Şimdi Ara

6.18 Yama Notları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xerneo

Katılıyorum.
    İlk çıktığı zamanlar pure ap halay çekip tekliyordu.
    Geçen de süründüre süründüre kesiyordu.
    Şimdiyse iyi diyebilirim.Öyle herkes oynayamıyor.

Herkes değil hiçkimse oynamıyor Urgotun oynanma oranıyla aynı olacak yakında
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Şimdi kimse oynamıyor deme.
    Ao Shin napsın o zaman ölsün mü?
    Aslında ne kadar konuşsamda seni ikna etsemde içinde hep bir nükte kalacak.
    Haklısın.Heroyu bayağı bir dövdüler.Durmadan skill setinden işlevselliklerini aldılar.
    Ama düşününce bana haklı geliyorlar.(Azir mainim olsa senin gibi düşünürdüm orası kesin.)Bir heronun her maç ban yada pick olması sıkıcı bir durum.
    Aslında bunun sebebi profesyonel arenaya verilen gizli kozlar.Riot sadece görmek istedikleri şampiyonları oynatıyor turnuvalarında.
    Aslında herkes eşit olsa ne sorun kalırdı değil mi?
    Aman saçmaladım.
    Özeti:Herkes eşit olsun herkes mainini oynasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Su yazdiklarin benimkinin aleyhinde falan mi cozemedim ama katiliyorum galiba. Syndra deyince senin mantigi anladim gibi. Sampiyonlarin guclu yanlarini kullanabilene op diyorsun kullanamayana yine ayni terane. Ama iste meta dedigin sey o degil mi zaten. Na mid lanerlarin istisnasiz hepsi oynuyordu aziri. Atiyorum rakibe sivir verince karsiliginda azirle gragasi aliyorlardi. Evet anivia guclu diyoruz da onune gelen anivia alinca da motor edip gonderiyoruz tabi. Bu mantikla senin azir mantigina bakarsak dogru da pro arenadakilerin her sampiyonu oynadigi varsayimindan hareketle ve benim sadece na ve eu izledigimi kabul edersek azir metanin op herosuydu. Azir alamayan veya rakibe veren karsiliginda diger rollerde etkili pickler aliyordu. Hep azir-viktor, azir-varus izledik yani yalan yok. Bu bence azirin oplugundandir. Azir farmi da rakibi de koridoru da early de late de herseyde kazandigindan mudahele sart olmustu. Bu bence op demek icin yeterliydi ama senin mantigina gore sadece oynayanlara guclu oldu. Yani her hafta freelerde azir oynayip kazanmak yoktu diyorsun haliyle de op degil diyorsun bu da ayri bir gorus tabi. nerfler ust uste binince hero silindi orasi gercek. Main adama soloqda koymaz belki ama pro arena kismi coktu. Populerlik kismi kesinlikle dogru mid lanerlar asiri populer ve isim yapmis kisiler cunku ad ile beraber carry rolleri izlemeyi ve oynamayi seviyor insanlar. Yoksa sezonun basindan sonuna ormani 4-5 heronun isgal ettigi bir gercek ve bunla ilgilenen pek yok. Meta mantigina pazarlama stratejisi diyebiliriz. Su anki riven gibi.

• Arkadaşlar zed şu an var mı oyuna yarın öğleden sonra gireceğim o zaman satın alınabilir durumda okur mu cevap verirseniz sevinirim!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Su yazdiklarin benimkinin aleyhinde falan mi cozemedim ama katiliyorum galiba. Syndra deyince senin mantigi anladim gibi. Sampiyonlarin guclu yanlarini kullanabilene op diyorsun kullanamayana yine ayni terane. Ama iste meta dedigin sey o degil mi zaten. Na mid lanerlarin istisnasiz hepsi oynuyordu aziri. Atiyorum rakibe sivir verince karsiliginda azirle gragasi aliyorlardi. Evet anivia guclu diyoruz da onune gelen anivia alinca da motor edip gonderiyoruz tabi. Bu mantikla senin azir mantigina bakarsak dogru da pro arenadakilerin her sampiyonu oynadigi varsayimindan hareketle ve benim sadece na ve eu izledigimi kabul edersek azir metanin op herosuydu. Azir alamayan veya rakibe veren karsiliginda diger rollerde etkili pickler aliyordu. Hep azir-viktor, azir-varus izledik yani yalan yok. Bu bence azirin oplugundandir. Azir farmi da rakibi de koridoru da early de late de herseyde kazandigindan mudahele sart olmustu. Bu bence op demek icin yeterliydi ama senin mantigina gore sadece oynayanlara guclu oldu. Yani her hafta freelerde azir oynayip kazanmak yoktu diyorsun haliyle de op degil diyorsun bu da ayri bir gorus tabi. nerfler ust uste binince hero silindi orasi gercek. Main adama soloqda koymaz belki ama pro arena kismi coktu. Populerlik kismi kesinlikle dogru mid lanerlar asiri populer ve isim yapmis kisiler cunku ad ile beraber carry rolleri izlemeyi ve oynamayi seviyor insanlar. Yoksa sezonun basindan sonuna ormani 4-5 heronun isgal ettigi bir gercek ve bunla ilgilenen pek yok. Meta mantigina pazarlama stratejisi diyebiliriz. Su anki riven gibi.

Ben baktığımda Azir 6.11 nerflerinden sonra first pick olmadı. Genelde o rolü ya Gragas alıyordu, ya Sivir ya Trundle ya da Ekko. 6.11den önce de Maokai ve Braum bu rolü üstleniyordu. 6.11den önce Azir çok güçlüydü ama yine op değildi. Op nin tanımı bu acemi oyuncuların bile bir şey yapmadan kazanmasıdır. Azir bu yüzden asla op olamadı. Senin dediğin şey güçlü meta şampiyonu anlamına geliyor ki her güçlü meta şampiyonu op değildir bence. Örnek Elise. Hala gayet iyi seçim ama op diyemezsin.

Vladimir diğer örnek. Evet turnuvada hala 100% p/b fakat sen şuan Vladimire soloq da op diyebilir misin? Hayır. Çünkü 45% kazanma oranına sahip bir Vlada op demek istatistiklere hakaret bence. Broken desek daha doğru olur gibi ya da brokenı da geç can sıkıcı şampiyon yabancılar frustrating diyor buna.

6.11de gelen 4 nerf de doğru ama 6.14 nerflerine katılamam çünkü 6.14ten önce op değildi. Şu anki Gnar gibiydi durumu bak Gnar da güzel örnek. Turnuvada 100% seçim yasaklama oranına yakın ama soloqda op diyemezsin. Azir de net bu durumdaydı. Evet perma slowuyla aşırı sinir bozucu ama kesinlikle op değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 8 Eylül 2016; 0:24:35 >

• Şöyle bir durum var. Azir şimdi genel olarak popüler şampiyondu ve bu şampiyonun base play ratei 5-6% dır.Yani bu kesim Azir maindir. Son nerften önce Azirin play ratei 12%ydi son nerften sonra 2%ye düştü. Riot bu 6%lık kısma Aziri sabitlerse dengeli duruma gelir aksi şartta ben haklıyım.
  • 800k Azir
    O konuda haklısın.
    Aslında Riot o civarlarda olmayan şampiyonları elden geçirse oyuna mutlak bir adalet getirmeyi başarabilir.(Keşke Riot olsak)

• Ashe nerfi hoşuma gitti w w w w w saçmaydı.
    Yasuoya bişi diyemiyorum belki psikolojik olarak nerf yediği için oynamaz 800kcılar.
    Gragasa büyük ihtimal victorious skini çıkıcak o yüzden nerflemiyolar.
    Cassinin oynanmasını istiyor riot büyük ihtimalle o yüzden nerflemedi.
    Ama w ve ulti cd nerfi gelseydi yeterli olurdu diğer türlü ölür hero ama bakalım.

Bu worlds cidden çok sıkıcı geçicek.
    Asya tarafının oyun tarzı çok sıkıcı.
    Nayı beğeniyorum ama onlarda mecbur kore metasına ayak uyduruyor.
  • o değilde riot şimdi vladı her yama nerf'leyecek. Bu nerf'ler kesmez onu hala late game de tek Q ile 1.5k can doldurabiliyor. Sonra ultisinin hp sini nerf'lerler, E dmg nerflerler bu böyle gider. Taban hp nerf'ü cidden çok acıtmıştır ama özellikle early de....

Hayır anlayamadığım nokta riotun "Yha vlad çok op :s:S hiç counterplay yok karşısında Q ata ata can dolduruyor hadi vladı rework'layalım ve balanced olsun demesi ve rework sonrası hardcore 2x daha güçlü yapmaları. Şimdi yine Nerf'leyecekler. Hayır vursunlar da zaten main'im diye demiyorum ama gerçekten çok güçlü. Ne güzel hero kendi halindeydi sadece Q yu yeni Q yapsaydınız Wota nın sustain'ini karşılardı zaten neden bu kadar büyük değişiklik yapıldı. Sırf skin satılsın diye mi?

Frozen mallet nerf'ü zaten aşırı gerekliydi bir önceki konumda bahsetmiştim. Sıra rylai de.
    kalkanı ya da kritik pasifi ağır bir şekilde nerf'lenmeden yasuo hala broken kalacak.
    Gnar da sadece f.m yüzünden nerflendi açıkçası. Ama iyi olmuş 0 yetenek gnar'ların çatır çutur free elo almalarına az da olsa engel olunmalı.
    Taliyah hak etti. genel olarak bütün sw'ları kapsayan prof. arena da %70 win rate e sahip bir hero. Çok çok haketti.
    Shen nerf'ü çok ağır. 7 den 70 e herkes shen'in soloq da useless olduğunu biliyor. Ki öyle de zaten. Shen sadece kordineli bir takımın varsa güçlü. Bu nerf epey ağır bir nerf. Sustain zaten yok. Harraslamak yok. Shen'in lane de hayatta kalmasını sağlayan tek şey Q damage 'iydi. Az bi nerf gibi gözükebilir ama 6.18 den sonra shen oynadığınız da shen damage atamıyor artık diyeceksiniz. Ben açıkçası gereksiz buldum.

• Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Gragas, Graves ve Viktor alamayacak o şanlı kostümünü. Moobeat söyledi Surrender 20de. Bir Rioter söylemiş Redditte konusu geziyordu yani bu 3 şampiyonu unut. Viktor baya hak ediyordu son zamanlarda kostüm almadığı için ama bu 3ü alamayacak maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 8 Eylül 2016; 1:55:30 >
    Yaşuo alacak.Diyorum size inanmıyorsunuz.

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Meta değişsin diye değiştirdiler işte. Diğer yapılan tüm değişiklikler gibi.
  • O artık bundan sonra başka bir şey alır Riot Yasuoyu Zede göre daha az seviyor bence Zede gelebilir dikkat.
    CS Zed
    Victorious Zed
    Challenger Zed
    Pulsefire Zed

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

CS Zed
    Victorious Zed
    Challenger Zed
    Pulsefire Zed

Umarım bir an önce gelir Zedi çok seviyorum
    Azir'e ihanet etmiş oldun.
    Tez kellen alınsın.

• Her Lol oyuncusunun içinde gizli bir Zed sevgisi var kabul edin bunu!
    Kaç yıldır oynamadığım heroydu.
    Bu yaz oynadım.
    O nasıl bir farm temizleme yeteneğidir ya hayran kaldım.
    Sırf farm yapmak için Zed oynayabilirim.
    Tabi Popularity'si 4-5 olursa.

• biri bana şu challenger sistemini anlatabılrımı yeni olayı mac atmama lig düşme olayını

Edit:ekleme

@narcissus34 acarmısın kardes olayı az?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDrum -- 8 Eylül 2016; 11:17:12 >
    yok öyle bir şey takımımda zed varsa gank atmam karşıda varsa gank atmam her an üzerinde ping spamlarım lanet palyaçodan nefret ediyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.