Şimdi Ara

6. Character. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha bende tam onu yapacaktım linklerse eğer direk karakter açıp whisplicektim, donanimhaber forumundaki nickin ne diye, eğer xibus veya ving tsun derse inanıcaktım, ama görünüşe göre ortalıktan kayboldu xibus.
  • ya bırakın, arkadaş kendi çapında eğleniyor.
  • Olmaz ya hani olurda doğru çıkarsa fena kapak olur burda konuşanlara^^
  • illidan'ı paladinle kesmişti di mi ? :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

illidan'ı paladinle kesmişti di mi ? :D

Arthas mubarek...
  • yukarı......
  • Hadi ama illidanı kesen karakterini merakla bekleyen insanlar var, bu kadar çok mu zor armorysini linklemek.
  • Olmayan armoryi linklemek zor tabi.:D
    Belki de ben yalancı değilim, bana yalancı muhamelesi yapmayın deyip bize inat koymuyordur hakkını yemeyelim.
    Hem 5 char öyle zor değil yahu 4ünü BCden önce 60 yapmıştır, onları 70 yapmıştır, bir de belfin palasını beğenmiştir onu da kasmıştır, 2 palası olmuştur.
    Ama belki de.
  • Ya vin Tsun Bütün Konularına mesajlarına bakıyorum yarısı hackle ilgili yarısı da böle yalan yanlış şeyler sallamanla ilgili kendini ne sanıyorsun dünyanın en iyi hackerı falan mı ya da bu oyunda sadece senin mi hack yaptığını 5 char kasmış 6.yi ne kasiim die soruyo artiste bak ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codermaster -- 10 Kasım 2007; 16:09:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

Ya vin Tsun Bütün Konularına mesajlarına bakıyorum yarısı hackle ilgili yarısı da böle yalan yanlış şeyler sallamanla ilgili kendini ne sanıyorsun dünyanın en iyi hackerı falan mı ya da bu oyunda sadece senin mi hack yaptığını 6 char kasmış 7.yi ne kasiim die soruyo artiste bak ya

5 tane kasmış 6.yı soruyor.:D
  • Çok farketti demi elim sürçmüş :D
  • illidian ı kesen adamın guildi günde 6-7saat raid yapar hergün düzenli olarak.bu şartlar altında 5 tane 70 karakter yapmak için hergün sabah 9 da kalkıp raid saatine kadar karakterini kasman lazım.illidian yapıyosan pot flask cooking malzemelerin olması lazım sürekli bunları yapmak içinde günde 2saat felan ayırman lazım.

kimi kandırıyorsunda burda millete hava atmak için sallıyosun ya. 10- :o

dipnot: biraz fazla "lazım" kelimesi kullanmışım (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerdevill -- 10 Kasım 2007; 16:23:11 >
  • valla ne yalan söyliyim adamla konuscam diye aerie peak e girmiştim, guildi black temple yapıodu. ismi beregond armory den bakın loladin :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade GTR

valla ne yalan söyliyim adamla konuscam diye aerie peak e girmiştim, guildi black temple yapıodu. ismi beregond armory den bakın loladin :D

Ozaman burdaki herkes KAPAK oluyo
  • http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Aerie+Peak&n=Beregond

oyun içi girip bi selamlaşmak lazım ama :p
  • Utgarde Keep geliyor Xibus bol bol İllidan yap da tamamla orayı.=)
    @Caloot
    İllidan yapar yapmasına da 5 char kastığı henüz kanıtlanmadı.=)
    Suçu kanıtlanana kadar serbesttir.:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 10 Kasım 2007; 19:10:28 >
  • Zaten biz Xibus'un İllidan yaptığına inanmadık diye birşey söylemedik, İllidan yapıp da 5 tane 70 kastığına inanmadığımızı söyledik.
    Evet bu Xibus'un char söylemişti İllidan'a gidiyoruz guildin adı Eat More Cake falan diye.
    Xibus şimdi bize bir kapak yapıp 5 charın armorysini de verirse foruma girmeye yüz kalmaz.
  • 5 tane 70 kasmakta ne var ? benim arkadaşımın pre tbc 7 tane 60 ı vardı 6 sı 70 şuan ve ben hyjal bt guildindeyim hiç okadar raidler için hazırlık yapmıyoruz yada 6 7 saat raid yapmıyoruz 8 de başlıyo 12 de bitiyo. ayrıca 0 dan BE mage kastım şuan 70. Ki illidan kestikten sonra raidler haftada 2 3 güne düşüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caloot -- 10 Kasım 2007; 19:36:51 >
  • Lan yavaş yavaş tırsmaya başladım harbi kapak oluyomuş bide, 2 hafta girmem foruma eğer kanıtlanırsa.
  • Blade GTR = Ving Tsun

Bunu düşünmeden geçemedim :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.