Şimdi Ara

6 aylık Pc oyundayken kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pc özelliklerim:Win7-64 bit
    ram:8 gb
    ekran kartı:ıntel hd graphics 4600
    işlemci:Intel Core i5-4200m cpu 2.50 ghz

Şikayetim ise arkadaşlar bu pc cod 8 cod ghost gibi oyunları aşırı ısınması durumunda genede kasmıyodu ve kapanmıyodu ama termal macununu tazeledim fanınıda temizledim hiç ısınma yok pc de fakat League of legends bile oynarken kendini elektrik kesilmiş gibi kapatıyor halbuki başka oyunda yok yani pc de lütfen yardım edin şimdiden çok çok teşekkürler!!!...

• Bilgisayarın kendiliğinden kapanmasının bir çok sebebi olabilir, bilgisayarın aşırı ısınıyor olabilir, pcnde yeterli bellek olmayabilir, virus vs tarzı kötü amaçlı yazılım bulunabilir, sürücülerinde hata olabilir. Başka bir oyunda bilgisayarının kapanmaması lolden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, lol pc ni daha zorlayan bir oyun.

Sana önerim; 1. Bilgisayarın içini açıp fanları vs. tozdan arındır, temizle.
    2. Bilgisayarındaki gereksiz programları, sil, veya oyundayken bunlar kapalı olsun.
    3. Bilgisayarının çalışmasını ve verisini arttıracak bazı programlar önereyim ;
    Game booster, Advanced system care, Ccleaner.
    4.http://www.youtube.com/watch?v=aCPUj26_qbc
    6. sürücülerini güncelle.

Sorun devam ederse; lol deki onarım seçeneğini kullan ve yerel disklerini birleştir.

• işte hepsini yaptım fakat driver larımı güncellemedim nerden indiricegimi tam bilemedigim için yapmadım gösterirseniz çok makbule gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucf45

işte hepsini yaptım fakat driver larımı güncellemedim nerden indiricegimi tam bilemedigim için yapmadım gösterirseniz çok makbule gecer

casperın sitesine girip mpdeline göre driverları yükleyebilirsin.
  • İlginiz için teşekür ederim bakalım indiriyorum inşallah olur
  • quote:

İlginiz için teşekür ederim bakalım indiriyorum inşallah olur

Hadi bakalım bekliyoruz sonucu
  • Hepsini yaptım fakat sonuç gene aynı 10 ila 25 dk arası pc gene kendini kapatıyorr..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ver garantiye gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hepsini yaptım fakat sonuç gene aynı 10 ila 25 dk arası pc gene kendini kapatıyorr..

Macunu yenilerken bir temassızlık yapmış olabilirsin.
    Yeniden bir kontrol edersen iyi olur.
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    kardesm allah razı olsun yeniden kontrol ettim civalar gevşekti bilgisayarımın fanı pc yi sogutmadıgı için pc kapanıyomuş pc kapagını çıkartıp LoL oynadım 50 dk kapanmadı sorun büyük ihtimale fanda degiştirsem olurmu ki bide sogutucu alıcam sorun ortadan kalkarmı ??
  • quote:

kardesm allah razı olsun yeniden kontrol ettim civalar gevşekti bilgisayarımın fanı pc yi sogutmadıgı için pc kapanıyomuş pc kapagını çıkartıp LoL oynadım 50 dk kapanmadı sorun büyük ihtimale fanda degiştirsem olurmu ki bide sogutucu alıcam sorun ortadan kalkarmı ??

fan kırık mı neden değiştiriyorsun?
  • Yoo kırık degil ama tozluda degil anlamadım pc kapanmadı ilk tekrar oynadım kapandı kafayı yicem herşeyi yaptım yapmadık şey kalmadı pc hiç ısınmıyoda önceden çok acayip ısınırdı dizimde tutamıyodum 1 saat sonra felan ama şimdi hiç ısınmıyor kapatıyo kendini niye böle anlamadım çıldırıcam yaa

• İşlemci ısısına oyundayken bi bakabilirseniz daha iyi bir fikir sahibi olabiliriz.Macun yenileme esnasında bir sıkıntı olabilir , unutmayın çok macun sürmek daha çok soğutmayı sağlamaz.Olabildiği kadar ince bir tabaka halinde sürülmeli.Bunları bilmiyorsunuz diye söylemiyorum yanlış anlamayın hatırlatmak maksatlı.
  • Pc kendini kapata kapata boot mgr hatası verdi bende format attım kapanma oyunlarda olmuyor artık ama pc uzun süre açık olunca(3-4) saat arası kapatıyo hiç bişey yapmıyoken bile sorun ne sizce ?Bide artık çogu oyunu kasıyor pes tarzı bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.