Şimdi Ara

6.2 yaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer yanlış anlamadıysam Kha artık havada iken w ve r basabiliyor ama ikisinede aynı anda basamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

Eğer yanlış anlamadıysam Kha artık havada iken w ve r basabiliyor ama ikisinede aynı anda basamıyor.

Aynen öyle.Rengarda artık havada güdümlü e atacak ama 0.25 saniyelik bir cast time'ı olacak.
  • yine umrumda olmayan bir patch. yıldırımı nerflemişler o dikkatimi çekti bi tek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: Schizz

Eğer yanlış anlamadıysam Kha artık havada iken w ve r basabiliyor ama ikisinede aynı anda basamıyor.

Aynen öyle.Rengarda artık havada güdümlü e atacak ama 0.25 saniyelik bir cast time'ı olacak.

Cast time olursa havada tiamat basılabilecekmi acaba bakıcaz artık.
  • Beyler ben ceyran kabiliyetini anlamadim iyimis olmuş kötü mü olmuş bi açıklasanız
    Edit:aliskanlik ceyran yazdim yıldırım kabiliyetini diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrongWind -- 28 Ocak 2016; 0:59:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rengar mainler gg wp
    Kha tekliyecek şimdi de onu banlarız.

• Neden Fiora varken Jax nerf yer ki.Zaten guinsoo nerfi ile baya düştü şampiyon niye yani.Ayrıca Lux da nerf yemeli.Bir de bugün yeni ad itemi çıkardılar başımıza.Kontrol büyücüleri için ölüm demek.Özellikle Azir şuan çok kötü durumdayken 2 kat zorlanırız.Hiç beğenmiyorum.
  • graves nerfi nerede dengeli falan sanıyo herhalde riot
  • Bende güncelleme başarısız hatası verdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Graves aşırı derecede dengesiz ya

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Mükemmel derecede minyon dalgası temizleme. Alan hasarı,alan kontrolü,cc,slow,yüksek hasar. Hep güçlüydü sadece metası değildi.

• MF'nin E hasarının AP %'sini buff lasalar ei olacak.
  • bu caitliyn in yeni kostüm 975 e düşecek mi
  • Riot yeni çıkan heroyu nerfleme adetini bozdu illaoi adlı saçma çar hala nerflenmedi...

• bu yama ile kamera ayarı değişmiyor ya. orantılı uzaklık ve sabit uzaklık aynı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asit yağmurundaki baz

Riot yeni çıkan heroyu nerfleme adetini bozdu illaoi adlı saçma çar hala nerflenmedi...

çöpün neyi nerflensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asit yağmurundaki baz

Riot yeni çıkan heroyu nerfleme adetini bozdu illaoi adlı saçma çar hala nerflenmedi...

Buffladılar pbede
  • by by cat
  • Şaka mısınız full tank bir heronun vurduğu damage e bak hadi mundoya falan saygı duyduk da immobilitesini kapatan bir hasarı var ad oranları ve taban hasarı düşürülüp skillerin gidiş hızı arttırılmalı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.