Şimdi Ara

6 AY 15 GÜN GEMİDE(DENİZDE) ÇALIŞTIM [SS'li] SORULARI ALAYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
10
Favori
6.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizlerde yaşamak kafamı en çok karıştıran gelecek yollarından birisi,
    anlatsana biraz zevkli mi vakit geçiremediğin oldu mu falan
    bir de sanırım konu açmıştın hatırlar gibiyim. :)
  • Hocam o limanlarda ve ulkelerde ayri ayri kacar gun kaldigini yazarsan sevinirim. Ayrica gemide guverte ve carkci personeli ne kadar maas aliyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

Stajyerdim orada, para kazanmak için değil işi öğrenmek için çalışıyordum. Makine Stajyerine en fazla verilen para 1500 TL civarında olur.

Makineci arkadaşlarım okul dönemi stajlarında ek ödemelerle harçlıkla marçlıkla birlikte 2.000'in üzerinde para aldı... Ben de güverteciyim seni kandırmışlar hangi okul?

• uzak yol 1200 çok az almışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

this is prezervatif kaptan

This is a special life....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

Hocam maas biraz dusuk geldi bu iste cok para oldugu soylenirdi hep

Stajyere daha fazla para veren bir meslek grubu var mı acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: yanzi

sen şimdi bitirince ne olacan ?

Ehliyetim Uzak Yol Vardiya mühendisi olacak, Gemideki ismim 4. mühendis veya 3. mühendis olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

alakasız olacak ama itü denizcilik fakültesinde askeri düzen var mış doğru mu? Birde itü denizclik mezunlarını büyük şirketler hemen kapıyomuş bu doğru mu?

Teşekkürler

Askeri düzen var, doğru. İtü Denizcilik mezunlarını büyük şirketlerin hemen kapması pek doğru değil, bu karşılıklı bir şey, sen iyi bir bilgiye sahipsen ve üniversite mezunuysan daha çok tercih edilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Rodello

Aldığın paraya ve hazza değdimi 6 ayını alması

Karaya gelip banka hesabıma bakınca gülümsedim doğrusu, bir öğrenci için iyi bir paraydı

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Yazık sana makineci kardeş. Üstelik Yasa gibi bir şirkette asgari ücretle çalışmak neyin kafası onu çözemedim.

Yaptığım işi anlamadıysanız tekrar bakabilirsiniz, Makine stajyerliği

• Nereleri gezdin? Gezerken nerde kaldın, nasıl kaldın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Deniz ulaştırma ışletme mühendisliği okuyorum.Bana tavsiyelerin ne olur hocam?Güverte stajyeri olucam inşallah.

Temeli sağlam bir firmada stajını yapıp o firmayla meslek hayatına devam etmen. Zabit (4. veya 3. kaptan ya da inşallah 2.kaptan veya süvari) olduğunda da makinecilere 2.sınıf insan muamelesi yapmaman

Hocam güverteci olayımda makinecilerle anlaşırım hiç problem değil.Teşekkürler.

• Dostum böyle samimi konularda yüzünü sansürlemene gerek yok kimse dalga geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Stajyerdim orada, para kazanmak için değil işi öğrenmek için çalışıyordum. Makine Stajyerine en fazla verilen para 1500 TL civarında olur.

Makineci arkadaşlarım okul dönemi stajlarında ek ödemelerle harçlıkla marçlıkla birlikte 2.000'in üzerinde para aldı... Ben de güverteciyim seni kandırmışlar hangi okul?

Yıldız'da okuyorum. Harçlık almadık sayılır. Bazı ilanlara bakarken 1500 TL nin üstünde makine stajyeri alan firmalar görüyorum (Hiç tanınmamış firmalar) benim 10 larca arkadaşım yaptı staj aldıkları maaşlar 350 TL ile 1600 TL arasındaydı. 750 dolar almışlardı en fazla. 2000 inin üzerinde alan hiç kimseyi tanımıyorum. Ayrıca üslübunu beğenmedim. Staj yapacak yer bulamadım, çünkü ne torpilim vardı ne de tanıdığım biri ve bu şirket de beni kabul edip staja çıkardı ve şu anda mezun olunca da orada çalışmayı düşünüyorum.

• quote:

alakasız olacak ama itü denizcilik fakültesinde askeri düzen var mış doğru mu? Birde itü denizclik mezunlarını büyük şirketler hemen kapıyomuş bu doğru mu?

Teşekkürler

Itü Denizcilik en disiplinli okullardan biridir, her gün çorabındaki desene kadar üniformanı kontrol ederler. Yemekhanede her sınıfın yeri bellidir senden üst sınıflara abi demek zorundasın.

•  6 AY 15 GÜN GEMİDE(DENİZDE) ÇALIŞTIM [SS'li] SORULARI ALAYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 17 Ekim 2014; 22:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

Dostum böyle samimi konularda yüzünü sansürlemene gerek yok kimse dalga geçmez

Dalga geçmelerinden dolayı değil başka yerlerde paylaşılmaması için sansürledim. Facebook adresimde zaten bütün fotoğraflar tam kalitede var
  • Sirf yurtdısı gezintileri icin bu iş yapilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Para almak şart değil çok zevkli meslek

Oturduğunuz yerden yapmadığınız bir şey için iyi ya da kötü diye yorum yapmak nasıl bir duygu anlatsana biraz? ? Çoğu kişi güzel paralara rağmen bırakıyor , bu da çıkmış para olmasa bile güzel diyor ahahaha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

quote:

Teşekkürler

Itü Denizcilik en disiplinli okullardan biridir, her gün çorabındaki desene kadar üniformanı kontrol ederler. Yemekhanede her sınıfın yeri bellidir senden üst sınıflara abi demek zorundasın.

Çok ilginç, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: TR1M4Y

denizlerde yaşamak kafamı en çok karıştıran gelecek yollarından birisi,
    anlatsana biraz zevkli mi vakit geçiremediğin oldu mu falan
    bir de sanırım konu açmıştın hatırlar gibiyim. :)

Ülke ülke gezmek zevkli aslında ama eğer gemideki kişiler kötü huylu ise zindan olur o gemi. Genelde zevkliydi bazen lanet olsun dediğim oldu bazen iyiki burdayım dediğim oldu, vakit çalışmayınca geçmiyor, çalışınca ise zaman nasıl geçmiş hiç anlamıyor gibisin. Evet konu açmıştım aldığım abur cuburlarla ilgili

quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Nereleri gezdin? Gezerken nerde kaldın, nasıl kaldın?

Gezdiğim yerleri ilk mesajda yazdım. Gemide kalıyorduk yine, sabah çıkıp akşam geliyorduk. Ama 2 günden fazla çıkamadık dışarı zira çok iş oluyordu

• Peki stajyerken asgeri ücret alıyorsun mezun olunca ortalama ne kadar alıcaksın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeusReus

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Para almak şart değil çok zevkli meslek

Oturduğunuz yerden yapmadığınız bir şey için iyi ya da kötü diye yorum yapmak nasıl bir duygu anlatsana biraz? ? Çoğu kişi güzel paralara rağmen bırakıyor , bu da çıkmış para olmasa bile güzel diyor ahahaha.

Katılıyorum, bir ay para vermeden çalıştırsalar atın beni denize derler Gezme kısmı güzel gelir ama çalışma kısmı geldiğinde ağlarsa anam ağlar olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.