Şimdi Ara

6 ADET DIVX TEN BIR DVD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DIVX PLAYERIM VAR. IKI SORUM OLACAK;

1-YAKLASIK 6 ADET VCD YI BIR DVD YE FORMATINI DEGISTIRMEDEN ATIP HERHANGI BIR DVD PLAYERDA IZLEYEBILIRMIYIZ

2- DVD DEKI GIBI INTERAKTIF MENUYU DIVXLER ICINDE YAPABİLİRMİYİZ.YANI BİR DVD YE ATTIGIMIZ 6 ADET DİVX E MENU YAPABİLİRMİYİZ.VE BU HAZIRLADIGIMIZ DVSD YI DIVX PLAYERIMIZA TAKTIGIMIZDA KARSIMIZA BU MENU CIKSIN..

• yokmu fikri olan
  • Baba 1 tane dvdyi feda edip dene
    Şahsen ilk sorunu cevabını ben de merak ediyorum bir dvd player almaya hazırlanan birisi olaraktan
  • hatta direk 700 mb lık divx filmleri at dvdye bi dvd de 5 tane film olsun öle dene bende onu çok merak ettim bak
  • mpg formatını bilmiyorum ama divx playerlar data olarak dvdye yazılmış divxleri okuyor diye biliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: togi_88

hatta direk 700 mb lık divx filmleri at dvdye bi dvd de 5 tane film olsun öle dene bende onu çok merak ettim bak

Bildiğim kadarıyla bu şekildeki dvdleri okuyor,aşağıdaki linke bi göz atın derim
    http://forum.donanimhaber.com/m_2929965/tm.htm
  • kardeş benim bildiim kadarıyla çalışıyor 2. sorununda da yardımcı olmaya çalışayım..neroda menü yapabiliyorsun şöle basit bişey ama vcd de açılmıyor o menü..bu şekil programlar da olması lazım...bence en iyisi deneme yanılma yöntemi..her ne kadar eski olsa da ben öyle yaparım genelde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DVD menüsü DVD formatına bağımlıdır. Divx'e menü olmaz. VCD formatını değiştirmeden bazı divx ve DVD playerlar dosyaları oynatıyor. DVDRW ile denemek güzel bir çözüm. Bol bol dener oluyor mu olmuyor mu bakarsın. Her an yeni bir gelişme oluyor belki de çıkmıştır haberimiz yoktur.
  • vcd ler çalışır herhade ama onlar bile sorun çıkarabilir 1 arkadaşıma dvd ye mp3 attık onları bile okumamıştı divx ler sadece divx playerda çalışır vestel kullandım 1 ara benim arşivim dvd de kayıtlı nerdeyse 1-2 codek sorunu dışında sorun çıkarmadı

bence divX player al xvid1,03 ve dts ses codec leri dışında hiç sorun çıkarmıyor gerç onlarada yakında update çıkar yakında
  • Önümüzdeki yıllarda H264 sıkıştırması yaygınlaştığında şuan ki divx playerları firmware kurtaramayacak.
  • 6 adet divx'i boş bi dvd'ye attığınızda divx player bunları gösterir. Aynı şekilde 6 adet vcd'yi boş bi dvd'ye attığınızda divx player bunlarıda gösterir. Bu 2 durumda tarafımdan bizzat "Kawai Platinium Divx Player" 'ımda denenmiştir. 6 adet divx'i dvd'ye atip bi de menü yapmak hiç bi fikrim yok.
    Not: Vcd'lerin sadece .dat yada .mpg olan tek dosyalarını atmanız yeter.
  • ben 3 filmi atmıştım dvd ye oluyo.. 6 da olur heralde
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.