Şimdi Ara

6 AY TAAH 1GB -》5555 9.5 tl/ay Hakkında Bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6ay taahhütte 9.5 tl, 6. Aydan itibaren 19tl 1gb internet. Arkadaslar bi yamuk var midir? 7. Ayda kapatmak istesem sıkıntı çıkar mı? kampanya linki:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/TaahhutluAsimsiz1GBInternet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihKOC

6ay taahhütte 9.5 tl, 6. Aydan itibaren 19tl 1gb internet. Arkadaslar bi yamuk var midir? 7. Ayda kapatmak istesem sıkıntı çıkar mı? kampanya linki:http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/TaahhutluAsimsiz1GBInternet

ben sana yamuğunu söyliyeyim. 6 aya bayunca 9,5 tl gelir 7 ay içinde iptal etmen gerekiyor. bu da 7 faturana 9,5 tl değilde 19 tl ödeyeceğin anlamına gelmektedir. geçen bu paketlerle ilgili aradım paket ücretlerinin prorate yani günlük ücretlendirme olarak yansıdığını söyledi müşteri temsilcisi. avea sitesinde bu bilgi yok yani şunu söylemek istiyorum . eğer günlük olarak yansıyor ise 7 döneme geldikten sonra hemen paketi iptal edersen 19/30=0,63 tl faturana yansır ve 1 gb o ay kullanırsın ama 1 gb geçersen durmaz mb 5 krş faturana yazar. müşteri hizmetlerinden bu prorate olayını netleştirirseniz sorun olmaz bu bilgi verilir ise görüşme saatini ve müşteri temsilcisi ismini alırsanız sıkıntı çıkması durumunda görüşmeyi kanıt olarak gösterebilirsiniz. bu şekilde olursa yamuğu olamaz avantajı bile olabilir.

• Müşteri Hizmetleri ni aradigimda 1gb dan sonra otomatik olarak hattın 3gye kapanacagini, extra hiçbir ucretin gelmeyeceğini soyledi. 7. Ay 19 vermeye razıyım hocam aslinda, yeterki taahhüt 1 yıl falan olmasin. Ucret uygun ama dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.