Şimdi Ara

6 ay önce kayıt edilen cihaz kayıt dışı imei mesajı geldi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
5
Favori
60.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: andruil

quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

Arkadaşlar ben de aynı sorunu yaşadım bugün. Eşime Fransa'dan kardeşimin getirdiği Iphone5 i annemin pasaportu ile kayıt yaptırdık bir sorun yok yalnız bugün esime mesaj gelmiş cihaz kayıt dışıdır diye.. Burada enteresan olan bir durum var, gelen mesajdaki İMEİ 1 numara eksik.. Pasaport kaydı yaptığımız bankanın dekoru ve telefondakı İmei birbirini tutuyo ama gelen mesajda 1 tane rakam eksık.. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Aksılık annem bugün Fransa'ya dönüyor herhangi bi işlem yapamayız pasaport sahibi desteğiyle :(

imei'in 1 numara eksik olması güvenlik nedeni iledir, problem yok onda. btk'yı arayıp nedenini öğrenirsen daha kolay çözersin problemi.

Teşekkür ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mrb. arkadaşlar. Gecen 2013 temmuz ayında iphone5 telefonumu fransadan gelen kuzenimin üzerine kayıt ettirdim. 115tl maliyeye yatırdım 20tl TİM e verdim.
    sorgulamada geçiçi kayıt diyordu evraklar kontrol aşamasinda falan diye.

3-4 ay bir zamanda kullandim. Ben yurtdişina gidip geldim telefonuma tekrar Tr hattımı taktım bu sefer sebeke gelmedi.

Şimdi de imei sorguladim... KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI yazıyor

Vergi dairesine yatırırkende hangi tel numarayı verdigimide hatırlamiyorum.

şimdi telefonumu nasil actirabilirmi. bi fikri olan arkadas varsa yardımcı olabilir mi_?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.