göremedim diğer yamalardaki gibi. Supriz şampiyonlar op olabilir.

Vic. Skin ekko'ya çıkmazsa mallık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 7 Eylül 2016; 23:01:15 >
  • MF'e absürt kaçtığını düşünüyorum o buffun.
    Lane Bully olan bir heronun kuleleride ezmesi biraz ağır değil mi?

• Ryze buff attılar sandim

Bi'de pişkin pişkin bu yazı düzeltmesi bufftan daha etkili olabilir demiyorlar mi

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Victorious Ekko diye birşey çıkarsa kendimi banlarım asıl.
    O konsepte uyum sağlayamaz o çocuk.

• Dusununce bana da saglayamaz gibi geldi ama vic skinler o sezonun en cok oynanan herosuna cikiyor (ne kadar gecen sene azir yerine sivir ciksa da )

Bu sezon heo metadaydi ekko. Mid jungle top.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Neden içimde Victorious Yasuo diye biri söylenip duruyor.

• O da olabilir ama umarım ona çıkmaz. Ekko'm yok hem skin hem champ gelir ne güzel. Oyumu ekkodan kullanıyorum.
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    O artık tamamen turnuvadan düşürmek için yaptılar zaten 4 nerfle beraber etkisi baya düşmüştü. Korede 30% p/b ratelerdeydi. NA LCS te ise bu durum 70% civarındaydı çünkü hem Azire daha çok bağlı oyuncular var hem de NA ya da EU böyle durumlarda biraz daha az risk alıyorlar. Kule nerflerinden önce 49% olan kazanma oranı 46%ya düştü. Bence büyük bir nerf. %3 kazanma oranı az değil.

''Hayir takip ediyorum her yamayi. Gozumden kacan seyler illa ki vardir da aziri bitiren olay kule veya ultisi degildi. Onlara ragmen her mac ban pickti. Hasar olarak son defa vurdular askerlerine ordan sonra hic alinmamaya baslandi. Dedigin o acidan dogru. Azirin kulelere vurmamasi cidden etkileyen birsey onu hatirlamiyorum bile. Ama aziri azir yapan koridordaki inanilmaz ustunluguydu. Sirf yanina yaklasamiyoruz diye varusu metaya sokan herodur. Ne yaptilar? Dogal olarak yanina yaklasinca daha az can yakan birsey yaptilar. Cok seri pushluyordu''

Buraya kadar kısmen doğru fakat burdan sonraki şu cümle yanlış.

''sana kule alti farm bile yaptirmiyordu.''

Azir oyuncuları Q kullanmadan önce baya düşünürler gank durumuna karşın.

Bu kesinlikle doğru değil. Azirin seni yarı can ve zor durumda bırakabilmesi için wyu sana ilk çıkardığı askerde tutturması lazım W-Q yaptıktan sonra büyük mana sıkıntısı çeker. Üstelik pushlaması için de asker çıkarması lazım ve bu da 40 mana. Büyük mana sıkıntısı çeken bu şampiyon için genelde 20 CS sonrasında base atılıyordu 2. Doran için. Bırakın da Azir karşısında hamle şansının olmasıyla heronun çöp olması arasında dağlar kadar fark var. Çünkü Azir hiçbir zaman op olmadı soloqda. Eğer tersini söylüyorsan daha fazla tartışmaya gerek yok. İyi bir Azir oyuncusu seni parçaladıysa bu şampiyonun suçu değil o Azir oyuncusunun şampiyondaki deneyimidir.

Çaktırmayın bu arada ben hala 53% kazanma oranına sahibim Azir ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 7 Eylül 2016; 23:12:49 >

• PagRyze kullanıcısına yanıt
    Ama Viktor hatırlarsan bu ufak tefek düzeltmeler sonrası metaya girdi geçen sezon
  • Şampiyonlar Şampiyonu Zed in görselini çok beğendim.
    Nerfler güzel Gnar ölmüş iyi oldu. slow atıyor çok vuruyor kanser hero .
    Noc a gelen buff güzel almayı düşünüyordum zaten.
  • Hep Rylainin suçu
    Aman aman.
    Evlerden ırak olsun.
    (6.seviye Taliyah'ım vardı.)

• Echoés kullanıcısına yanıt
    Zed'in görseli bana halvete hazırlanan sultanları anımsattı.

Hic sanmam. Azirin playzlik bir durumu yoktu ki. Asker cikar ileri yolla yildirim patlat. Bu kadar. Hic kontrol yok direk yapacagin sey bu. Arka 3luye cikar bi tane asker yaklasirsa basic sonra q hop adam yamuldu. Hele ki azir hicbir zaman op olmadi demek sacma malesef. Ayni oyunu oynuyoruz. Cok degil ya. En son bitiren nerfe kadar azir ciktigindan beri metadaydi. Hep nerf ata ata durdurmaya calistilar. Bi ara anormal bi kalkan geliyordu e ile rakibe gidince. Istisnasiz diyorum her mac banliydi su hero. Bu kadar insan zevkinden ban-pick yapmiyordu. Azir acik diye rakibe gitti diye oyunu bozan adamlar geldi benim macima. Ya ciddiyim cok degil 1 ay oncesine kadar her mac azir viktor gormekten midemiz bulaniyordu. Azir hep picklendi hep banlandi. Artik vura vura bitirdiler. Saygi duymakla beraber katilmiyorum. Main hero diye ayrimci davraniyorsun. Azir hicbir zaman op olmadi demek net main herocu hastaligidir.

Katılıyorum.
    İlk çıktığı zamanlar pure ap halay çekip tekliyordu.
    Geçen de süründüre süründüre kesiyordu.
    Şimdiyse iyi diyebilirim.Öyle herkes oynayamıyor.

Azir soloq için hiçbir zaman op olmadı maalesef. Op olmak bir şampiyonun bütün oyunculari için çok güçlü olması demektir. Azir sadece onun oyuncuları için aşırı güçlü oldu. Anivianın şu aralar kendi main oyuncuları için olduğu durumun aynısı. Şuan mesela Syndra iyi pick turnuvalarda soloq da op diyebilir misin? Bak senin şampiyonun için konuşuyorum daha iyi anlarsın. Syndra muhtemelen kendi oyuncuları için en verimli zamanlarından birindedir fakat her oyuncu bunu yapamaz.

Diğer konuda şu mana sorunu Azirde büyük sorun. Waveclearı askerle alan yani kısaca her waveclear için asker çıkartmak, mana harcamak zorunda olduğun bir şampiyon pushlamak için. Bu yüzden senin arkaya 3lü çıkar q falan öyle değil. Görüşün olmadan bu hareketleri yaparsan early gamei güçlü olan Xin gibi, Elise gibi, Lee Sin gibi ormancılar seni affetmez maalesef. Sonra takımdan az küfür yemezsin.

''Bi ara anormal bi kalkan geliyordu e ile rakibe gidince.''

Keşke knock up olsa Biz mi istedik bunu

Korede her maç banlı değildi tek yüksek yasaklama oranına sahip olduğu yer NA LCSti yalan değil. Ban oranlarını söylüyorum. Kore 35%, EU 33%, LPL 41%, NA 60%. ki çok normal Bjergsen, Fenix, Pobelter, Jensen. Huhi için bile Azir banlanıyordu.

Yani şuanki Elise in olduğu durumdaydı Azir. 6.11den sonrasını için konuşuyorum son nerften öncesi için. Fakat Riot her zaman mid lane için öncelik verir ve bu koridordaki şampiyonları ağır nerfler. Çünkü $$$$$$$. Takip ettiğini söyledin metayı o zaman bilirsin Elise sezon başından beri 40% yasaklama oranına sahip ama Riotun hiç umrunda değil. Çünkü daha az dikkat ettikleri yer orman ve biz de sezon 6 nın başından beri aynı 4-5 şampiyonu izliyoruz. Cidden insanlar bıktı Reksai, Gragas, Elise, Nidalee 4 lüsünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 7 Eylül 2016; 23:44:12 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.