Şimdi Ara

6-7 yıllık masraf çıkarmayacak araba arıyorum... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
2.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hususi dendiğinde ben otomobil olarak anladım.bu hususi doblo kangoo tarzı arabaların vergilendirme sistemi nasıl ??? 1900cc altı üstü şeklinde mi yoksa otomobil gibi 1-3 yaş 4-6 yaş şeklinde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdogan8352

quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Eğer rahatsızlığın varsa civicten inip logan binme.Kalas gibi logan inip binme rahatta yolculuk ? Attan inip eşeğe binmekle eşdeğer senin yaptığın.
    Albea bir nebze daha iyi

dostum haklısın da elimdeki paraya ne alabilirimki sence.bana klimalı yerden yüksek bir araç lazım.

Bende 2000 sonrası corolla öneriyorum.Süspansiyonlar yumuşaktır konforlu yolculuklar yapılıyor.Ama in bin biraz sorun
  • quote:

quote:

quote:

Eğer rahatsızlığın varsa civicten inip logan binme.Kalas gibi logan inip binme rahatta yolculuk ? Attan inip eşeğe binmekle eşdeğer senin yaptığın.
    Albea bir nebze daha iyi

dostum haklısın da elimdeki paraya ne alabilirimki sence.bana klimalı yerden yüksek bir araç lazım.

Bende 2000 sonrası corolla öneriyorum.Süspansiyonlar yumuşaktır konforlu yolculuklar yapılıyor.Ama in bin biraz sorun

dostum en büyük sorunum in bin zaten.yoksa zaten honda civic var. sağlık problemim olmasa satmayı düşünmezdim gerçekten.

• quote:

hususi dendiğinde ben otomobil olarak anladım.bu hususi doblo kangoo tarzı arabaların vergilendirme sistemi nasıl ??? 1900cc altı üstü şeklinde mi yoksa otomobil gibi 1-3 yaş 4-6 yaş şeklinde mi ?

Bir önceki mesajda belirttiğim gibi ruhsatta otomobil olarak geçiyorsa vergilendirme bakımından otomobilden farksızdır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

hususi dendiğinde ben otomobil olarak anladım.bu hususi doblo kangoo tarzı arabaların vergilendirme sistemi nasıl ??? 1900cc altı üstü şeklinde mi yoksa otomobil gibi 1-3 yaş 4-6 yaş şeklinde mi ?

Bir önceki mesajda belirttiğim gibi ruhsatta otomobil olarak geçiyorsa vergilendirme bakımından otomobilden farksızdır..

hımm o zaman güzelmiş fakat 1.6 motordan fazlası bana yaramaz.cevabın için teşekkürler.bişey daha öğrenmiş oldum sayende dostum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

dacia yerine size daha güvenli ,yol tutuşu daha güzel olan protonu öneririm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-ogretmenden-temiz-bakimli-gen-2-82758515/detay

biraz daha yukarı çıkarsanız fiyat olarak nissan primera ya da bakabilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2003-nissan-primera-1-6-16v-beyaz-81852055/detay

fiyatlar biraz yüksek gibi duruyor alabilir sizin limite göre ama ilan sitesinde fiyatların çoğu şişirilmiş fiyatlar. daha da aşağısında bulursunuz.

alttaki nissan nasıl araba öyle yaa.süper görünümü var.

nissan primera güzel ve sağlam arabadır.hem geniş hemde nissanın d sınıfıdır konforludur malzemesi kalitelidir sorunsuz bir arabadır.alırsınız uzun süre binebilirsiniz. fiyatının düşük olmasının nedeni türkiyede tutulmadığı gibi 2.eli düşük oluyor. türk halkı fiat reno vw den inmediği için... ama bir bakımada iyi oluyor.böyle kaliteli arabaları uygun fiyatlarla binebiliyoruz.

• 6-7 yıllık masraf çıkartmayacak araba diye birşey yok,
    araç en kaliteli marka olsa bile sürücüsü kötüyse ve araca bakmadıysa araç sorun çıkartır.
    araç alacaksan gidip servise iyice baktırtacaksın temizse alacaksın bi piyasa markasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

6-7 yıllık masraf çıkartmayacak araba diye birşey yok,
    araç en kaliteli marka olsa bile sürücüsü kötüyse ve araca bakmadıysa araç sorun çıkartır.
    araç alacaksan gidip servise iyice baktırtacaksın temizse alacaksın bi piyasa markasını.

dostum masraf çıkartmayacak derken sürpriz masraf çıkarmayacak kronik arızası olmayan biraz da yerden yüksek modelli bi araba demek istedim.yoksa tabi ki her aracın masrafı vardır.
  • arkadaşlar bu araba hakkında fikirlerinizi paylaşırmısınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1-3-albea-active-ful-84105679/detay
  • quote:

quote:

dostum masraf çıkartmayacak derken sürpriz masraf çıkarmayacak kronik arızası olmayan biraz da yerden yüksek modelli bi araba demek istedim.yoksa tabi ki her aracın masrafı vardır.

tamam işte piyasaya kendini kanıtlamış marka modellerin temizlerini alabilirsin,
    misal hangi marka modellerin arasında kaldın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

hımm o zaman güzelmiş fakat 1.6 motordan fazlası bana yaramaz.cevabın için teşekkürler.bişey daha öğrenmiş oldum sayende dostum.

Rica ederim. Araç panelvan olduğunda yüksek hacimli motor avantajlı oluyor, vergisi otomobile göre düşük oluyor. Tercih meselesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 7 Mayıs 2012; 11:53:52 >

• ameliyat olsan?

• Öncelikle rakam belirtmemişsiniz , yada ben görememişte olabilirim.
    Masrafsız araç malesef türkiyede imkansız gibi birşey. Sadece az masraflı araç yada yedek parçası ucuz araç daha mantıklı.
    Şimdi şöyle bir örnek vereyim, geçen yıl bir opel aldım vectra baktırdık altından üstüne birden fazla serviste.
    Hiç bir problemi olmadanda aldım gönül rahatlığıyla, bana çıkacak tek masraf triger gibi görünüyordu.
    Sonra arabanın arka tarafta bir çökme oldu gibi hissettim, baktılar amortisör dediler.
    Değiştik ama çöküntü düzelmedi, sonra yayda değişti yine aynı, sonra öteki taraf eski onlarıda değişmemiz lazım dediler onlarda değişti.
    Yine düzelmedi... Bu soruna yetkilisinden özeline çok yerde baktırdım hiç çözülmedi o şekildede sattım gitti aracı zaten. Ha problemmiydi değildi ama ben
    taktım o olaya bir taraf yüksek gibi göründüğü için dert oldu içime.
    Yani kısaca aslında masrafsız araç yok, Albea demiş bir arkadaş ilk sayfada Albea masrafsız bir araba değil yedek parçası ucuz. Misal motorun turbosu 450 civarı.
    O paraya ben 2 ayna alamıyorum :)
    Soruya gelecek olursak, Onno usta vardır meşhur bir arkadaşımın Lancia sı için gittik 2 yıl önce ben tanımıyordum Onno Bey 'i fakat orda anlattılar methini.
    Bende sordum ustam hakkaten en sorunsuz araç nedir bizim ülkede kullanılacak diye 3 araç söyledi.

BMW E36 Kasa (94-98 Arası), Honda Civic (Özellikle 2001 sonrası mı ne bir ara kasa çıkmış şimdikilerden bir önceki) birde Toyota Corolla bu 98 model filan olan kasaları.
    Bunlar bizim yollara çok daha uygunmuş süspansiyon olarak.
    Bence araç değiştireceğim şu günlerde daha doğrusu sene sonuna kadar Ford Tourneo Connect GLX baktım 25.000 seviyelerine gerçekten full olanı bulunabiliyor.
    Bence bu aracada bakmalısın. Albea falanda kesinlikle kötü araçlar, ha masraf değil yedek parça ucuz ama konfor sıfır.

• quote:

quote:

quote:

tamam işte piyasaya kendini kanıtlamış marka modellerin temizlerini alabilirsin,
    misal hangi marka modellerin arasında kaldın?

dostum şu için clio albea logan tarzı yerden yüksek piyasası olan arabalar içinde kaldım diyebilirim.ama hususi olan doslo tarzı araçlar da olabilir.yani yelpaze geniş.temiz bişey olsun da marka takıntım fazla yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

ameliyat olsan?

açıkcası ameliyattan korkuyorum dostum ilk önce farklı yollar denemeyi düşünüyorum.
  • Selam temiz opel astra 94 model ve üzeri bulursanız alın biz 94 den beri kullanıyorduk gayet güzel bi araba ya da honda civic 1.6 ies temiz bulursanız o da gayet sağlam konforlu ve kullanışlı bir araçtır.
  • biraz kısmet birazda kalite işi,en sorunsuz rabalar japon özelikle mazda diye biliyorum ama işin içine yol konforu kalite dersen alman araçları çok güzeldir ,estetik dersen fransız araçları bence güzel işler çıkarıyorlar para en önemli faktör ama ben nacizane mazda 3 derim sorunsuzluk adına ama ben olsam vw passat alırdım yada çirkin ördek skoda yeti alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDROIDER

biraz kısmet birazda kalite işi,en sorunsuz rabalar japon özelikle mazda diye biliyorum ama işin içine yol konforu kalite dersen alman araçları çok güzeldir ,estetik dersen fransız araçları bence güzel işler çıkarıyorlar para en önemli faktör ama ben nacizane mazda 3 derim sorunsuzluk adına ama ben olsam vw passat alırdım yada çirkin ördek skoda yeti alırdım

dostum 12000-16000 tl arası bi araba önerin olursa daha iyi our.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacaNEFES

Selam temiz opel astra 94 model ve üzeri bulursanız alın biz 94 den beri kullanıyorduk gayet güzel bi araba ya da honda civic 1.6 ies temiz bulursanız o da gayet sağlam konforlu ve kullanışlı bir araçtır.

dostum elimdeki araba zaten japon kasa civic.onu satıp başka araba alıcam inşallah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANDROIDER

biraz kısmet birazda kalite işi,en sorunsuz rabalar japon özelikle mazda diye biliyorum ama işin içine yol konforu kalite dersen alman araçları çok güzeldir ,estetik dersen fransız araçları bence güzel işler çıkarıyorlar para en önemli faktör ama ben nacizane mazda 3 derim sorunsuzluk adına ama ben olsam vw passat alırdım yada çirkin ördek skoda yeti alırdım

dostum 12000-16000 tl arası bi araba önerin olursa daha iyi our.

pardo hocam es geçmişiz valah o fiyatlara masarfsız zor be dostum illaki bişi çıkaratacaklardır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.