Şimdi Ara

6.6 gb update ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyuna girdigimde modem isiklarinda anormal bi yanip sonme gordum sanki dosya indiriomusum gibi ama indirmiyordum,steam e baktim dota 6.6 gb guncellemesini indiriyor,halbuki oyunun boyutu bu kadar degil. Her seferinde bu guncellemeyi duraklatip oyuna girmek canimi skmaya basladi. Bu sorunu nasi cozebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 2 gün önce bilgisayara format attım. tekrar dota 2 yi indirmeye çalıştığımda her seferide 2 gündür belli biryerden sonra bir bakıyorum indirme işlemini sıfırdan başlatmış.

6gb en son demin pc yi kontrol ettim heralde indirmiştir dedim. çünkü en son 6gb / 6.6 gb indirmişti. 2 saat sonra gittim bir baktım indirmeye sıfırdan başlamış. kaç gündür böyle yapıyor kafayı yemek üzereyim. sende şimdi 6.6 gb lik güncelleme geldi deyince anlamadım. ben oyunu sıfırdan indiriyorum 6,6 gb indiriyor. acaba bende oyun var gibi görüp direk 6.6 gb lik dediğin güncelemeyi mi yüklüyor? yoksa dota da genel sorun mu var anlamadım.

2 gündür denemediğim yöntem kalmadı. yabancı forumlarda söylenilen şeyleri de yaptım. ne yaptıysam her seferinde ya 3gb indirip sıfırdan başlatıyor indirmeyi,ya 6 gb indirip sıfırdan başlatıyor birden. anlamadım gitti. var mı yardımcı olabilecek birisi

• quote:

Orijinalden alıntı: iracible

ben 2 gün önce bilgisayara format attım. tekrar dota 2 yi indirmeye çalıştığımda her seferide 2 gündür belli biryerden sonra bir bakıyorum indirme işlemini sıfırdan başlatmış.

6gb en son demin pc yi kontrol ettim heralde indirmiştir dedim. çünkü en son 6gb / 6.6 gb indirmişti. 2 saat sonra gittim bir baktım indirmeye sıfırdan başlamış. kaç gündür böyle yapıyor kafayı yemek üzereyim. sende şimdi 6.6 gb lik güncelleme geldi deyince anlamadım. ben oyunu sıfırdan indiriyorum 6,6 gb indiriyor. acaba bende oyun var gibi görüp direk 6.6 gb lik dediğin güncelemeyi mi yüklüyor? yoksa dota da genel sorun mu var anlamadım.

2 gündür denemediğim yöntem kalmadı. yabancı forumlarda söylenilen şeyleri de yaptım. ne yaptıysam her seferinde ya 3gb indirip sıfırdan başlatıyor indirmeyi,ya 6 gb indirip sıfırdan başlatıyor birden. anlamadım gitti. var mı yardımcı olabilecek birisi

Hocam ben bi seyler yaptim duzeldi sanirim,yarin yazarim yine pc yi kapattim cunku.

• hocam gözünü seveyim en kısa zamanda yazıver. 2-3 gündür dota oynayamıyorum çok canım istiyor valla. kolay gelsin
  • Dosyalandığı yeri ulaşırken hata alıyor olabilir.

Önerim, dosyaları yedekleyin -steam panelde görürsünüz şıkkı-

Sonra tamamen programı oyunlar dahil silin.

Sonra tekrar yükleyip, dosyalandığı yere yedeği atın.
  • Dlc kismina gelin workshop ve test gibi seyler vardi onlarin tiklerini kaldirin duzelecektir sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

Dlc kismina gelin workshop ve test gibi seyler vardi onlarin tiklerini kaldirin duzelecektir sorun

Aynen bende oyle yaptim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 15 PRO MAX 1 TB
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her birini denedim. şimdi son çare olarak herşeyi silip steam i yeni böldüğüm E: sürücüsüne kurdum ve indirmeyi başlattım. bakalım artık olmazsa dmekki böyle olması gerekiyormuş diyecez :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.