Bildirim
6. DH Hearthstone Turnuvası (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
@Mew The Legend Tamamdır hocam katılımınızı ekledim.
@vurran Forum içi rütbeniz en az teğmen olmalı hocam. -
Level sınırlaması kötüymüş. Sanırım noobları elemek için konulan bir kural. :( -
Katılırdım ama 25-26 ocakta açıköğretim sınavları var,sınavlardan sonra ölü gibi oluyorum. O yüzden katılamam -
Katılmanı isterdim hocam, kötü denk gelmiş. Neyse; 8. turnuvadan sonra; önceki tüm şampiyonların katılacağı bir turnuva yapalım diyorum. Ona katılırsınız artık. Kazanana "Legend" rütbesi veririz -
-
Tamamdır hocam bi sonrakine inşallah o zaman belki bende katılırım kapışırız -
Turnuva sayfası hazır. Katılımcılar http://binarybeast.com/xHS1501160 linkinden Join Tournament yapsınlar. -
Tamamdır hocam teşekkürler konuya ekledim. -
-
Zoo oynayan tipler katılıyor mu turnuvaya? -
Bende ne kadar sevmesemde bi deck sınırlaması yok zoo oynayanda illaki olucaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 16 Ocak 2015; 14:49:07 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Katılmanı isterdim hocam, kötü denk gelmiş. Neyse; 8. turnuvadan sonra; önceki tüm şampiyonların katılacağı bir turnuva yapalım diyorum. Ona katılırsınız artık. Kazanana "Legend" rütbesi veririz
onu kaçırmam hayatta hocam -
Artık Teğmenim :) -
Tamamdır hocam katılımınızı aldım turnuva braketine katılım gösterin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 16 Ocak 2015; 18:43:32 > -
-
Sorum benim şu olacak...
Diyelim Priest'le 3 tane deckim var... Rakibin sınıflarına göre farklı deck kullanabilir miyim priestle oynarken? Zaten böyle bir şey yapsam rakip anlayamaz diye düşünüyorum... Sonuçta destelerle ilgili bir bilgi vs vermiyoruz. -
Katılımnızı aldım.Normalde böyle bir şey söz konusu değil ama herhangi bir takip sistemi olmadığı için yapıp yapmamanız size kalmış kimse farketmez dediğiniz gibi ama deste değiştirmek çok etik değil zevkine yapılan bir turnuvada bence. -
Kaybeden taraf, destesini değiştirmek zorunda olduğundan; yenilmeniz halinde rakibe göre önceden ayarlanmış, aynı class'a ait diğer desteyi kullanma şansınız kalmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Kaybeden taraf, destesini değiştirmek zorunda olduğundan; yenilmeniz halinde rakibe göre önceden ayarlanmış, aynı class'a ait diğer desteyi kullanma şansınız kalmıyor.
yok yanlış anladınız, karşı rakibin seçeceği 3 sınıfı bildiğim için, ona göre decki ayarlayabilirim... kimle karşılaşacağımı biliyorum sonuçta...
Misal, Druid/Priest/Warlock gelecek birisi var en üstte, druid, priest genelde yüksek manalı kartlarla oynar... ayrıca silahları yok secret yok, harrison vs kullanmam deckimde mesela...
quote:
Orijinalden alıntı: fordexos
Katılımnızı aldım.Normalde böyle bir şey söz konusu değil ama herhangi bir takip sistemi olmadığı için yapıp yapmamanız size kalmış kimse farketmez dediğiniz gibi ama deste değiştirmek çok etik değil zevkine yapılan bir turnuvada bence.
ama dediğiniz gibi, zevkine bir turnuva ne de olsa :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 16 Ocak 2015; 13:27:59 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X