Şimdi Ara

6. Character. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ving Tsun

Server olarak ne yapayım? Benim Simdiki Server Aerie Peak PvE Illidanda gitti zaten,high level PvE gibi bi durumum yok priyle.
    Fun - Kara-Gruul Hardcore olmayan bi guild lazım,Serverde PvP olsun

1.Gerçek hayata geri dönmeye çalış 2. si şu Illidan kesen karakterini bi linkle bakalım o kadar imba bi player nası sıkılıyor nası zaman bulup o kadar char kasıyor ilginc yani direk seni Illidana a aldılarsa o başka ama oraya gidene kadar baya bi yol katetmiş olman gerek ve o kadar raidin arasında bu kadar 70 char yapmak ?? BC geleli ne kadar oldu ki hem Illidan hem birsuru 70 char yaptın??? Çinlileri geçmişin walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMoreRogues -- 7 Kasım 2007; 2:23:05 >
  • he is chinese farmer
  • balık tut,sinemaya git,maça git gez toz eğlen güçlen böylece yeni ek paket çıkınca deathknight kasarsın

2 pala kasmanın mantığı neki bir holy bir proto mu yapayım dedin naptın
  • resmen ucmusun 6 char kastın he ? gulerım buna ben bu arada bırde ılıdıana kadar raıd yaptın xıbussss bıraz desteklı be abı he ne dersın bıraz desteklı
  • Salliyor bence yada beyinsiz bir wow oyuncusu
  • bence git sen camı pencereyi aç hava al.
  • WTB link of armory
  • Lol sallamak buraya kadarmış demekki,yatsımı oldu nedir...
  • fazla şaşırmayın bence 6 charın 6 sıda hackle olabilir.. 3-4 ay önceki imzasını hatırlatırım..
  • Sen bu oyunla hayatını resmen kaybetmişsin.Sen bence git nihilum filan başvur.Bu kadar saat wowda zaman geçirceğine bence biraz sosyalleşmeni öneririm.Birde şu karakterlerini linkliye bilirmisin ?
  • Daha ne diye adama soyledikleri dogru gibi muamele yapıyorsunuz...link veremiyor=sallamıs yani,illidanı ruyasında gormustur...6 karakteri de fun serverda kasmıştır...Bazen boyle küçük veletler ilgi çekmek için yaparlar...
  • Ne oldu Xibus kurudun kaldın nerde armoryler?:D
    Aaaa yoksa yalan mı attın?:P
  • xibusssss nerdesın ? abıcım burda herkezın 1-2 hadı bılemedın 3 karakterı var ben kasım 2005 den berı oynuyorum 3 tane charım oldu onlarıda kac arkadas beraber kastık 6 charım var aldım hackledım desen kı bu konuda forumda kralsın ve hıs tasvıp etmıyorum hırsızlıgını hadı gectık barı kastım deme be abı 1 char kastıgından suphelıyım kusura bakma
  • xibustan cvp yok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolihsan

Salliyor bence yada beyinsiz bir wow oyuncusu

+98798798798798797987
  • şu ilidian olayını forumca merak ettik görelim charı gerçekten kalite chara hasret kaldık. 6 tane lvl70, ilidian için deli raid bilgisi, bütün gün forum, e illaha bir özel yaşantın var(okul-iş) yoksa Heroesteki gibin zamanı durdurma becerisi gibi bir olaymı:).
  • Ving Tosun'un tüm lvl 70 karakterlerinin ırkı Troll dur arkadaşlar. Meslek ise F-o-r-u-m t-r o ll'lük.
    Zaman zaman forum botu olduğunu da düşünmüyor değilim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galameth -- 8 Kasım 2007; 9:36:13 >
  • Ders olmuştur umarım. Bi daha linkleyemeyeceği şeyleri sölemesin.
  • e kolaymı adam önce bt yapan bi guild bulcak sonra ordan gözüne kestirdiği bi oyuncunun armory sini copy paste yapıcak..
  • O kadar da kolay degil,forumda sivri arkadasın biri char acar o realmde soruverir...Sonra hepten rezalet,gerçi kaldımı birşey...?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.