Şimdi Ara

6-8Tblık HDD öneriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelde oyun, film,belge arşivi olarak kullanacağım. Üzerinden pek fazla oyun oynanmayacak, lakin işte oyunlar burada olacağı için kurma,rardan çıkarma vs işlemleri için çokta yavaş olmaması gerekiyor. Fiyat performans olarak ne önerirsiniz bu konuda?

• Piyasada gördüğüm üç dört marka var hocam. Bunları yorumlara göre iyiden kötüye sıralayınca belli bir fikir oluşuyor insan zihninde ama istisnasız hangi harici disk hızlıca yere düşerse düşsün ölüyor. Yani düşürmeden kullanmak gerekiyor. Benim bildiğim wd, toshiba, seagate filan var. Bunların dışında bilinmedik markadan hdd almak riskli olabilir. Ben iki adet wd almıştım ama wd'ler genelde windows 10'a endeksli oluyor, vistaya taktığımda tanımamıştı bilgisayar, yani bir modern bilgisayar bir tane de taş devrinden kalma tarihi eser kullanıyorum, seagate kullanmadım ama eski kalitesinden ödün verdiğini söylüyorlar en azından alışveriş sitelerindeki yorumlar o yöndeydi. Toshiba'nın da sürekli bağlantı problemi yaptığını söylüyorlar yani gel gitleri oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 8 Haziran 2023; 23:40:58 >
  • Wd, seagatte benimde radarım zaten. Bende işte 1 tane 2tb, 2 ttane 1tblık hddler var. Kumanda gibi sağda solda geziyor, düşer gider diye bunları elden çıkarıp 1 tane 6 veya 8tblık hdd alıp kasaya atmak istiyorum. başta yüksek boyutlu almama sebebim hani biri bozulursa tüm veri gitmesin diyeydi. lakin böylede kedi yavrusu gibi herbiri bir yerde insanı bıktırıyor valla. kasadayken tek sıkıntı işte yedek alırken, formatlarken sistem hatası veya dalgınlıkla dolu hdd silmek. buda en az yere düşüp bozulmak kadar koyar insana tabi. o yüzden formatta vs bildiğin ameliyat gibi titiz davranmaya çalışıyorum. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.