Şimdi Ara

6.18 Yama Notları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tank Nocturne Free eloydu birde buff almış biraz daha elo kasmaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Ryze torpilli şampiyon bakarsın Morde reworku geldiğinde bir reworkte ona verirler. Morde çünkü rework alacakmış. Alması da gerekiyor zaten. 55% kazanma oranı altında oynanacak şampiyon değil. Ryzeın hem 3 skilli var hem de earlysi çok kötü sorun orda. En azından ulti menzili artsa da roam atması kolay bir şampiyon olsa o zaman iyi olur ya da earlysini güçlendirmeleri lazım hafif de olsa.
  • Oha Tank Noc diye bişey mi var?
    Anlatır mısın?

• Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Earlysini toparlaması için can emme kazandıran bir kombo yeterli olabilir diye düşünüyorum.
    Ultisi de biraz dha genişletilebilir.
    Yoksa aman Allah Rize'den geçilmez ortalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

Taliyah bence hala güçlü.
    Skill seti bir harika.
    Cassio midin tek hakimi olamaz onunda kendi çapında ctleri var.
    Hiya haha hiy hoo

THROW ANOTHER ROCK

quote:

Diver güncellemesi Assassin güncellemesi içinde değil miydi?

Hayır. MYMU (Mid Year Mage Update) gibi olacak.

mymu da da 4 ana şampiyonla beraber farklı şampiyonlara da değişiklikler geldi(veigar, annie). Suikastçi güncellemesinde de aynı durum olabilir, aatroxa falan nispeten küçük olan değişimler gelebilir.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Suikastçi güncellemesi içerisinde
    Diana Eve Akali vs. vardı.
    Aatroxlar için ayrı bir güncelleme gelecek bence

• quote:

Oha Tank Noc diye bişey mi var?
    Anlatır mısın?

Takımına göre Haşmetli çıkabilirsin.Onun dışında full tank.Karşı adc çok kasmışsa ve oyun uzadıysa ek olarak mahvolmuş çıkıp tfler de aradan çıkartabilirsin.
    http://www.probuilds.net/guide/show/EUW/2812865524/25242288

• K.can.tas kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim ilginç geldi.

• quote:

Suikastçi güncellemesi içerisinde
    Diana Eve Akali vs. vardı.
    Aatroxlar için ayrı bir güncelleme gelecek bence

Büyük güncellemeler içerisinde sadece Katarina, Rengar, LeBlanc ve Talon var. Akali ve Evelynn VGU (Ryze/Taric tarzı rework) alacak. Aatrox ve Diana zaten assassin değil diver.
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Bana okuduğun yerin kaynağını atar mısın?
    Çok zıt şeyleri okumuşuz gibi gelmeye başladı.

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    eveye ryze'ın başına gelen gelirse yıkarım burayı
    bırakın mavi patatesleri
  • Woamad kullanıcısına yanıt
    tabikide fayda sağlar ama sadece bu güclendirme noc u oynama yüzdesini arttırırmı
    yani insanlar oha noca gelen buff a bak diyip oynamaya baslarmı
  • şu illaoni denen hero yada bi nerf falan verseler artık adam 1 vs 3 yapıyor.
  • dogac-gs kullanıcısına yanıt
    noc severlerin gönlünü almışlar işte luxa gelen buffa bak sen :D
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    yalnız aatrox küçük bi değişiklikle oyuna dönebilecek bir karaktere benzemiyor şu an çok zayıf çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Hayir takip ediyorum her yamayi. Gozumden kacan seyler illa ki vardir da aziri bitiren olay kule veya ultisi degildi. Onlara ragmen her mac ban pickti. Hasar olarak son defa vurdular askerlerine ordan sonra hic alinmamaya baslandi. Dedigin o acidan dogru. Azirin kulelere vurmamasi cidden etkileyen birsey onu hatirlamiyorum bile. Ama aziri azir yapan koridordaki inanilmaz ustunluguydu. Sirf yanina yaklasamiyoruz diye varusu metaya sokan herodur. Ne yaptilar? Dogal olarak yanina yaklasinca daha az can yakan birsey yaptilar. Cok seri pushluyordu ustune sana kule alti farm bile yaptirmiyordu. Haliyle nerfi haketmisti yani birbirimizi kandirmaya gerek yok. Turnuva icin hala yetersiz gorulse de ben soloqda mainlerin picklememek icin bir sebebi oldugunu dusunmuyorum. Birakin da azir karsisinda hamle sansimiz olsun biraz.

Abi resmen içimden geçenleri dile getirmişsin. Senin de dediğin Azir'in karşısında durmak çok zordu, yıldırımla girdiyse hele lanede farm yapmana bile izin vermiyordu, resmen oyundan zevk alamaz oluyordum karşıma gelince. Ya bir de şu var yani bu heronun skillsetinde eksik yoktu. Mobility, hayvani range, oyundaki en iyi engage mekaniklerinden birine sahip, istersen disengage için de kullanabilirsin, hem earlyde hem latede çok güçlü olunca direk sırıttı. Bence nerflerin hepsi gerekliydi, iyi oldu.

• Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Şuaki azire bence eski cd pasifi getirilmeli. W askerleri de erken seviye de hasarları nerflendi. Dürtmek için mana harcamayı göze almak iyice zorlaştı. Nashor'a gerek kalmadan morello ile sustain artsın karakterin yeter.

• Ryze ultisini tahm kencinki gibi yapsalar güzel olur bence.
    ilk basışta ulti alanını açıyor 2 basışta ışınlanıyor.
    Soloqda da kullanabilir böyle olursa.
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan Rylai denen item tamamen kalksın hangi büyücüler zayıfsa onlar bufflansın cidden şu Rylai denen itemden bıktım. Bu item yüzünden şampiyonların kitini mahvediyor Riot.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Bana sorarsan Rylai denen item tamamen kalksın hangi büyücüler zayıfsa onlar bufflansın cidden şu Rylai denen itemden bıktım. Bu item yüzünden şampiyonların kitini mahvediyor Riot.

+1 DotA kadar kanser bir item
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.