Şimdi Ara

6 aydır spor yapıyorum gelişme yok sizce nerede hata yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vücut geliştirmeye 2021 Haziran da başladım Ekim'de bıraktım dersler çok yoğunlaştığı için tabi o zamanlar ilk fitness deneyimimdi yaklaşık 4 ay gibi bir süre oldu ama ilk 1 ay pek birşey yapmadım sadece günde 4-5 hareket yapıp bırakıyordum Temmuz'da bayağı asılmaya başladım Her gün Tüm vücut programında 16 hareket yapıyordum Ağustos Eylül Ayı da böyle geçti Ekim'de ise bazı sebeplerden ötürü sporu bıraktım o zamanlar 65 kiloydum Nisan 2022'de spora tekrar başladım tartıldığımda 72 kilo çıkıyordum yani sporu bıraktığımdan geçen 6 ayda 8 kilo almışım orası işin iyi yanıydı kilo almak istiyordum çünkü ilk 3 hafta günde 16 hareket yapmam gerekirken ben bayağı heveslenip günde 50 hareket falan yapıyordum.Ancak ilk 3 haftadan sonra yine eski hale dönüp günde 17 hareket yapmaya başladım haftada 4 gün yapıyordum Mayıs Haziran böyle geçti Yaz tatili geldiğinde Haftada 7 gün yapmaya başladım Temmuz Ağustos da böyle geçti Temmuzun sonunda 2 kilo protein tozu aldım 1 ay falan kullandım o da bitti ve Eylül Ayı geldi ama aynaya bakınca hala vücudum zayıftı üstelik 65 kiloya düşmüştüm.Bu kadar uzun süre spor yapmama rağmen aynaya bakınca hiç gelişemediğimi görmek benim için gerçekten üzücü bir durum sizce ben nerde yanlış yapıyorum cevap veren olursa çok sevinirim iyi günler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam sen napıyon önce bi araştır adam gibi program bul ne desek boş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.