Şimdi Ara

6 ay, temelim yok, abv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematikte behzattan ilerliyorum. Kaf-1'de bölme bölünebilmedeyim. Yalnızca mat çalışıyorum. Bu ayın sonunda kitabı bitiricem. Kaf-2'yi almalı mıyım?

Yoksa hızlan kardeşim konular yetişmez/Kardeşim artık hızlanmana gerek yok konuların zaten yetişmez mi diyorsunuz.

Sözel veya eşit ağırlıktan giricem sınava çok kararsızım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dediğim gibi hiç temelim yok. Ama kafamda bir fikir var. Şubat ayına kadar tyt matematiğini bitirebilirim. Kalan aylarda Türkçe, Edebiyat ve sosyal konularını halledebilir miyim? Ona göre sözel hazırlanmayı düşünüyorum. Çünkü tmden konuların yetişmesi imkansız. Daha önce böyle bir durumu yaşamış olan insanların tavsiyesine ihticayım var. Görüşlerinize açığım

• Temelim yok diyosan mattan, sözelden istediğin bölüm varsa ordan girmen daha iyi olur bence. Kaf 2ye pek gerek yok. Fonksiyon parabol polinom kısımları iyi ama tytde çok hafif sorular geliyo bu konulardan başka yerlerden de halledebilirsin.

• nightbot99. kullanıcısına yanıt
    Valla sözelden istediğim bölümler var. Ama pek ilgi alanlarıma girmiyor. Ayrıca istediğim üniversitede okuma ihtimalim de çok yüksek değil. Kaf-2 dışında o konuları kapsayan başka kitap öneriniz var mı?

• ivans2 İ kullanıcısına yanıt
    Kaf 2 bence iyi kitap problemler dışında. Ea girceksen çözebilirsin. Ben onu sözel girceksen diye dedim. Ama daha türev integrale kadar bir sürü konu var. Kaflardan gidicem diyosan ayda 1 kaf falan bitirmen lazım. Bitiremem diyosan da hocalara geldikten falan daha hızlı halledebilirsin bence. Temelim de yok diyosun çok sağlam kasman lazım ayt matı halledebilmek için.

• Eşit ağırlıktan girmek istiyorum ama 6 ay kaldı ve benim çalıştığım bildiğim tek ders matematik. Onda da kitabın 3/1 bitti. Yetişir mi? Ben yetişmiceğini düşündüğüm için sözelden girmek geçiyor aklımdan

• 6 ayda konuların en kötü %80 ini yetiştirsen adam akıllı çalıştıktan sonra %80 lik bilgiyle iyi bir puan yapılabilir tabi hedefin nedir bilmem 10 bin falan şu saatten itibaren çok zor ama yapadabilirsin iş sende bitiyor bence ilk 50k için hala geç değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam 1 senedir işsizim.
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eşit ağırlıkta ilk 50k yerine sözelde ilk 5k yapmayı tercih ederim. Ama sözel konuları hakkında bir fikrim yok sıkıntı burada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.