Şimdi Ara

6. Character.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar,2 pala,1 Warlock-1 hunter , 1 mageyi 70 yaptım.Ne açmamı önerirsiniz? Bide server önerisi.

• senin priest'in gelmis,git bi priest yap (UD)
  • quote:

Orijinalden alıntı: habecan

senin priest'in gelmis,git bi priest yap (UD)
    Grim batol da acabilirsin epey turk var
  • quote:

Server olarak ne yapayım? Benim Simdiki Server Aerie Peak PvE Illidanda gitti zaten,high level PvE gibi bi durumum yok priyle.
    Fun - Kara-Gruul Hardcore olmayan bi guild lazım,Serverde PvP olsun
  • quote:

warrior aç adınıda ajdar yada çikitamuz koy süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

warrior aç adınıda ajdar yada çikitamuz koy süper olur

Alıntıları Göster
    git bi tane gnome paladin kas sen:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthalion

git bi tane gnome paladin kas sen:P

Alıntıları Göster
    ben kazzaktayim,burda kara ve grull'a instance tarzi adam toplayarak gidebilirsin :) burda illidian sebege dondugu icin yeni guildlerin hepsi 1-2 hafta icinde kara ve grullu bitirip TK'e gitmeyi dusunuyoruz fln diye adam toplamya calisio ama napiolar bilemiyorum :) gaz da olabilir
  • quote:

ben kazzaktayim,burda kara ve grull'a instance tarzi adam toplayarak gidebilirsin :) burda illidian sebege dondugu icin yeni guildlerin hepsi 1-2 hafta icinde kara ve grullu bitirip TK'e gitmeyi dusunuyoruz fln diye adam toplamya calisio ama napiolar bilemiyorum :) gaz da olabilir

Alıntıları Göster
    karakter kasma bence git pvp yap (mage ya da hunterla bence)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cant_touch_this

karakter kasma bence git pvp yap (mage ya da hunterla bence)

Alıntıları Göster
    xibus senin şu karakterlerini cok merak ediyorum nick ve realmlerini yazabilirmisin? özellikle illidanı keseni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polwenan

xibus senin şu karakterlerini cok merak ediyorum nick ve realmlerini yazabilirmisin? özellikle illidanı keseni.

Alıntıları Göster
    Warlock kas veya 70 warlockunla pvp yap da o kadar kolay oldugunu iddia ettigin classla arena ratinglerini gorelim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ving Tsun

Arkadaslar,2 pala,1 Warlock-1 hunter , 1 mageyi 70 yaptım.Ne açmamı önerirsiniz? Bide server önerisi.

Nasil uşenmiyorsunuz 5 karakter kasmaya alala ben dusunuyorumda aynı seyleri tekrar tekrar yapmak sıkıcı olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeN()

quote:

Arkadaslar,2 pala,1 Warlock-1 hunter , 1 mageyi 70 yaptım.Ne açmamı önerirsiniz? Bide server önerisi.

Nasil uşenmiyorsunuz 5 karakter kasmaya alala ben dusunuyorumda aynı seyleri tekrar tekrar yapmak sıkıcı olsa gerek
    bence ara ver biraz yeter arik 6. char :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeN()

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

quote:

Valla ya iğrenç bir durum.
    Hem de 2 tane pala kasmış helal olsun valla.
    Druid aç sen druid.
    Ya da arkadaşın dediği gibi PvP yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayAkcay

quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

quote:

Valla ya iğrenç bir durum.
    Hem de 2 tane pala kasmış helal olsun valla.
    Druid aç sen druid.
    Ya da arkadaşın dediği gibi PvP yap.

Alıntıları Göster
    benim bi tane 70 warlock var..pve yapan guildim yok zaten tek yaptığım şey arena..o da baydı artık 70 undead rogue yapıyım diyorumda zaman yok ya çok gözüme büyüyor :|

• quote:

Orijinalden alıntı: Mannevond

benim bi tane 70 warlock var..pve yapan guildim yok zaten tek yaptığım şey arena..o da baydı artık 70 undead rogue yapıyım diyorumda zaman yok ya çok gözüme büyüyor :|

Alıntıları Göster
    Nası birden çok karakteri üşenmeden kasıyolar bende anlamış değilim, ayrıca xibus sen illidanı kesen karakterinin armory linki versene, şu illidan kesen gearını inceliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu0792

Nası birden çok karakteri üşenmeden kasıyolar bende anlamış değilim, ayrıca xibus sen illidanı kesen karakterinin armory linki versene, şu illidan kesen gearını inceliyim.

Alıntıları Göster
    baya boş vaktin var galiba druid aç.serverıda kafana göre seç.gözlerini kapa mouse la hangisine gelirse ona gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerdevill

baya boş vaktin var galiba druid aç.serverıda kafana göre seç.gözlerini kapa mouse la hangisine gelirse ona gir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: ironic_darksun

quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

+1

Alıntıları Göster
    Sen bence otur ağla yada atla aşagaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

Sen bence otur ağla yada atla aşagaa

Alıntıları Göster
    gel sporegar a rpvp server ac bı ally takılalım birlikte :D
  • quote:

Grim Batolda yım bende.Oldukça iyi bi guildim,ortamım var eğer gelmek istersen her türlü yardım ederim.. 70 olduğunda istersen hergün raid yaparsın istersen solo takılırsın kafana göre yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuisudra -- 6 Kasım 2007; 22:18:21 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.